>
Уточнити наявність у постачальника
359 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

67 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Юні фанати фантастичних бойовиків студії Marvel мріють стати частиною захоплюючих пригод, які можна побачити в кіно і на телебаченні. Мрії можуть стати реальністю із новим ігровим набором LEGO Super Heroes Marvel Штаб-квартира Вартових Галактики (76253). У таємній штаб-квартирі, на високотехнологічній базі Вартових (яка знаходиться на орбіті Землі), ви зустрінете двох друзів супергероїв членів команди Стражів Галактики:

  • Пітера Джейсона – Зоряного Лорда;
  • Позаземну деревоподібну істоту – Грута.

Якщо ваша дитина фанат фільмів «Вартові галактики» та малюкові вже виповнилося 7 років, тоді ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Штаб-квартира Вартових Галактики (76253) стане чудовим подарунком на будь-яке свято чи просто так. Конструктор представляє сюжет третього фільму однойменного сіквела студії Марвел.

​​​​​​

Фантастичні пригоди починаються прямо зараз

Плануйте нову захоплюючу місію за квадратним столом разом із Грутом та Зоряним Лордом у їхній навісній штаб-квартирі. Шанувальники героїв впізнають цю локацію та сюжетну лінію в новій частині трилогії. Не розкриватимемо всі секрети наперед, але кілька особливостей набору опишемо. На вас чекає:

  • регульований кут нахилу всієї штаб-квартири;
  • безліч аксесуарів для реалістичної та захоплюючої гри;
  • в комплекті дві ігрові мініфігурки: Грут та Зоряний Лорд.

Про набір

Ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Штаб-квартира Вартових Галактики (76253) складається з 67 елементів ЛЕГО, покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання, двох мініфігурок та ігрових аксесуарів.

Готова споруда має такі фізичні розміри для гри:

  • Висота 6 см;
  • Ширина 13 см;
  • Глибина 5 см.

Оцініть компактну зібрану модель штаб-квартири Стражів із кубиків ЛЕГО, яку зручно завжди взяти з собою. Фантастичні пригоди чекають на вас завжди і повсюду.

Про серію LEGO Super Heroes

Серія ігрових наборів LEGO Super Heroes - це колекція конструкторів LEGO з відомими супергероями та лиходіями з коміксів студії DC та Marvel.

Конструктори серії підкорили серця фанатів, починаючи з 4 років. Кожен ігровий набір серії містить елементи, що дозволяють відтворити культові моменти супергеройських пригод. Конструктори LEGO Super Heroes включають мініфігурки супергероїв і лиходіїв, необхідні деталі для створення транспортних засобів і дієвих ігрових локацій та епічних битв, натхненні кінофільмами і коміксами про супергероїв.

У серії LEGO Super Heroes ви знайдете ігрові набори із сюжетами з таких популярних коміксів, як Spider-Man, Batman, Superman, Avengers та багато інших. Багато конструкторів містять унікальні рухливі ігрові функції.

Наприклад:

  • космічні кораблі;
  • ракетні пускові установки;
  • різноманітні транспортні засоби;
  • ігрові постаті головних героїв;
  • інопланетні та міжгалактичні істоти та багато іншого.

Ігрові набори серії дозволяють дітям розвивати свою уяву та творчі здібності, створювати свої власні історії та пригоди у компанії з супергероями.

Конструктори LEGO Super Heroes - це відмінне поєднання любові до супергеройських пригод та традиційної високої якості компанії LEGO.

  • 5.0

    9 кві, 2023
    Я не так давно захопився Marvel, проте вирішив, що цей набір треба купити. Спокусив він мене своєю ціною та двома цікавими мініфігурками. Грут є ексклюзивним і добре виглядає, а наявність Зоряного Лорда поза дорогим Новим кораблем Вартових також буде оцінена. Тому фігурки чудові і у наборі присутні різні види озброєння та інші цікаві деталі. Мені також сподобався мінімалізм цього набору. Штаб-квартира представлена стіною та столом, а деталізація значною мірою покладається на наклейки. Крім того, дизайнер, здається, зробив все можливе, щоб додати текстури, використовуючи цеглинки з різними профілями. Одна з таких цеглин підтримує стіл, на якому лежать кілька інструментів та перламутрово-срібний кухоль. Лопата та гайковий ключ також прикріплені до стіни. Мені лишень хотілося б мати місце для зберігання зброї Зоряного Лорда.
    Достоинства:
    Мініфігурки просто супер. Набір - легкий спосіб отримати Грута. Висока деталізація штаб-квартири, хоча і за рахунок наліпок. Задня частина моделі абсолютно гладка, хоча під кутом видно пару шарнірів, тому ви можете регулювати кут нахилу стіни.
    Недостатки:
    Не вистачає принтів, а також місця для зброї Пітера.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари