>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

124 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Фанатієте від супергероїв Marvel і особливо від Чорної Пантери? Компанія LEGO розділяє Ваше захоплення та пропонує набір LEGO "Marvel Spider-Man Робоброня Чорної Пантери". У ньому Ви отримаєте велику робоброню і супергероя - Чорну пантеру. Помістіть його в кабіну і покажіть поганим хлопцям, хто тут по-справжньому крутий.

Що це за набір?

Набір LEGO 76204 – новинка січня 2022 року, випущена в рамках серії Super Heroes, призначена для дітей віком від 7 років (а також їхніх батьків). Саме тому він підійде для дітей, які люблять супергероїв і лише знайомляться зі світом LEGO. Упаковка середнього розміру, із зображенням робота у стрибку на передній стороні та робота разом із фігуркою на задній. Усередині упаковки Ви виявите: 124 деталі для збірки, мініфігурку та друковану інструкцію.

Чорна Пантера

Історія супергероя. Чорна пантера вперше з'явилася у всесвіті Marvel у 1966 році у коміксі “Фантастична четвірка №52”, отримавши свої сили від рослини вакандан, яка дала йому більше швидкості, сили та спритності. З'являючись ще кілька разів, він переїхав із Ваканди до Нью-Йорка. 2018 року він став героєм фільму “Чорна пантера”, а головну роль виконав Чедвік Боузман. У ньому він повертається до Ваканди після смерті свого батька - короля країни і успадковує мантію Чорної пантери. У цей момент і розпочинаються пригоди.

Цікавий факт! Чорна пантера став першим темношкірим супергероєм студії та одним із перших в американських коміксах.

Мініфігурка. Мініфігурка Чорної пантери дебютувала у світі LEGO у 2016 році після фільму "Перший месник: Протистояння". Ця фігурка заснована на його вигляді у фільмі “Чорна пантера”. Саме тому супергерой тут у чорному костюмі із вставками з вібраніуму та у намисті. На голові така сама чорна маска з парою лінз та маленькими вушками. Знявши маску, Ви виявите бородате, усміхнене обличчя Т'Чалли.

Величезний робот

Битви стануть ще більш захоплюючими та епічними, якщо Ви помістите фігурку Чорної пантери з набору LEGO 76204 у кабіну величезного робота. Могутній робот, висотою понад 15 сантиметрів, перетворить кігтистого супергероя на колосального воїна-знищувача і зробить ще швидшим, спритнішим і сміливішим. Хто ж наважиться виступити проти такого робота? Він має великі рухливі руки, ноги, пазурі на шарнірах та виконаний у чорних, сірих та фіолетових кольорах. Це дозволить Вам битися з поганими хлопцями, влаштовувати дуелі з іншими роботами та відтворювати сцени з фільмів. Коли сутички набриднуть, робот стане чудовою прикрасою дитячої кімнати, стоячи на поличці. А коли настане час, робот буде радий прийти на допомогу та покращити показники Чорної пантери.

Фанати Чорної пантери просто не можуть пройти повз і упустити можливість отримати таку робоброню, як у наборі LEGO "Marvel Spider-Man Робоброня Чорної Пантери", адже вона нехило покращить показники супергероя і зробить його ще крутішим. Навряд чи хтось наважиться битися з таким могутнім роботом, але Ви все одно щось придумаєте.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 чер, 2022
    Мехи лего - тема зовсім не нова, проте навіть зараз вони виглядають стильно та сучасно. Це круто, що компанія постійно їх змінює аби не відставати від часу. Чорна Пантера - один з моїх улюблених героїв, тому я придбав цього робота для як статуетку, щоб поставити на поличку вдома. Хоча мені це і не надто потрібно, проте після збірки я виявив, що у фігурки достатньо шарнірів. Проте і мені з того є зиск, оскільки я можу змінювати пози Пантери.
    Достоинства:
    В наборі не тільки сам робот, але і фігурка Пантери з спеціальними деталями-кігтями. Ще й змінна голова є. Будується легко та швидко, буквально 20 хвилин і готово. Виглядає шикарно.
    Недостатки:
    Тепер хочу більшого робота Пантери)
  • 5.0

    2 чер, 2022
    Когда я получил набор “Чёрная Пантера: робот”, моему сыну уже не терпелось начать играть с ним. Этого подвижного робота высотой более 15 см с шарнирными конечностями можно ставить и переносить. Поэтому сейчас сын берет его с собой везде. Отличный подарок, если хотите порадовать фаната Марвел. Впрочем, мне и самому понравилась сборка и сочетание цветов. Не так часто я вижу, чтобы в моделях преобладал фиолетовый.
    Достоинства:
    Незаезженые цвета. Шарниры для подвижности. Устойчивость. Робот вроде и не маленький, но при этом можно брать с собой.
    Недостатки:
    Не совсем недостаток, но вроде с выходом этого набора были какие-то проблемы.
  • 5.0

    29 січ, 2022
    Что за непорядок, обещали, что набор будет доступен в январе и перенесли его выпуск аж на апрель. Хотел взять, а тут такое((( Может кто знает, с чем связана задержка и повлияет ли это на изменение дизайна?
    Достоинства:
    Визуально, очень понравился.
    Недостатки:
    Перенесли релиз.
    • 29 січ, 2022
      Добрый день. Сожалеем, но выпуск этого меха правда перенесли на апрель. В первую очередь это связано с недоработками в дизайне, которые компания постарается устранить. Будет ли это масштабное изменение или лишь некоторые детали - пока не известно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари