>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

238 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

“Мене звуть Майлз Моралес, і мене вкусив радіоактивний павук. Якийсь час я був єдиною Людиною-павуком, а решту ви знаєте.” - Майлз Моралес, "Людина-павук: Навколо всесвіту".

Відчуйте, що таке бути супергероєм та боротися зі злом у наборі LEGO "Marvel Фігурка Майлза Моралеса". У ньому представлена ​​збірна фігурка одного з Павуків, готова до виконання крутих місій та захисту безневинних.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76225 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 238 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб в них раз і назавжди настав мир.

Хто такий Майлз Моралес?

Майлз Моралес - звичайний хлопчик, який виріс у люблячій сім'ї. Його батько працював у поліції, а мама у лікарні. Одного дня навчання у школі, йому задали есе на тему “Великі надії”. Але замість того, щоб зайнятися ним, Майлз подався до свого дядька Аарона. Той поговорив з ним про проблеми, і вони разом вирушили до підземки, малювати графіті. Поки вони були під землею, туди заповз павук з Alchemax логотипом і вкусив хлопчика. Він почав помічати зміни лише наступного дня, коли голос став занадто гучним, а руки почали прилипати до всього. Майлз прийняв рішення повернутися в тунель, де й зустрів Людину-Павука, який одразу впізнала в ньому себе. Так, він став одним із Павуків, одягненим у розмальований костюм Пітера Паркера.

Майлз Моралес із деталей LEGO

Виконаний з деталей конструктора, Майлз отримав традиційний для нього чорний костюм з червоними деталями. На грудях та голові є принти червоного павутиння. Фігурка Павука з деталей LEGO складає 29 сантиметрів у висоту, тому її можна взяти будь-куди.

Більшість ділянок у LEGO 76225 мають шарові шарніри або шарнірні з'єднання. Ноги використовують замикання, щоб фігура залишалася вертикальною, маючи широкий діапазон рухів. Підплічники можуть підніматися, тому руки можна піднімати високо. Пальці також мають деякий рух, так що їх можна виставити, щоб стріляти павутинням. У комплект входять кілька напівпрозорих синіх деталей її.

Повертаючи безліч рухливих деталей і виставляючи їх так, як завгодно, можна вигадати безліч цікавих ігор з Майлзом Моралесом. Сьогодні він знімає котика з дерева, а вже завтра запобігає апокаліпсису, що насувається на світ. У перервах між місіями, він може стати стильною окрасою інтер'єру і розташуватися на полиці або робочому місці.

Заручіться підтримкою Майлза Моралеса у наборі LEGO “Marvel Фігурка Майлза Моралеса”, щоб разом мати можливість боротися з ворогами та рятувати мирні міста від катастрофи. Людство розраховує на Вас!

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 жов, 2022
    Я дуже вражений цією фігуркою Людини-павука (кхм, Майлза Моралеса) з лего, яка набагато більша, ніж я очікував. Коли я замовив це, я не дуже звернув увагу на масштаб, тому думав що вона близько 15 сантиметрів. Насправді тут вона майже 25 у висоту. Фігурка перевищує, як я вважаю, звичайний розмір будинку лего. Збірка набору чудова, кроків БАГАТО, але інструкції зрозумілі, і ви навіть можете скористатися додатком з візуальзацією кроків. Коли набір буде готовий, у вас буде велика фігура з дуже добре зчленованими кульовими шарнірами для повної рухливості. Це справді призначено для гри, а не як для частини сцени.
    Достоинства:
    Це Майлз Моралес на відміну від традиційного дизайну Людини-павука Пітера Паркера. Я справді вважаю, що чорний колір Майлза Моралеса насправді крутий дизайн. Кульові шарніри означають, що Майлза можна переміщати в різні позиції, щоб стояти, розгойдуватися або лазити під час гри чи позування.
    Недостатки:
    Якщо дитина не розбирається у лего, то знадобиться допомога.
  • 5.0

    14 жов, 2022
    Схоже, що останніми роками лего виготовляються все більше наборів у цій серії і це непогано, оскільки поки якість не страждає. Цей набір складається з 238 деталей і має відносно просту конструкцію. Це поєднання того, що я б зазвичай називав «технічними» елементами разом із класичними цеглинами. Це робить робота стабільним і в той же момент рухомим. Після завершення він становить понад 20 см і має рухливі суглоби. При цьому рухається майже усе, що тільки може. Для тих, хто цікавиться такими великими фігурками, то знайдеться декілька цікавих речей та рішень.
    Достоинства:
    Це відносно легка конструкція, тому підходить для дитини. Збірка не займе багато часу, оскільки є лише кілька сотень частин. Одразу після цього можна почати грати. Павучок впізнаваний.
    Недостатки:
    Павутина виглядає надто мультяшно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари