>
Уточнити наявність у постачальника
799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

42 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Ставши дівчиною Джокера, Харлі Квінн автоматично стала ворогом Бетмена і одна з їх численних сутичок відтворена в наборі LEGO "DC Бетмен проти Харлі Квін". Однак у фільмі 2017 року вони змушені були об'єднатися задля запобігання глобальній катастрофі. До чого це все? Граючи з набором, дитина може розвивати свою фантазію і самостійно вибирати, зробити їх ворогами чи союзниками, створюючи все більше пригод за їх участю.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76220 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 42 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 14 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Добро проти зла

Набір містить 2 мініфігурки, які можуть битися один з одним або направити свою енергію на інших.

  1. Харлі Квінн (Харлін Квінзель) - суперлиходійка, яка спочатку лікувала Джокера, а потім стала на його бік. Фігурка носить традиційний костюм арлекіна, виконаний у червоному та чорному кольорі. Він складається з корсету, спортивної куртки, шортів і черевиків. Волосся також червоне з чорним і забрано в 2 хвостики. З лиця не сходить задоволена посмішка. Аксесуар – великий молот;
  2. Бетмен (Брюс Уейн) - супергерой, який вирішив боротися проти злочинців, коли побачив вбивство своїх батьків. Чоловік одягнений у чорний костюм із рельєфом м'язів, а також жовтим поясом та логотипом на грудях. На голові у нього чорна маска з маленькими вушками, а за спиною майорить плащ. Під маскою також видніється усмішка. Аксесуар – бетаранг.

Сцена погоні

Оскільки Бетмен і Харлі Квінн насамперед вороги, то набір ЛЕГО 76220 був задуманий як сцена погоні. Але перед тим, як влаштувати гру в квача, потрібно зібрати транспортні засоби для цього. У Харлі це цілісний салатовий скейт, на який вона одразу може стати і їхати. У свою чергу, мотоцикл Бетмена потрібно зібрати з декількох деталей. Вони великі і поєднуються за кілька кроків барвистої інструкції. Достатньо приєднати 2 колеса і зібрати корпус, щоб Бетмен міг вирушити у поїздку.

Коли все готове, можна розпочинати гру. Бетмен сідає на свій мотоцикл, а Харлі прикріплюється 1 ногою або 2 ногами до самокату. Втікаючи і наздоганяючи один одного, вони також можуть використовувати зброю: лиходійка свій молот, щоб бити Летючу мишу; герой - бетаранг, щоб пронзати арлекіно. Також, за бажанням дитини, вони можуть відкинути ворожнечу і згуртуватися, щоб протистояти злішим персонажам або просто кататися вулицями Готем-сіті.

Отримайте двох знакових персонажів, які по-своєму пишуть історію Готем-сіті в наборі LEGO “DC Бетмен проти Харлі Квін” та зіграйте у квача, у якому переможця можете визначити Ви самі.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари