>
Уточнити наявність у постачальника
359 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

58 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Побувайте в місці, де створюються нові пристрої з вібраніуму і самі візьміть участь у цьому процесі в наборі LEGO “Marvel Лабораторія Шурі”. Створювати зброю ще ніколи не було так весело у компанії Шурі та Чорної пантери. У них вже повно ідей і вони тільки чекають, коли Ви до них приєднаєтесь.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76212 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 58 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 4 років. Тема набору - будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояних супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Фігурки супергероїв

У лабораторії набору пліч-о-пліч працюють брат і сестра, діти Т’Чакі та Рамонди. Після смерті саме вони очолили королівство. Але тут вони можуть відволіктися від державних справ і весело провести час, винаходячи нове спорядження.

  1. Т'Чалла – правитель держави Ваканда, який став Чорною пантерою. У наборі він носить чорний костюм із сірими вставками з вібраніуму та намистом на шиї. На голові така сама маска з білими очима та маленькими вушками;
  2. Шурі - сестра Т'Чалли та голова дизайнерської групи, відповідальної за технології. У наборі дівчина одягнена у свій бойовий костюм, які включає деталі з синього, коричневого і жовтого кольору. На обличчі прикраси у вигляді крапок, а волосся забрано у високий пучок.

Лабораторія Шурі

Якщо згадати фільми про Чорну пантеру, то лабораторія розташовувалась у Ваканді, в Африці. Якщо бути точніше, то в горі Башенга, де є запаси вібраніуму. Згаданий метал є надзвичайно міцним і видобувається лише в Африці. Тому не дивно, що вчені зацікавилися ним і збудували лабораторію просто в горі. Свого часу з вібраніуму було зроблено Щит Капітана Америки, тепер настав час для нових винаходів у наборі LEGO 76212.

Складання лабораторії починається з великих стартових деталей, які добре підходять для вивчення технік збірок дітьми. Вона невелика, складається зі скла та невеликої стійки. За розмірами досягає 7 сантиметрів заввишки, 9 завширшки і 6 завдовжки. У ній вже приготовлені винаходи, які Шурі та Пантера можуть протестувати та взяти собі на озброєння. Дівчина отримала свої улюблені наручні репульсотори, а Т'Чалла – спис та меч. Також можна покататися на ховерборді і постріляти з шутера по блакитним принтованим цілям. У разі потрапляння по останнім, прямокутна деталь перекидається назад і тест можна вважати успішно проведеним. А в ситуації з ховербордом успіхом можна вважати вже те, якщо Пантера зможе встояти на ньому і не врізатись у стійку зі зброєю.

Проведіть безтурботні дні разом із Чорною пантерою та його сестрою, винаходячи та тестуючи нові предмети у наборі LEGO “Marvel Лабораторія Шурі”, щоб надалі застосовувати їх у битвах.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 жов, 2022
    Цей набір Lego Marvel «Чорна Пантера» — це невеликий і доступний набір, призначений для маленьких будівельників і для тих, хто хоче доповнити існуючу сцену. Він поставляється з частиною лабораторії, полицею для зброї, маленьким транспортним засобом для Чорної Пантери, а також мініфігурками Чорної Пантери та Шурі. Набір дуже швидкий та збирається за декілька хвилин. Чудовий вибір для дитини, оскільки кроки збірки прості та є з чим пограти.
    Достоинства:
    Тематичний комплект Marvel - безпрограшний варіант. Легко збирається. Простий, але приємний набір з можливістю стрільби та катання на скейті.
    Недостатки:
    Збірка не займає багато часу. Лабораторією це можна назвати з натяжкою.
  • 5.0

    14 жов, 2022
    Мій 6-річний син з нетерпінням чекав цього набору, і він не був розчарований. (я потайки тішуся, що він обмежується такими наборами, а не технікою чи величезними ідеями). Цей набір по Чорній Пантері невеликий, але містить 3 маленькі диски, якими можна стріляти. На додачу є 2 фігурки, які у різних час якраз таки були в ролі супергероя - Чорна Пантера. Особисто я не впевнений, для чого він призначений такий маленький, але діти знають краще. Тим більше, що син трішки збирає цю серію.
    Достоинства:
    Маленькій набір за дешевою ціною. 2 фігурки та функція вистрілу деталями. Доданий скейт, на якому фігурки можуть розсікати.
    Недостатки:
    Хоча набір 4+, я б спершу поспостерігав за дитиною, особливо, якщо вона не надто обізнана у лего.

Рекомендуємо подивитися ці товари