>
Уточнити наявність у постачальника
549 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

143 шт.
0 шт.
15.7 × 7.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Вирушайте на будівництво разом з новим набором LEGO "Телескопічний навантажувач", який поєднує в собі 2 обов'язкові для роботи машини - телескопічний навантажувач і евакуатор. Перебудовуючи з моделі на модель, Ви гарантовано весело проведете час та познайомитеся з новими прийомами збирання.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 43133 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Technic. Він містить 143 якісні деталі, барвисту інструкцію та призначений від 7 років. Тематика набору – транспорт.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, але й під час гри. Набори серії як можуть познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

LEGO-навантажувач та LEGO-евакуатор

Для того, щоб зробити набір ще цікавішим та максимально продовжити час цікавої гри, у набір включено відразу 2 моделі: телескопічний навантажувач та евакуатор. Придивіться до них ближче:

  • навантажувач. Саме навантажувач вважається основною моделлю набору та виглядає як втілення серії LEGO Technic. Виконаний в основному в білому, блакитному та чорному кольорі він має безліч функцій, у тому числі: кермове керування за рахунок ручки нагорі автомобіля, підйомний важіль з фіксуванням та похилі вила. Також, як доповнення до навантажувача є збірний піддон тілесного кольору, який можна піднімати за допомогою важеля;
  • евакуатор. Друга збірка набору LEGO "Телескопічний навантажувач" також виглядає як символ серії, з безліччю примітних деталей. На відміну від навантажувача, у збиранні евакуатора домінують сірі та чорні кольори, але також є блакитні акценти. А з функцій він отримав кермування за допомогою ручки на даху та підйомну стрілу.

Маленькі та дорослі фанати вантажівок 100% будуть раді отримати набір, який є не єдиною моделлю, а може бути перебудований як у телескопічний навантажувач, так і в евакуатор.

Технічні нюанси

А тепер, якщо Ви вже дізналися основну інформацію про транспорт, не зайвим буде трохи заглибитись, щоб дізнатися про розмір набору та особливості деталей. Можливо, щось із цього зіграє вирішальну роль і Ви серйозно зацікавитеся набором.

Самі автомобілі невеликого розміру, до 10 сантиметрів заввишки, 20 завдовжки і 7 завширшки, так що кожен з них може бути легко перенесений. Пересуваються вони за рахунок невеликих гумових коліс діаметром 30 міліметрів, які забезпечують гарне зчеплення з будь-яким покриттям. Приблизно третина технічних деталей у рідкісному для серії кольорі - медіум-азур (блакитний колір). При цьому практично всі деталі – це деталі техніки, які розбавляють кілька пластин.

Завдяки наявності безлічі деталей серії LEGO Technic та якісно зроблених функцій, набір LEGO "Телескопічний навантажувач" порадує будь-кого, до кого потрапить до рук.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 кві, 2022
    За такою ціною, набір може собі дозволити будь-хто. Що потішило, то в готовому вигляді обидва транспорти пристойного розміру, не такі вже і маленькі. Всі функції приводяться в рух руками і працюють доволі добре. Набір можна розглядати як нову модель до своєю колекції, або як мінімум придбати щоб отримати деталі блакитного кольору. Все буде Україна!
    Достоинства:
    В наявності 2 моделі, які повністю відмінні одна від одної. Доволі багато деталей серії технік, включаючи блакитного кольору. Відносно великий розмір збірок.
    Недостатки:
    Не впевнений, що тут конче необхідний цей ящик для підйому.
  • 5.0

    14 кві, 2022
    Набор “Телескопический погрузчик” — отличный стартовый набор, с которого можно начать знакомство с миром LEGO или Technic. Он продается с понятной для каждого инструкцией, чтобы не возникло проблем. Этот небольшой набор имеет несколько функций, включая настоящее рулевое управление, подъемный рычаг и наклонные вилки. Он также имеет сборные поддоны для подъема!
    Достоинства:
    Погрузчик выглядит как воплощение данной серии. Неплохие функции и их много. 2 варианта сборки.
    Недостатки:
    Функция подъема работает не так плавно, как хотелось бы.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари