>
Уточнити наявність у постачальника
589 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

113 шт.
1 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Опис

"Програвати завжди гірко. Несамовито вірити у свою правоту, і все одно програти. Так вам страшно, до тремтіння в підпалках. Але ось питання чого заради? Трястись. Бігти від долі. Її все одно не оминути” - Танос

Програвши одного разу, Темний владика повернувся у наборі LEGO "Marvel Робоброня Таноса", щоб повторити спробу та знищити частину людства. Щоб усе вдалося, він навіть винайшов могутнього робота. Приєднайтеся до Таноса або завадіть йому здійснити задумане.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76242 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 113 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – робот.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Мініфігурка Божевільного титана

Єдиною фігурою набору є головний герой - Танос. Побачивши, як його планета загинула через брак ресурсів, він вирішив вбити половину населення Землі. Для цього задуму він почав збирати каміння нескінченності. У наборі ЛЕГО 76242 він має фіолетовий колір тіла. З одягу в нього принти синього костюма із золотою бронею на торсі. Вираз обличчя Таноса вкрай розлютований, ніби він зараз же розірве будь-кого, хто скаже криве слово або завадить планам. У руках він може тримати двосторонній ніж, хоча той і виявляється трохи великим по відношенню до міні-фігурки.

Могутній робот

Основне складання набору – це костюм-робот для Таноса. Мех має сірі, сині та золотаві деталі. Частина з них імітує величезні м'язи лиходія. Щоб з роботом було цікаво грати, він має багато рухливих частин, що згинаються в суглобах. Серед таких: ноги, руки та навіть пальці. Ще одна особливість, що підходить для гри - можливість посадити Таноса всередину кабіни робота. Для цього необхідно відкрити деталь торса, буквально посадити фігурку всередину і закрити. В результаті видно голову персонажа, який нібито керує роботом. У висоту складання робота досягає понад 12 сантиметрів, тому підходить для того, щоб брати із собою.

У наборі Танос не позбавлений своєї знакової зброї, яку тримає в різних руках:

  • у лівій – Рукавиця нескінченності. Створений гномами предмет, що має величезну силу. У наборі вона зроблена як повноцінна рукавичка, що має 6 каменів (помаранчевий – душі, червоний – реальності, блакитний – простору, фіолетовий – сили, жовтий – розуму, зелений – часу);
  • у правій – двосторонній ніж. Зброя складається з двох лез і Танос використав її, щоб продемонструвати баланс у всесвіті. У наборі це цілісна деталь, що має імітацію леза та зазубрин.

Вибирайте сторону в наборі ЛЕГО "Marvel Робоброня Таноса" і бийтеся пліч-о-пліч з Таносом або проти нього, використовуючи могутнього робота.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари