>
Уточнити наявність у постачальника
329 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

59 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Найменші фанати Людини-Павука тепер також можуть відтворити битву із Зеленим Гобліном, наздоганяючи його на техно-траці та влучно стріляючи павутиною у наборі LEGO “Spidey Майлз Моралез: технотрайк Людини-Павука”.

Коротка інформація про набір

Набір LEGO 10781 – новинка січня 2022 року в серії LEGO Super Heroes, призначена для дітей від 4 років. Набір складений у невелике барвисте пакування, на передній стороні якого - сцена погоні, а на зворотній - деякі функції. Усередині упаковки Ви виявите: 59 деталей, 2 мініфігурки (Майлза Моралеса та Зеленого Гобліна), а також інструкцію з картинками.

Протистояння Людини-Павука та Зеленого Гобліна

Незважаючи на те, що Пітера вбив Зелений Гоблін, протистояння не припинилося, а, навпаки, спалахнуло з новою силою. Тільки тепер воно йде між Майлзом Моралесом і Зеленим Гобліном, з якими Ви познайомитеся ближче в наборі LEGO 10781.

  • Майлз Моралес. Був також укушений радіоактивним павуком, як і Пітер і після смерті останнього продовжив його справу. Його костюм схожий на костюм Людини-Павука, ось тільки він поєднує в собі чорний і червоний колір, а також павутиння обмежене трикутником. На масці також червоне павутиння та великі білі очі;
  • Зелений Гоблін. Вічний противник усіх Павуків носить світло-зелений броньований костюм, на якому виділяються пластини грудей, преса та ребер. Голову закриває унікальний капелюшок. Це класична версія Гобліна, який літає на глайдері та кидає гарбузи.

Хто ж переможе у цій сутичці і кому Ви та Ваші діти віддасте перевагу, загальному улюбленцю – Майлзу Моралесу або Зеленому Гобліну, якого також з якогось боку можна зрозуміти. Але будьте обережні, адже Ваш вибір може вплинути на всі подальші події у цьому всесвіті.

Транспортні засоби

Битися на кулаках і ходити пішки вже минуле століття, тому обидва персонажі з набору LEGO “Spidey Майлз Моралез: технотрайк Людини-Павука” обзавелися зброєю та транспортними засобами.

  • Майлз Моралес має трак. Виконаний в кольорах нової Людини Павука: червоному і чорному, він відмінно підходить для епічної погоні. У набір вже входить готовий стартовий модуль, тому маленьким фанатам лише потрібно додати колеса та деякі деталі. У трак можна посадити одну мініфігурку вже здогадуєтеся кого. За рахунок відкритого даху, Майлзу досить просто стріляти по Гобліну павутиною;
  • у Зеленого Гобліна є планер. Це невеликий літальний засіб, на якому традиційно пересувався Гоблін. У ньому поєднуються сірі з фіолетовими деталі та є рухливі крила. Гоблін не тільки може стійко стояти на планері, а й кидати звідти розривні гарбузи.

Невеликий розмір всіх збірок дозволяє дитині брати набір із собою будь-куди. І щойно покличе борг, вступити у бій.

Вступайте в боротьбу

Дозвольте Вашим дітям приєднатися до однієї зі сторін та змінити перебіг подій. Ось Гоблін тікає від Майлза Моралеса на своєму планері, попутно намагаючись потрапити до нього розривним гарбузом. Але Майлз теж не простий, він спритно уникає їх і робить постріл павутинням. А ось хто з них потрапить – вирішувати лише Вам.

Ймовірно, сутичка Людини-Павука із Зеленим Гобліном одна з найбільш тривалих та легендарних. І настільки тривалих, що у ній тепер бере участь не Пітер, а Майлз Моралес у наборі LEGO “Spidey Майлз Моралез: технотрайк Людини-Павука”. Встаньте на чийсь бік та допоможіть йому перемогти.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 січ, 2022
    Син самостійно обрав цей набір у магазині. Добре, що в нього поки що не дуже великі замашки)) А я вже самостійно, як мама, вирішила написати відгук. Вікова політика дуже розумна, в 4 роки дитина може зібрати все самостійно та розібратись як грати. В комплекті 2 фігурки: Майлз Моралес (не знаю, хто це) та Зелений Гоблін. Обидві фігурки міцно кріпляться на транспортні засоби та мають спеціальні деталі - павутину та гарбузи.
    Достоинства:
    Проста збірка, доступні інструкції. Якісно виконані фігурки. Всі деталі міцно тримаються навіть під час гри.
    Недостатки:
    Краще було б, якби в наборі 4+ був простий Людина Павук.
  • 5.0

    28 січ, 2022
    Я пересматривал первого Человека Паука перед тем, как пойти в кино на последнюю часть и сын тоже заинтересовался. Ему всего 5 лет и раньше он не собирал лего, поэтому я хотел взять что-то простое. Этот набор ему очень понравился. Собрать было легко, трак имеет 2 большие детали подвески, к которым нужно прикрепить колеса и верхние детали. Играть интересно, у Паука есть паутина, а у Гоблина тыквы. Теперь присмотрюсь к чему-то побольше.
    Достоинства:
    Цена очень низкая. Подходит как первый набор для фаната Паучков. Обе фигурки узнаваемы. У трака большие, мощные колеса.
    Недостатки:
    Почему-то у машины сзади только 1 колесо.
  • 5.0

    28 січ, 2022
    Мне уже далеко не 4 года, но почему-то среди наборов по Человеку-Пауку и вселенной Марвел, я предпочитаю именно наборы этой серии. Они такие добрые и по-хорошему мультяшные. Мои фавориты здесь - это трак и фигурка Зеленого Гоблина. Я так считаю потому что планер немного странный, а фигурка Майлза Моралеса у меня уже была. Но в целом очень хороший набор и для ребенка, и для взрослого фаната.
    Достоинства:
    2 отличные фигурки: Майлз Моралес и Зеленый Гоблин. Нравится тыква Гоблина. 2 транспортных средства. Будет легко собрать ребенку.
    Недостатки:
    Странно, что на коробке нарисованы все паучки, а в наборе только 1.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари