>
Уточнити наявність у постачальника
1049 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

60 шт.
4 шт.
15 × 3 × 25 cm
8+
0 шт.

Опис

Всім шанувальникам всесвіту Marvel присвячується ігровий набір мініфігурок LEGO Super Heroes Marvel Сокіл та Чорна вдова (40418). Відтворіть яскраву битву двох популярних супергероїв кінофільму "Месники" - Чорної вдови та Сокола із злими агентами А. І. М. Ворожа організація "Авангардні ідеї механіки" займається торгівлею різноманітних технологій та зброєю по всьому світу з метою здійснити технологічний переворот. Запобігти здійснити підступний задум лиходіїв поспішають члени Месників – Чорна вдова та Сокіл. Супергерої завжди на висоті, але битва має бути нелегкою. Агенти одягнені у високотехнологічну броню, здолати їх буде не так просто. Але наші друзі не здаються, допоможіть супергероям здобути перемогу.

Про набір

Ігровий набір чотирьох збірних міні-фігурок LEGO Super Heroes Marvel Сокіл і Чорна вдова (40418) складається з 60 елементів ЛЕГО, інструкції зі складання та ігрових аксесуарів. Із запропонованих кубиків ЛЕГО ви зможете зібрати 4 мініфігурки, велику поворотну гармату на шість снарядів LEGO, великі реактивні снаряди для неї йдуть у комплекті. Гармата передбачена для агентів А. І. М., але ви можете використовувати зброю щодо особисто вашого сценарію гри. Агенти озброєні бластерами, а їхні обличчя захищені масками та протигазами.

Мініфігурка Наташі Романової - Чорної вдови представлена в чорному костюмі з деталізованими принтами на ногах, руках і торсі та рудим розпущеним волоссям. Два різні вирази обличчя мініфігурки додадуть інтриги у кожну ігрову сцену за участю персонажа. Вдова озброєна двома палицями.

У свою чергу Сокіл зображений у новому костюмі червоно-білого кольору та рухомими червоними крилами за спиною, які вручну необхідно переводити в режим польоту. У мініфігурки також передбачено два вирази обличчя.

Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

Використовуйте ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Сокіл та Чорна вдова (40418) як доповнення до інших наборів серії LEGO Super Heroes.

Про серію LEGO Super Heroes

Серія ігрових наборів LEGO Super Heroes – це серія конструкторів LEGO, яка заснована на популярних коміксах та кінофільмах двох студій Marvel та DC Comics. Ігрові набори серії дозволяють фанатам всесвітів зобразити своїх улюблених супергероїв та лиходіїв у формі мініатюрних фігурок LEGO та зібрати деталізовані ігрові споруди культових сцен із кінофільмів, а також різноманітні супергеройські транспортні засоби.

Конструктори LEGO Super Heroes мають велику кількість деталей та функціональних можливостей. Ви зможете побудувати відомі місця, такі як Башта Старка, Бет-комплекс або Штаб-квартира Месників, а також різні транспортні засоби, включаючи Бетмобіль, Квінджет, Халкбастер та багато інших.

Крім того, у серії LEGO Super Heroes є можливість створювати власні сцени та битви між різними супергероями та лиходіями. Це дозволяє вам втілити свої ідеї та фантазії в ігровій формі.

Набори LEGO Super Heroes користуються великою популярністю серед як дітей, так і дорослих фанатів коміксів та фільмів про супергероїв. Вони пропонують можливість не лише пограти з улюбленими персонажами, але й насолодитися процесом будівництва та колекціонування цих унікальних конструкторів.

Важливо відзначити, що серія LEGO Super Heroes постійно поповнюється новими наборами, що відображають нові фільми та комікси. Це означає, що у фанатів завжди є можливість розширити свою колекцію та поринути у захоплюючий світ супергероїв та лиходіїв LEGO.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари