>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

699 шт.
6 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO Super Heroes 76131 «Битва на базі Месників» дуже цікавий набір. Можна підняти шлагбаум, відкрити ворота і заїхати в гараж, який непогано охороняється гарматами, які крутяться на даху. На цьому ж даху розміщений посадковий майданчик для вертольоту з емблемою месників. Невеликий маневрений вертоліт з двома лопатями і з гарматою на носі, зможе пролетіти як крізь густу лісову гущавину, так і через великий мегаполіс. Також можна зібрати невелику маневрену машинку з сидінням для однієї мініфігурки і з місцем для мініфігурки - стрілка ззаду. Між гаражем і самою базою месників є невеликий місток для проходу, в кінці якого знаходиться двері, що обертаються і перемістять Вас в затишний кабінет для зборів команди месників, де можна обговорити плани або випити горнятко кави, поки хтось цьому не завадить. На першому поверсі бази є найбільш захищена кімната, код від якої знають лише месники, а всередині за лазерною решіткою зберігається рукавиця нескінченності (на рукавиці всього два каменя). Втім це сховище легко відкривається з торця, так що потрібно бути напоготові.

Коли Танос разом з аутрайдером добереться до бази Месників, йому протистоятимуть: злий Халк, зменшена Людина-мураха, Залізна Людина з Небулою і Капітан Марвел, яка щосили випромінює енергію.

Мініфігурки в комплекті: Танос, Залізна Людина, Халк, Капітан Марвел, Людина-Мураха (маленький), Небула і Аутрайдер.

  • 5.0

    16 кві, 2019
    У лего з'явився новий набір - Битва на базі месників. 699 елемендів зібрали десь за годину. особлив уваги привернув гвинтокрил з емблемою месників, який до речі вміє стріляти. Сподобався сам гараж, у нашій грі він виконував роль оборонної бази. На мій погляд, до набору треба додати ще фігурки героїв. Наші герої мінялися ролями, то добрі, то злі. Набір відмінний.
  • 5.0

    11 кві, 2019
    Не смотря на то, что цена у этого конструктора немаленькая, он того стоит. Давно хотел нечто подобное в свою коллекцию и данный набор как раз отлично вписался. Его приятно собирать, и именно тут на мой взгляд самая лучшая фигурка железного человека. Все детали и сама конструкция хорошо проработаны, такой набор может стать отличным подарком.
  • 5.0

    11 кві, 2019
    Черговий гарний задум від лего вже у нас. Купили синові LEGO Super Heroes Битва на базі Месників. Ціна висока, але якість діталей, їх кількість, творчий задум того варті. Сподобалось те, що обличча героїв зроблені нейтрально, тобто вони можуть бути і добрими і злими. з великим задоволенням грали із сином, врятували вежу та нашу квартиру від нападників. З героями грається на вулиці, жодних подряпин.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари