>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

296 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Протистояння Людини-павука та Зеленого гобліна вийшло на новий рівень, адже у наборі LEGO “Marvel Битва роботів Людини-павука та Зеленого гобліна” будуть битися не лише мініфігурки, а й їхні потужні роботи.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76219 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 296 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – роботи.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв та суперзлодіїв та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Людина Павук vs Зелений Гоблін

Оскільки протистояння Людини-павука та Зеленого гобліна триває вже роками, то й у наборах LEGO вони з'являються не вперше, однак ідентичних цим Ви поки що не знайдете. Знайомтесь ближче:

  • Людина-павук (Пітер Паркер). Супергерой носить червоний костюм з принтом павутиння та синіми вставками з боків. Посередині також емблема – чорний павук. На голові принт червоної маски з білими трикутниками;
  • Зелений гоблін (Норман Озборн). Він має яскраво-зелену шкіру і дуже злісний вираз обличчя з жовтими очима. Одяг фіолетовий, трохи порваний з сірою бронею та ременями. На голові фіолетова шапка з-під якої стирчать гострі зелені вуха.

Складання роботів

Незалежно від того, чи збирали Ви коли-небудь роботів із цієї серії, з цими механічними красенями проблем не виникне. Ви отримаєте багато звичайних деталей та деталей - шарнірів, які розкладені на 3 пакетики для спрощення конструювання:

  • пакетик 1 - складання тулуба та ніг робота Людини-павука;
  • пакетик 2 - руки робота Людини-павука;
  • пакетик 3 - складання всього робота Зеленого гобліна.

Незважаючи на те, що одному з роботів дісталося на 1 пакетик більше, зрештою вони виходять майже однаковими за складністю.

Протистояння роботів

В результаті, зібравши всі деталі воєдино, в наборі LEGO 76219 Ви отримаєте два роботи:

  • червоно-синій для Людини-павука. Броня робота Людини-павука трохи міцніша і має сірі та чорні деталі. Ключовою особливістю є довгі руки;
  • фіолетово-зеленого для Зеленого гобліна. Його броня трохи більш “традиційна”, зі стандартною довжиною рук та характерними пазурами. На руках є кілька нових шипометів, які стріляють помаранчевими детальками.

Незважаючи на невеликі відмінності між мехами обох персонажів, у них схожі точки зчленування та місце у грудях для розміщення мініфігурки пілота.

І нехай почнеться їхня битва! Зіткніть двох мехів і нарешті раз і назавжди з'ясуйте, хто ж крутіший у всесвіті Marvel: Людина-павук або Зелений гоблін. Хапайте лиходія чіпкими довгими руками, але не забувайте ухилятися від його шутерів.

Подаруйте фанатам Marvel самостійно взяти участь у грандіозній битві між добром та злом у наборі LEGO “Marvel Битва роботів Людини-павука та Зеленого гобліна”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари