>
Уточнити наявність у постачальника
3799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

487 шт.
0 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
18+
0 шт.

Опис

Людина-павук - один із найбільш упізнаваних та улюблених супергероїв. Майже всі хоча б чули про нього, не кажучи вже про численні перегляди фільмів. З набором LEGO "Marvel Маска Людини-Павука" кожен фанат може зібрати і виставити у себе вдома маску культового борця зі злом, якого бачив на сторінках коміксів або на екрані.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76285 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 487 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 18 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Збірка маски Людини-павука

Будь-яка людина, яка коли-небудь збирала маску персонажа з колекції моделей ЛЕГО, легко впорається з набором ЛЕГО 76285. Якщо коротко, то вона починається з чорної основи, на яку поступово нашаровуються деталі. Саме каркас займає більшу половину всієї збірки. Далі він деталізується гладкими закругленими деталями, переважно червоного кольору. Кожна з ділянок голови опрацьовується окремо, потім збирається разом. Білі очі з чорним контуром вставляються в основну маску завдяки кульовим і гніздовим деталям. 

Вишенька на торті збірки - це збірна підставка чорного кольору, на якій фіксується маска. До неї ж додається табличка з логотипами ЛЕГО, Марвел і Людини-павука. 

Готова модель

Готова симетрична маска, яка заввишки сягає понад 19 сантиметрів, робить використовуваного персонажа легко впізнаваним завдяки основним червоним кольорам, нанесеному павутинню і загальній формі маски. До таких же важливих атрибутів супергероя можна віднести білосніжні очі, підкреслені чорною окантовкою. 

Як демонстраційна модель і набір, призначений для дорослих, він не містить будь-яких додаткових функціональних можливостей. Усе, що спочатку пропонує набір - це складання і можливість демонструвати маску на підставці. Якщо є бажання кастомізувати Людину-павука, це робиться самостійно, з використанням деталей із запасів, але не з коробки. 

Відтворіть культового супергероя з коміксів і фільмів у комплекті для досвідчених фанатів конструктора ЛЕГО, а також справжніх поціновувачів всесвіту Марвел - наборі ЛЕГО "Marvel Маска Людини-Павука". 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари