>
Уточнити наявність у постачальника
589 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

134 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Всесвіт Марвел - це постійне протистояння між супергероями та їхніми протилежностями - суперлиходіями. Набір LEGO "Marvel Робот Венома vs. Майлз Моралес" не виняток, оскільки в ньому Майлз Моралес б'ється проти Венома. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76276 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 134 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - збірні фігури.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Майлз Моралес проти Венома

Мініфігурки набору ЛЕГО 76276 - це 2 персонажі, образи яких ґрунтуються на чорному кольорі:

  1. Майлз Моралес. Один із супергероїв під загальним прізвиськом Людина-Павук одягнений у чорний верх костюма з павутиною і павуком, а також сірі штани. Поверх є бордова кофта з капюшоном. В обох руках Майлз може тримати по деталі павутини, які відтягуються і стріляють. Додатково є довга павутина, що згинається, за допомогою якої Майлз хлопець може утримуватися на роботі;
  2. Веном. Він у чорному лиходійському костюмі з принтом білого павука на торсі та рельєфом м'язів. Обличчя з великими білими очима і зубастим ротом.

Лиходійський робот Венома

Веном у цьому наборі має перевагу, яка виражається в збірному роботі, що повторює основні особливості персонажа. Він збирається з чорних і білих деталей, починаючи з нагрудника, до якого кріпиться принтована деталь павука. Після цього необхідно створити таз, з прикріпленими шарнірами з двох сторін. Далі утворюються ноги. Вони зафіксовані в коліні, але можуть рухатися в ділянці стегна і ступні. Логічний етап після ніг - це руки зі щупальцями в різних місцях. Вони діють за схожим принципом, тому можуть обертатися в плечі та хапати предмети пальцями. Кігті настільки великі, що можуть утримувати в повітрі мініфігурку. 

Готовий робот має висоту понад 13 сантиметрів. Такий розмір дає змогу як розігрувати епічні битви, так і брати Венома кудись із собою. Крім рухомих частин тіла він має ще одну функцію. Вона полягає в можливості відкрити нагрудник, щоб посадити всередину мініфігурку, яка зможе "керувати" роботом. 

Хто святкуватиме перемогу, а кому доведеться поступитися першістю - в наборі ЛЕГО "Marvel Робот Венома vs. Майлз Моралес" щоразу може відбуватися щось нове. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари