>
В наявності
1549 грн
1197 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

347 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
10+
0 шт.

Опис

Коли через закляття Піщана людина перенеслася до Нью-Йорка, у ній вирували різні емоції. Він підтримував Пітера Паркера, не довіряв усім навколо, але найбільше хотів повернутися додому. Тому в битві на Статуї Свободи він був сам за себе, одержимий бажанням. Відтворіть епічну битву в наборі LEGO "Marvel Людина-Павук vs. Піщана людина: Вирішальна битва".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76280 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 347 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 10 років. Тематика набору - збірні фігури.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Мініфігурки з різних вимірів

Набір ЛЕГО 76280 - це 3 мініфігурки, зібрані з різних вимірів:

  1. Людина-Павук. Один із супергероїв, чия особистість у наборі залишається загадкою, одягнений у червоно-чорний костюм із жовтим павуком. Торс вкритий чорною павутиною, як і червона маска;
  2. Ящір (Кертіс Коннорс). Це перша представлена мініфігурка персонажа. Вона болотного кольору з принтами накачаного торса і божевільною посмішкою. Між торсом і ногами є деталь хвоста; 
  3. Електро (Максвелл Діллон). У нього сіра куртка електрика з безліччю ременів і коричневі штани з кишенями. За спиною закріплюються 4 блискавки. На обличчі принт жовтої блискавки.

Битва навколо Піщаної людини

У певний момент битви Піщана людина багаторазово збільшилася в розмірі, чим завдала неприємностей усім Людинам-Павукам. Момент битви навколо нього запропоновано зібрати в наборі ЛЕГО 76280. Зробити це необхідно, почавши з чорної круглої підставки. Далі до неї під нахилом додаються частини будівельного риштування. І увага переходить до Піщаної людини. У неї може обертатися голова та руки. Долоні з пальцями настільки великі, що можуть утримати мініфігурку над землею. Останні кроки створюють низку кріплень, які дозволяють персонажам "літати" навколо Піщаної людини.

Відтворення фінальної битви

Цей набір може існувати як окрема модель, а також бути сполученим із набором ЛЕГО "Marvel Вирішальний бій Людини-Павука" (76261). Об'єднавши їх разом, можна отримати абсолютно всіх персонажів, задіяних у фінальній битві на Статуї свободи і розіграти її. 
 

Втихомирте Піщану людину і знайдіть підхід до інших лиходіїв у наборі ЛЕГО "Marvel Людина-Павук vs. Піщана людина: Вирішальна битва", щоб з'явився шанс повернути їх додому.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари