>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

234 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Захоплюючий сюжет
І знову Людині-павуку потрібно рятувати світ, тільки на цей раз вже від злобного Восьминога. Він загрожує своєю смертоносною зброєю всім і кожному. Що ж робити? Не треба панікувати, адже Людина-павук (Spiderman) вже готова прийти на допомогу, до того ж вона буде не сам. З ним буде ще і Дівчина-павук. Тепер у злобного восьминога просто немає шансів. Збери з деталей величезного ходячого павука, а якщо злодій буде тікати, скоріше перероби його в швидкісний байк. Стріляй з кулемета, моментально переміщатися, стрибай, стріляй павутиною і зроби все, щоб покарати Доктора Восьминога і врятувати світ. З конструктором ЛЕГО все можливо.

Особливості конструктора
Конструктор LEGO Marvel 76148 Людина-Павук проти Доктора Восьминога є новинкою 2020 року і точно підійде хлопчикам віком від 6-ти років. З його допомогою ваша дитина зможе влаштувати справжній екшн в своїй кімнаті. У коробці малюк знайде 234 деталі, які разом утворюють бойовий мотоцикл Людини-павука зі смертельними гарматами. Також варто звернути увагу на додаткові аксесуари у вигляді павутини і інших деталей. У набір також входять 3 мініфігурки: Людини Павука, Дівчини Павука і Доктора Восьминога, які роблять гру ще цікавіше. Дитина може цікаво розіграти вже популярні сцени з фільмів або ігор, а також створити свої власні ситуації. У будь-якому випадку вона залишиться задоволеним грою.

Про серію
Всі конструктори серії Marvel зроблені за мотивами фантастичного всесвіту коміксів, де постійно б'ються різні супергерої, такі як Людина-павук, Залізна людина, Халк, Тор, Чорна пантера та багато інших. Тепер ти можеш стати одним з них і битися пліч-о-пліч зі злодіями. Конструктори точно сподобаються юним любителям коміксів і викличуть у них відчуття і емоції які не можливо передати. До того ж улюблений набір буде прекрасно виглядати вигляд у поєднанні з кімнатним інтер'єром.

Всі набори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Купити LEGO Marvel 76148 Spider-Man vs. Doc Ock ви можете, оформивши замовлення на нашому сайті. У нас найдоступніші ціни, оперативна доставка і лояльні консультанти.

  • 5.0

    25 лют, 2021
    Набор почти что свежак - 2020 года. Из минифигурок: Человек-паук, Девушка-паук, Доктор Осьминог. У последнего преимущество в 4 роботизированные руки. Собрать можно автомобиль, байк и огромного паука. Догнать и переехать Осьминога вряд ли получится, поэтому транспорт оснащен метателями паутины и шипометами. Любой маленький супергерой будет просто в восторге.
    Достоинства:
    3 минифигурки, осьминог еще и довольно редкий. Очень много всяких подвижных деталей. Что машина, что байк ездят отлично. Паука можно отделить.
    Недостатки:
    Мне лично не особо понравилась идея шипомета.
  • 5.0

    25 лют, 2021
    Сыну набор был подарен на день рождения, он просто обожает все, что связано с человеком пауком. Возможность отсоединения паучьих лап от велосипеда и создания отдельного транспортного средства является отличной особенностью и значительно расширяет игровые возможности. В любом случае, всем понравится рабочий транспорт и идея воссоздать легендарную битву с Осьминогом.
    Достоинства:
    Можно стрелять детальками и паутиной. Хорошо продуманный транспорт, даже тормоза есть. +3 минифигурки к коллекции сына.
    Недостатки:
    Набор немного детский, вряд ли подойдет взрослым.
  • 5.0

    25 лют, 2021
    Это одна из моих любимых сцен в Человеке Пауке. Что мне больше всего нравится в наборе, так это то, что байк не падает вбок, а надежно сбалансирован посередине и устойчив во время движения, а у велосипеда есть рабочий тормоз! Кстати, он мне похож на тормоз скутера. Кроме того, боковые части (красные когти) нелегко оторвать, если вы этого не хотите.
    Достоинства:
    Казалось бы, простой детский набор, но мне понравился. Это как дань любимому фильму. Хорошо сбалансированный транспорт. Рабочий тормоз.
    Недостатки:
    На сайте неправильно количество деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари