>
Уточнити наявність у постачальника
14837 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 037 шт.
8 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

У веселому і безпечному на перший погляд парку атракціонів панує незрозуміле пожвавлення і шум - це Бетмен зі своєю командою - Робіном, Старфайером і Біст Боєм бореться з командою злого Джокера, який також зібрав своїх поплічників. Всі 8 мініфігурок набору відмінно виконані, мініфігурки Харлі Квінн, Старфайера і Біст Боя поки що є ексклюзивними і зустрічаються лише в цьому наборі LEGO 76035. Крім мініфіг, в наборі зустрічаються механічні істоти - робот-пінгвін і заводний робот Джокера.

Сет ЛЕГО 76035 сповнений дуже цікавих деталей, що складають, в свою чергу, досить барвистий простір лунапарку. Тут є циркова гармата, що стріляє ядрами, красивий Бетмобіль (також з гарматою під капотом і бластерами ззаду), криві дзеркала в Джокерленді, гірка і безліч хитромудрих пасток, замаскованих під невинні атракціони з качечками, мотоциклом, гігантською постаттю Джокера і висотною вишкою!

  • 5.0

    21 жов, 2018
    Покупали изначально в качестве подарка, но наш, как увидел его сразу затребовал такой же, купили ему, в целом ребенку нравится, собирает с удовольствием, да и я проглядев конструктор могу отметить, что сделан он хорошо, деталь к детальке.
  • 5.0

    26 сер, 2015
    Джокер и его команда злодеев превратили парк развлечений Готэм-сити в кошмарный Джокерленд... Я считаю этот набор одним из лучших в серии Super Heroes! И на это есть свои причины. Во-первых, целых восемь мини-фигурок, которые прекрасно дополнят любую коллекцию. Во-вторых, играбельность. Набор состоит из четырех аттракционов, захваченных приспешниками Джокера и отличного Бэт-мобиля. Этот набор не только красиво смотрится на полке, но и имеет огромные игровые возможности. А также, радует большое количество ярких, необычных и уникальных деталей. Смело заказывайте этот набор, ведь он порадует людей любых возрастов. Лично я после покупки загорелся желанием пересмотреть Бэтмена. В общем, рекомендую!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари