>
Уточнити наявність у постачальника
1199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

392 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Бетмен намагається зловити найвідомішого суперлиходія, одного з головних своїх ворогів, злодія, безжального гангстера - Пінгвіна (його справжнє ім'я Освальд, Освальд Кобблпот). Наздоганяє його наш супергерой на новому Бетмобілі. Нове авто Бетмена оснащене потужними ракетами, але про все докладніше далі.

Темою нового ігрового набору LEGO - LEGO Super Heroes DC Batman™ Бетмобіль: погоня за Пінгвіном (76181) стала одна з сюжетних ліній нового фільму про людину кажана під назвою - "Бетмен". Яка мета у хитрого Пінгвіна перед Бетменом цього разу? Чи цього разу Бетмен співпрацюватиме з ним? Адже Пінгвін може володіти великою кількістю інформації про все, що відбувається в Готемі, і з легкістю за гроші може розповісти все Брюсу.

Прем'єра екшену стартує у кінотеатрах по всьому світу у березні 2022 року.

Компанія ЛЕГО випустила кілька наборів підказок для дітей віком від 8 років, що чекає фанатів у майбутній кінопрем'єрі. Всього три ігрові набори та один демонстраційний, отже (у дужках прописано індивідуальний артикул набору, за яким можна буде його знайти на нашому сайті та замовити):

  • гонитва за Пінгвіном (76181);
  • бій із Загадочником у Бетпещері (76183);
  • демонстраційний Бетмобіль (42127);
  • погоня на мотоциклі із Селіною Кайл (76179).

Кожен набір ви можете купити у нашому інтернет-магазині магазині. Для цього вам потрібно зробити замовлення на сайті або зателефонувати.

Бій на швидкості

Хто буде переможцем у битві на швидкості? Що робитиме Бетмен, коли Пінгвін націлить на нього цілу портативну ракетну установку? Але Бетмобіль не такий простий, справжні мега ракети в будь-який момент готові вистрілити, як тільки Бетмен натисне на спеціальну кнопку.

Особливості набору та Бетмобіля

Автомобіль Бетмена з кубиків ЛЕГО оснащений двома механізмами із пружинами та двома шутерами. Спеціальною кнопкою служить пластина на капоті Бетмобіля, при натисканні на неї будуть випущені мега ракети одночасно або по черзі.

Полум'я синього кольору супроводжує Бетмобіль, вириваючись із вихлопних труб. Супергерой блискавично переміщається Готем-сіті переслідуючи злочинця.

Мініфігурку Бетмена можна посадити за кермо, для цього потрібно підняти лобове скло та дах. Поруч залишиться місце для пасажира чи головного штурмана.

Набір укомплектований двома мініфігурками - Бетмен у чорному плащі з тканини та Пінгвін. Пінгвін, у свою чергу, озброєний ракетною портативною установкою, яка стріляє круглими снарядами.

Обидва герої можуть розміститися в салоні Бетмобіля, дивлячись який сюжет гри ви реалізовуватимете. Може два супротивники зможуть стати союзниками? Вирішувати вам, комбінуйте набори ЛЕГО серії Super Heroes DC Batman, запрошуйте друзів для захоплюючих ігор разом із ЛЕГО та Бетменом.

Всі конструктори ЛЕГО високої якості, прості в експлуатації та збиранні. Кожен ігровий набір дарує всім юним героям багато можливостей для творчої гри.

Відмінний подарунок

Кожному фанату Бетмена, кожному шанувальнику крутих тачок сподобається ігровий набір LEGO Super Heroes DC Batman™ Бетмобіль: переслідування Пінгвіна (76181) і стане бажаним подарунком на будь-яке свято.

Готова зібрана модель Бетмобіля виходить наступних розмірів:

  • висота 6 см;
  • довжина 20 см;
  • ширина 8 см.

Звертаючись до покрокової ілюстрованої інструкції, збірка ігрового конструктора LEGO Super Heroes DC Batman™ Бетмобіль: переслідування Пінгвіна (76181) подарує справжнє задоволення всім учасникам процесу.

Авто Бетмена може використовуватись у грі, а також зайняти місце на полиці колекціонера або просто оригінально прикрасити вашу кімнату.

 

  • 5.0

    10 жов, 2022
    Набір Lego Batman — це дивовижна іграшка, яка дозволяє дітям не тільки конструювати та будувати мобіль кажана з Lego, але й заохочує до уявних ігор, включаючи 2 фігурки з фільму. Мила маленька фігурка Бетмена постачається з тканинним плащем, а фігурка Пінгвіна — з ручною ракетною установкою. Стосовно машини, то мені подобаються деталі синього полум’я, що справді робить набір цікавішим, ніж просто чорний маслкар. Деталі двигуна на задній частині автомобіля також мають деякі креативні деталі.
    Достоинства:
    Конструкція бетмобіля дуже детальна та заснована на фільмах. Функція ракет на бетмобілі дійсно крута, кольори добре розміщені, і мені дуже подобається сидіння з 2 мініфігурок усередині.
    Недостатки:
    Для капюшона Бетмена мала бути нова форма.
  • 5.0

    10 жов, 2022
    Я большой фанатик Бэтмена и коллекционирую как минифигурки Бэтмена/Джокера, так и бэтмобили из фильмов. Лучшее в этой версии то, что создатель сделал бэтмобиль из старого маслкара. Не требует много времени для создания и определенно стоит ожидания и результата. Мне понравилось его собирать, а также вносить некоторые улучшения, чтобы он выглядел как настоящий бэтмобиль, который я видел на экранах.
    Достоинства:
    Собирать просто, подойдет и ребенку, и фанату супергероя. Нравится внешний вид машины и то, что добавлено 2 фигурки. Еще один приятный штрих — голубое пламя. .
    Недостатки:
    Почти все детали черные, что немного усложняет сборку в вечернее время.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари