>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

268 шт.
6 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

  • 5.0

    8 жов, 2022
    Одразу скажу, що комірки ми ще не відкривали. Плануємо зробити з сином як заведено, за 24 дні до Нового року. З того, щоб бачив на сайті, час має бути проведений фантастично. Проте я намагався не вдаватись в деталі, щоб була краплина неочікуваності, коли попадеться щось нове. З того, що найбільше чекаю - фігурка Грута та Ракети. У будь-якому випадку, минулого року ми вже купували адвент-календар по Гаррі Поттеру і було прикольно щодня відкривати віконечко.
    Достоинства:
    Дитині дуже подобається інтрига - що ж попадеться сьогодні. На сайті побачив, що має бути 6 фігурок + різна зброя та аксессуари. Хоча і не найбільші фанати Зоряних воєн, але чому б і ні.
    Недостатки:
    Трішки не подобається стійка для інструментів, але, можливо, у житті буде краще.
  • 5.0

    8 жов, 2022
    Це мій перший адвент-календар Lego, і я дуже приємно провів час, переглядаючи маленькі відділення та збираючи вмісту. Вибір мініфігурок ідеальний! Новий принт Грута надзвичайно красивий і сповнений деталей, а персонажі у святкових светрах одразу навіюють настрій. Модель ракетних саней, яка розподілена на 3 різні календарні дні (4, якщо розглядати мініфігурку Ракети як її частину, і 5 або 6 днів, якщо рахувати бластер Ракети плюс індичку, яку він готує з ним!) є абсолютно неймовірною. Коли я уявив, яку радість і очікування відчуватиме дитина, відкриваючи 5-6-денні збірки, які поступово розподілятимуться протягом місяця, і НАРЕШТІ зможе зібрати всю модель саней, мені захотілося вибрати придбати ще один із цих наборів для мого племінника. На жаль, він ще дуже малий, але цю ідею я прибережу на майбутнє!
    Достоинства:
    Хоч і не по дням, але тішився немов дитина, відкриваючи віконця. Багато фігурок та маленьких збірок, які будуть доречні у великих сценах. Проте мій фаворит - Ракета з його індичкою)
    Недостатки:
    Занадто важко втриматись і не відкрити усі відсіки одразу.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари