>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

49 шт.
1 шт.
17 × 1.5 × 18 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO Super Heroes Людина-Павук проти Венома-симбіот

Хто з сучасних дітей не мріє відчути себе супергероєм? Розроблена компанією LEGO серія Super Heroes з легкістю зробить мрію реальністю, адже героями цієї серії стали улюблені персонажі світу Марвелл, а також їх непримиренні вороги. Наприклад, кожна дитина з великим задоволенням збере з деталей LEGO 30448 не тільки маленького відважного героя Спайдермена (Spiderman), але і противника цього сміливця.

Перш ніж купити ЛЕГО Людина-павук проти Венома, зверніть увагу, що в наборі 49 деталей, велика частина з яких призначена для збірки Венома-симбіота. Цей персонаж виглядає вражаюче - чорний колір, довгі щупальця, що здатні рухатися завдяки особливим кріпленням, і цілих п'ять голів налякають кого завгодно, крім, зрозуміло, відчайдушного рятівника світу Людини-Павука. Не здригнеться перед цією страшною істотою і юний шанувальник історій про супергероїв, адже яким би не був страшним Веном, зібраний своїми руками з маленьких деталей він буде слухняно підкорятися волі гравця. І саме гравець буде вирішувати, колиЛюдина-павук зможе перемогти лиходія.

Конструктор 30448 призначений для дітей у віці 6-12 років. Малюкам може бути непросто впоратися зі збіркою персонажів, можливо, батькам доведеться пояснювати, як користуватися інструкцією, в якій описаний порядок складання ігрових фігурок. Але в більшості випадків діти здатні впоратися з труднощами самостійно.
Поки вони будуть збирати фігурки, батьки можуть радіти, що дитина активно розвивається, адже конструктор LEGO покращує дрібну моторику, логічне мислення та фантазію. А завдяки двом персонажам, грати з конструктором можна буде не тільки на самоті, але і з друзями.

Виробники приділили багато уваги розробці конструктора, тому всі деталі такого розміру, щоб їх можна було просто знайти, а все кріплення досить надійні, щоб іграшки не розпадалися в руках під час відчайдушних баталій. А головне - для виробництва конструктора застосовувався абсолютно безпечний пластик, який не має неприємного запаху, не виділяє ніяких токсичних речовин і навіть в разі, якщо якась деталька незбагненним чином зламається, вона не утворює гострих відколів, здатних поранити дитину або доставити серйозний дискомфорт іншим членам сім'ї. Ці фігурки швидко займуть почесне місце на столику, тумбочці або полиці з іграшками, і можуть покласти початок появи в будинку цілого загону супергероїв і суперзлодеев.

Якщо ви купите ЛЕГО Веном то, протягом декількох найближчих років вам не доведеться сушити голову, чим ще порадувати дитину, адже серія про супергероїв досить велика і постійно поповнюється новинками!

  • 5.0

    3 сер, 2020
    Цей набір складається із людини павука та Венома-симбиота - паук із 5 головами. Наділивши людину павука вміннями виконувати трюки, ми спробували зносити одну голову за іншою. Скажу одразу, це не легко. Чорний павучок дуже рухливий та вміє гарно ховатись. Ось така вийшла захоплива гра!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари