>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

131 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.
4.7

Опис

Лікар Восьминіг все ніяк не вгамується. Цього разу вона побудувала цілу лабораторію і замишляє недобре проти Людини-Павука у наборі LEGO "Marvel Spidey Людина-Павук у лабораторії Доктора Восьминога". Дозвольте маленькому фанату Marvel створити власні захоплюючі історії та битися і з Восьминогом.

Інформація про набір

Набір LEGO 10783 – новинка січня 2022 року в серії LEGO Super Heroes, призначена для дітей віком від 4 років. Набір складений у невелику барвисту упаковку, на передній стороні якої – лабораторія, а на зворотній – деякі функції. Усередині упаковки Ви виявите: 131 деталь, 3 мініфігурки (Павука-Примару, Людина-Павука та Лікаря Восьминога), а також інструкцію з картинками.

Хто у лабораторії?

У лабораторії з набору LEGO 10783 вирує життя і не тільки через Доктора Восьминога, яка ретельно продумує новий план наступу. Про те, що вона щось задумала, дізналися Людина-Павук (Spiderman) і Павук-Примара і прибули її зупинити.

  • Людина-Павук. Цей герой одягнений у свій культовий костюм. У ньому поєднується блакитний та червоний колір: блакитні штани, блакитний пояс, червоний торс із чорним павуком, блакитні рукави, червоні руки та червона маска. І звичайно ж, куди без безлічі павутиння;
  • Павук-Примара. У альтернативному всесвіті радіоактивний павук вкусив не Пітера, а Гвен Стейсі, яка стала героєм у своєму світі. Вона має унікальний костюм, який поєднує в собі фіолетовий і білий колір з бірюзовим павуком по-центру. На голові – білий капюшон;
  • Лікар Восьминіг. Дівчина, яка працює директором компанії Алхемакс, цього разу полонила Трейс-І і вирішила ставити досліди. На дівчині зелений костюм і захисні окуляри. За спиною механізм, який кріпиться до робота;
  • Трейс-І. Це маленький помічник Пітера, а також його домашня тваринка. Червоний робот часто допомагає Павуку захищати Нью-Йорк, але тут він ув'язнений.

Тільки уявіть, скільки цікавих пригод діти зможуть створити з таким набором героїв, коли є і герой, і ворог, і полонений.

Пригоди у лабораторії

Доктор Восьминіг обладнала собі непогану лабораторію у наборі LEGO "Marvel Spidey Людина-Павук у лабораторії Доктора Восьминога". Також вона подбала про свій захист та забезпечила себе чотирма рухомими ногами, двома лазерами та руками, які можуть хапати каністри та героїв. І саме через неї Вам потрібно буде пробратися, щоб урятувати Трейс-І.

В'їдьте прямо в лабораторію на машині Людини-Павука і відразу ж атакуйте з повітря за допомогою Павука-Примари та її павутиння. Ухиляйтеся від ніг Доктора Восьминога та від балонів з енергією, які вона запустить у Вас. І ще не дайте себе схопити, адже тоді вже точно пиши пропало.

Потроху пробирайтеся до центру лабораторії, де в ув'язненні сидить Трейс-І і чекає, поки його врятують. Переможіть Доктора Восьминога, врятуйте Трейс-І та вважайте, що місія виконана.

Тільки уявіть, Вашого друга викрав Доктор Восьминіг і не зрозуміло що збирається з ним робити. Сідайте в машину і вирушайте на допомогу у наборі LEGO "Marvel Spidey Людина-Павук у лабораторії Доктора Восьминога".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 січ, 2022
    Казалось бы, в наборе все хорошо, есть и злодей, и герой на автомобиле, и пленник. Но мне не хватает какой-то определенности. Возможно, добавление стены лаборатории хотя бы с некоторых сторон решило бы проблему. А так, мне понравились подвижные ноги женщины-осьминога, наличие двух Человеков-Пауков. Жалко Трейс-И внутри этой штуки, надо спасать)
    Достоинства:
    3 крутые фигурки (Призрачный Паук, Человек-Паук и Доктор Осьминог). Одинаковые цвета у Доктора и лаборатории. Маленький Трейс-И.
    Недостатки:
    Не хватает стен у лаборатории.
  • 5.0

    16 січ, 2022
    Мені дуже подобається ця лабораторія! Я би хотіла і собі таку, щоб поставити на поличку, але, на жаль, мушу подарувати сину подруги. В цьому наборі мені подобається все! (Крім рожевої павутини. Чому не біла?) Павукомобіль і машина- робот злого доктора такі круті. Там навіть лазери та ноги рухаються, ви знали? Відпад! До речі, я влюбилась просто в робота-павучка Трейс-І та Павучка-привида. Не бачила ніколи раніше, але мені вони дуже сподобались, тому і взяла саме цей набір. До того ж, він був найяскравішим з усіх. Але я не розумію зачіски доктора Восьминога... Це що дівчинка? Чи невдале поєднання тіла і зачіски?
    Достоинства:
    Крута ідея з викраденням робота та триманням в лабораторії. Цікаво для дітей, яскраво та рухливо, особливо ноги Доктора.
    Недостатки:
    Хотілося б трішки більшу дабораторію.
    • 16 січ, 2022
      Доброго дня! Стосовно Доктора Восьминога, тут все вірно, це справді дівчина - Олівія Октавіус. Вона з'являється в анімаційному фільмі "Людина Павук: Крізь всесвіти" та являється злодійкою.
  • 4.0

    16 січ, 2022
    Набор только для детей, мне было бы не интересно его собирать. Но я все равно приобрел его для 4-летнего племянника, ему понравилось. Он хорош для тех детей, которые никогда еще не составляли ни одного набора Lego, для того, чтобы научиться, понять и привыкнуть к такого рода развлечениям. В целом набор яркий, хорошее сочетание цветов, даже если что-то потеряется будет не трудно найти это. Что мне не нравится, это размер лаборатории. Она маловато! К тому же, сравнивая ее с машинами – она немного не пропорциональна! Нужно было либо сделать машины меньше, либо лабораторию больше.
    Достоинства:
    Цвета, качество минифигурок. Осьминог супер! Может стать отличным подарком для детей 4 лет.
    Недостатки:
    Непропорциональная сборка. Мой сын (ему 7) сказал, что ему было бы скучно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари