>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

155 шт.
5 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Павучки та Місс Марвел влаштовують приголомшливу вечірку, щоб відсвяткувати чергову перемогу над злом у наборі LEGO "Marvel Spidey Вечірка у штабі Людини-Павука". Повеселіться на славу і не дайте Зеленому Гобліну Вам завадити (хоча він дуже намагатиметься).

Інформація про набір

Набір LEGO 10784 – новинка січня 2022 року в серії LEGO Super Heroes, призначена для дітей від 4 років. Набір складений у невелике барвисте пакування, на передній стороні якого - штаб Людини-Павука, а на зворотній - деякі деталі. Усередині упаковки Ви виявите: 155 деталей, 5 мініфігурок (Павука-Примару, Людину-Павука, Майлза Моралеса, Міс Марвел та Зеленого Гобліна), а також інструкцію з картинками.

Компанія для вечірки

Дозвольте маленькому фанату Marvel побувати на вечірці разом із його улюбленими героями, серед яких:

  • Людина-Павук (Spiderman) у своєму традиційному червоно-блакитному костюмі;
  • Павук-Примара у фіолетовому костюмі та білому капюшоні;
  • Майлз Моралес у чорно-червоному костюмі;
  • Місс Марвел у червоно-синьому костюмі з жовтою блискавкою;
  • Трейс-І зроблений у червоному кольорі;
  • Зелений Гоблін у фіолетовому костюмі та шапочці.

З такою компанією Ви гарантовано весело проведете час. А що стосується Гобліна, він просто засмутився, що йому не надіслали запрошення і вирішив напасти. Можливо, якщо Ви чемно запропонуєте йому приєднатися, він погодиться?

Приїдьте на вечірку

Приходити на вечірку пішки явно не те, чого варті герої з набору LEGO "Marvel Spidey Вечірка у штабі Людини-Павука". Саме тому дехто прибуває до штабу на власному транспорті:

  • Павук-Примара на білому коптері, схожому на павука (коптер має готовий стартовий модуль);
  • Зелений Гоблін на своєму зелено-фіолетовому траку 2 в 1, який поєднує в собі машину та літальний апарат (трак має готовий стартовий модуль);
  • Місс Марвел на помаранчевому скейтборді;
  • Людина-павук і Майлз Моралес на павутинні.

Дорогою Місс Марвел також захопила кілька піц, щоб перекусити, а це одна з обов'язкових умов вдалої вечірки.

Веселощі починається!

Коли вороги не загрожують, Людина-Павук з друзями люблять влаштовувати бомбезні вечірки. У наборі LEGO 10784 кожен знайде собі крапельку веселощів, адже тут:

  • Місс Марвел катається на скейтборді, виконуючи трюки на рампі та грає у комп'ютерні ігри;
  • Людина-Павук кидає м'яч у кільце і навіть робить слем-данк;
  • танцює Павук-Примара;
  • малює Майлз Моралес;
  • друзі їдять піцу та літають на павутинах;
  • відбувається напад Зеленого Гобліна (а, можливо, і не відбувається, якщо Ви вмовите його приєднатися до вечірки).

Для всього цього набір має багато аксесуарів, у тому числі: гарбуз, що вибухає, пензлик з палітрою і намальованим портретом Павучків, електрогітару з колонками і синтезатором, геймпад, піцу, кухоль з напоєм, м'яч, пересувну рампу, столик і багато іншого!

Такі веселощі, як у наборі LEGO "Marvel Spidey Вечірка у штабі Людини-Павука" діти просто не можуть пропустити. Де ж вони ще побачать, як Майлз Моралес малює картину, а Людина-Павук робить слем-данк, якщо не тут.

Вдалої та цікавої збірки! 

  • 5.0

    16 січ, 2022
    Привет, тем, кто читает. Это отличный набор, покупала для дочери, очень любящей Человека-паука. Понравилось, что детали крупнее, чем в обычном Lego. Думаю, это потому, что этот набор специально направлен на детей от 4. Дочери 5, потому нам все понравилось. Также, очень круто, что этот набор не только можно собрать, но и обыгрывать его по разному с помощью мяча или паутины. Честно говоря, вижу такое впервые, ведь раньше, когда я последний раз покупала Lego были только минифигурки людей.
    Достоинства:
    качественные детали и минифигурки. Ребенок не проглотит ничего, так как детали больше специально для младших деток. Даже персонаж Гоблина выглядит не страшно, что тоже хорошо, потому что в наше время дети и так видят много в интернете
    Недостатки:
    нет
  • 5.0

    16 січ, 2022
    Хоча він і невеликий, нудний в збірці для віку 12+, але я мусила його купити тільки заради фігурок Міс Марвел і Зеленого гобліна. Фігурки дуже милі і мультяшні, навіть Зелений гоблін здається добрим і хитрим, але ні в якому разі не злим. Також дуже сподобалось павутиння, у яке можна спіймати злодіїв. Можна було би їх теж більше додати в набір. Я дуже хочу побачити інші нові набори з цієї серії з іншими локаціями. Ось наприклад, всесвіт Людини-павука або повернення до локацій Тобі Магвайра та створення дивовижних декорацій таких як: Статуя Свободи чи битва на мосту з Доком Оком. Чи я хочу занадто багато?) У будь-якому випадку буду чекати всіх новинок.
    Достоинства:
    нова ексклюзивна мініфігурка. яскраві мультяшні голови і костюми.
    Недостатки:
    Великі деталі. Розраховано на років 5-6, не більше.
    • 16 січ, 2022
      Доброго дня! Бачимо Ви дійсно фанатка всесвіту Marvel. Зверніть увагу на серію LEGO Super Heroes, представлену у нас на сайті. Можливо, там Вас щось зацікавить. І пам'ятайте, з великою силою приходить велика відповідальність;)
  • 5.0

    16 січ, 2022
    Я хвилювалась, купуючи цей набір, бо боялася, що мій 5-річний син може проковтнути одну з деталей, при складанні його. Але дарма, адже детальки спеціально більші, так як конструктор спрямований на дітей меншого віку. Тому я не помилилась у його виборі! Я сама фанат Марвел і мені дуже сподобалась фігурка Міс Марвел, вона не виглядає мультяшною, як справжня мінікопія. Але я не розумію, чому в чорного Людини-павука червоні штани. Зрозуміло, що мають бути також чорні в колір костюма. Попри все, це найкраща забава для дитини. Штаб можна обіграти дуже по різному застосовуючи всі аксесуари і мініфігурки. Також, дуже крута інструкція, син склав увесь штаб без моєї допомоги, все чітко і яскраво пояснено в картинках.
    Достоинства:
    Безпечні деталі; велика кількість аксесуарів для мініфігурок; чітка, зрозуміла інструкція; реалістичні фігурки, зокрема Міс Марвел.
    Недостатки:
    Червоні штани чорного костюму Людини-павука.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари