>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

297 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

“— Нам більше не можна їсти людей праворуч і ліворуч.

— А у свята?” - Веном

Отримавши збірну модель суперлиходія Венома наборі LEGO "Marvel Фігурка Венома", людей можна їсти праворуч і ліворуч, до того ж 7 днів на тиждень. Сійте хаос на вулицях і пожирайте перехожих, що замешкались, озброївшись фігуркою і власною фантазією.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76230 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 297 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояних супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб у них раз і назавжди настав мир.

Едді Брок або Веном у всесвіті Marvel

Едвард Брок народився у Сан-Франциско. Його мама загинула під час пологів, а батько був вкрай холодний до хлопчика. Він вивчився, працював журналістом і навіть знайшов дівчину. Життя чоловіка змінюється у той момент, коли йому говорять діагноз – рак. Він поринає у роботу і знаходить вбивцю - Пожирача гріхів, про що пише статтю. Однак виявляється, що він фальшивка, а справжнього спіймав Людина-Павук. Едварда звільняють, а через постійну агресію і депресію, від нього йде дружина. Він наважується на самогубство і приходить до церкви, щоб замолити гріхи. Там він знаходить інопланетного симбіонта, відокремленого від Пітера Паркера. Той не лише заморожує рак, а й наділяє Едді суперздібностями, запозиченими у Павука.

Веном із конструктора LEGO

Веном з'являється прямо зі сторінок коміксів Marvel і відповідає своєму зовнішньому вигляду. У ньому поєднуються чорні, сині деталі, а також великий білий павук із розставленими 8 лапами на грудях. Позаду на спині ідентичний друк білого членистоногого. На голові принти білих очей та гострих зубів, а всередині – рожева деталь мозку. Оскільки Веном є жахливим симбіотом, його статура трохи відрізняється від супергероїв. Він має довгі пазурі, викривлений язик і відкритий рот, що виходить із елемента відкритої щелепи. Усе це відповідає дизайну персонажа, зберігаючи при цьому його відповідність іншим фігуркам. У висоту цей відомий монстр досягає 23 сантиметрів, тому його можна взяти з собою практично куди завгодно.

Безліч шарнірів, розміщених в області рук, ніг та голови забезпечують лиходію максимальну рухливість. Рухаються навіть пазурі, щоб Веном міг утримувати ворогів. Якщо дати йому в руку невеликий предмет або мініфігурку, він легко триматиме її. Виходячи з цього, він може брати участь у кривавих битвах, а після насиченого дня - відпочивати в епічній позі з розведеними руками і відкритим зубастим ротом, стоячи на поличці, столі або іншому місці.

Побувайте на боці зла і воюйте з героями, які всіляко намагаються зруйнувати кожен з Ваших планів у наборі LEGO "Marvel Фігурка Венома".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 жов, 2022
    Мені дуже подобаються колаборації, які проводить компанія LEGO і Marvel - одна з улюблених. У цьому асортименті компанія LEGO створила шарнірні моделі фігурок. Ця конкретна модель є головним противников Людини-павука, якщо я не помиляюсь, то у 3 частині. Після створення фігуру можна повністю налаштовувати і все тіло добре рухається. Для забезпечення структурної цілісності є кульові з’єднання на колінах і храпові з’єднання на стегнах. Це добре працює, і фігура не плюхається, коли встає. На талії є точка повороту, яка використовує кульовий шарнір. Плечі також є кульовими. Лікті шарнірні. Щелепа і шия регулюються. Кігті на руках можна закривати - хапати речі і відкривати.
    Достоинства:
    Якщо я не помиляюсь, то перерахував усі шарніри і як для такої фігурки їх багато. Зуби та позначки на передній і задній частинах тулуба надруковані. Червоний язик виглядає чудово, хоча при бажанні його можна зняти і закрити щелепу.
    Недостатки:
    Залежно від положення фігури, іноді можна побачити невеликі спалахи червоного кольору в осьових суглобах.
  • 5.0

    15 жов, 2022
    Він поставляється в гарній коробці LEGO з Веномом, що тримається за бік будівлі. Всередині неї звичайна інструкція та 3 пакетики деталей. Це досить проста модель для складання. Мені ПОДОБАЄТЬСЯ той факт, що немає жодних наклейок (я ніколи не можу їх правильно наліпити), тому всі частини, які ви бачите, надруковані. Усі руки, ноги та навіть щелепу можна розміщувати різними способами. Якщо вам коли-небудь набридне Веном, деталі, як завжди, можна використати для перебудови у власну модель або змішати з іншими LEGO.
    Достоинства:
    Герой легко впізнається. Деякі деталі переливаються. Культовий довгий язик. Довгі пазурі. Багато шарнірів = багато можливостей для гри та демонстрації.
    Недостатки:
    Сподіваюсь на появу такого ж Карнажу.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари