>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

369 шт.
3 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Компанія конструкторів LEGO запрошує всіх шанувальників коміксів всесвіту Marvel вирушити в фантастичну пригоду разом з новим набором LEGO Super Heroes Залізна Людина-саакарієць Тоні Старка (76194). Цей фантастичний набір дозволить дітям від 8 років відтворювати сцени з міні-мультсеріалу студії Marvel під назвою "Що, якщо?" ( "What if?") Від телеканалу Disney+.

Що якщо? Нова історія культових персонажів всесвіту Marvel

Новий набір LEGO є невеликим спойлером мультсеріалу, який ще не вийшов на екрани. Дата виходу американського мультиплікаційного серіалу — 11 серпня 2021 року. Ідея "Що, якщо?" дуже цікава, кожна серія розповідає про те, що буде, якщо кожна ключова подія всесвіту Marvel відбудеться інакше. Події відбуваються в альтернативних реальностях і не є канонами. Скористайтеся приголомшливою ідеєю, створіть свою інтерпретацію культових подій всесвіту Marvel.

Що, якщо Тоні Старк виявиться на штучно створеній планеті міжгалактичного сміття — Сакаар сам, без своїх друзів? Що він зробить і як буде вибиратися звідти?

Всі відповіді на дані питання ви зможете знайти в коробці нового конструктора LEGO, швидше відкривайте її, щоб дізнатися все першим!

Придумайте причину появи Айронмена на планеті із зовсім іншим потоком часу. Як і за яких обставин він там опинився?

Мультиплікаційний телесеріал оживе прямо в ваших руках, ви опинитеся в світі конструювання та захоплюючих ігор. Отримайте порцію натхнення для нескінченних фантастичних пригод.

Що в коробці?

У наборі LEGO 76194 представлено три унікальних мініфігурки:

  • Тоні Старк в ексклюзивному дизайні;
  • Озброєна мечем Саккарська войовниця — Валькірія;
  • Спостерігач Уат, який вперше представлений у вигляді мініфігурки LEGO.

З 369 деталей (у вигляді уламків космічних кораблів і різноманітних міжгалактичних уламків) LEGO ви зможете сконструювати фантастичного величезного і могутнього механічного гіганта — Залізну людину-трансформера висотою в 15 см. За допомогою декількох простих маніпуляцій Залізна людина трансформується в швидкісний автомобіль, щоб мчати назустріч пригодам . А мініфігурка Тоні Старка розташується за кермом швидкого автомобіля або всередині механічного робота.

Тіло гігантської Залізної людини з кубиків LEGO повністю рухливе, його можна крутити, згинати. Ви можете поставити механічного Айрона в будь-яку позицію. Це йому дозволить з легкістю здійснювати всі свої супергеройські справи. Переконайтеся самі в його чудових можливостях здійснювати різноманітні трюки і піруети.

Знахідка для колекціонера

У серії LEGO Super Heroes представлені ще кілька гігантських роботів, зберіть свою колекцію могутніх гігантів.

Всі набори колекції ви можете купити в нашому інтернет-магазині, для цього вам буде потрібно знайти бажаного робота на сайті. Щоб знайти необхідну позицію введіть артикул набору в пошуковий рядок сайту.

У колекцію роботів Marvel входять:

  • LEGO Super Heroes Залізна Людина - Халкбастер (76164);
  • LEGO Super Heroes Робоброня Майлза Моралеса (76171);
  • LEGO Super Heroes Залізна Людина: трасформер (76140);
  • LEGO Super Heroes Танос: трансформер (76141);
  • LEGO Super Heroes Людина-Павук: трансформер (76146);
  • LEGO Super Heroes Робоброня Тора (76169);
  • LEGO Super Heroes Робоброня Капітана Америки (76168).

Зберіть свою унікальну колекцію супергероїв роботів і трансформерів з всесвіту Marvel.

  • 5.0

    14 сер, 2021
    Для поклонников нового сериала «Что, если», Лего и Марвела, этот набор станет самым крутым подарком. Вы получаете действительно хорошую, продуманную игрушку, которую нужно построить, а потом перестроить. Робота можно ставить в разные позы, а также воссоздавать сцены из сериала. Помимо робота/машины, здесь 3 фигурки: Тони Старк, Валькирия и Наблюдатель.
    Достоинства:
    Очень яркие цвета. Лицо принтованное. Альтернативный вариант сборки. 3 минифигурки.
    Недостатки:
    Детали колеса на задней панели действительно выглядят немного странно.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Я ничего не знаю о телешоу «Что, если», но я точно знаю, что я ЛЮБЛЮ мехов. Каждый раз Лего умудряются добавить что-то новое в них. После сборки сам мех становится довольно прочным и легким. Мне нравится тот факт, что это два в одном, превращение Железного человека в машину и обратно. Если вы собираетесь поиграть с ним, я бы, вероятно, снял "спойлер" с задней части шлема, так как он держится только с помощью двух петель, и в конечном итоге он слетит.
    Достоинства:
    Компактный размер. Минифиги с разными накидками. Новый (для меня) Наблюдатель. Набор 2 в 1.
    Недостатки:
    Набор больше игровой, но почему-то спойлер держится не надежно.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Это оказалась забавная сборка с некоторыми действительно хорошими деталями. У всех трех минифигурок есть печать как на передней, так и на задней части. Собранный робот великолепен - не только своим красочным внешним видом, но и количеством шарниров, которые у него есть, включая суставные ноги, ступни и руки. Стопы большие и достаточно прочные, чтобы стоять на ногах и не опрокидываться. Я еще не делал альтернативную сборку машины - оставлю мех на несколько дней, прежде чем я перейду к этому.
    Достоинства:
    в небольшом наборе сразу 3 фигурки. Очень подвижный робот. Яркие цвета. Набор приурочен к нашумевшему сейчас сериалу.
    Недостатки:
    фигура не трансформируется в автомобиль, нужно именно перестраивать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари