>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

149 шт.
2 шт.
19.1 × 6.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Бетмен та його подруга Селіна Кайл готові боротися зі злочинністю у Готемі. Кожен із них озброєний:

  • Бетмен - бетарангом (бумеранг у вигляді кажана) та пістолетом з гаком;
  • Селіна озброєна ланцюгом.

Усім дітям старше 7 років та фанатам Бетмена представляємо новий набір LEGO Super Heroes DC Batman™ Бетмен та Селіна Кайл: погоня на мотоциклі (76179) за мотивами нового кінофільму "Бетмен", прем'єра якого очікується навесні цього року.

У вас вже є ідеї про сюжет майбутнього фільму? Компанія LEGO випустила чотири тематичних ігрових набори - підказки. Тут крім пригод на мотоциклах з Жінкою кішкою ви побачите, зберете та зможете грати:

  • у гонитву за пінгвіном (набір з артикулом 76181);
  • у бій із Загадковиком у Бетпещері (76183);
  • вирушить будь-куди на новому Бетмобілі (42127).

Втілить свої припущення за допомогою нових конструкторів ЛЕГО. Замовити кожен із наборів ви зможете у нашому інтернет магазині, для цього вам потрібно знайти потрібний набір за допомогою індивідуального артикулу, прописаного у дужках.

Мініфігурки героїв візуально схожі на свої прототипи з нового фільму про Бетмена. Бетмен – актор Роберт Паттінсон, Селіна Кайл – акторка Зої Кравіц.

Бетмен завжди поряд: компактна гра у кишені

Персонажі вже готові вирушити на завдання, залишилося тільки сісти на свої супер-швидкі мотоцикли і нехай усі злочинці у місті будуть напоготові. Але ось один момент, у багажнику мотоцикла Селіни захований червоний дорогоцінний камінь, як він там опинився? Чи не означає, що вона його вкрала? Навіщо він їй? Що буде далі?

Бетмену все ще доведеться дізнатися. А ви можете вигадати свій сюжет гри, свій сценарій майбутніх подій.

А поки що наш головний герой не забуває про бетсигнал, як тільки він починає світитися Брюс Вейн розуміє, що комусь потрібна допомога Бетмена.

Зібрані моделі мотоциклів дуже портативні у своїх розмірах – висота 4 см, довжина 9 см, 3 см ширина. Ви без проблем зможете взяти з собою, щоб не припиняти гру, щоб Бетмен міг бути на сторожі справедливість не лише у вигаданому Готемі, а й у реальному світі. Адже бетсигнал може запалитися будь-якої миті, варто бути уважними.

Декілька слів про Селіну

Селіна Кайл – справжнє ім'я Жінки кішки. Розумна авантюристка, яка була і суперлиходійкою і супергероєм. Починала свою діяльність злодійкою, пізніше спільна мета об'єднала її з Бетменом. Старанно працює, щоб знищити всю злочинність у своєму рідному районі Готема – Іст-Енд.

Пригоди на колесах

Використовуйте свою уяву, відправляйте Бетмена та Селіну на важливі завдання та відважні пригоди. Поринайте в атмосферу Готем - сіті, захищайте безневинних і карайте злочинців.

Комбінуйте набори LEGO серії Super Heroes для захоплюючої гри. Запрошуйте друзів, хай вони беруть із собою свого Бетмена та інших супергероїв.

LEGO Building Instructions

Для цього набору ЛЕГО передбачено додаткову електронну інструкцію в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Його ви зможете скачати безкоштовно на Play Маркет або App Store. Знайшовши електронний посібник для набору LEGO Super Heroes DC Batman™ Бетмен та Селіна Кайл: погоня на мотоциклі (76179) дитина зможе переглядати готову віртуальну модель конструктора під будь-яким кутом, повертати, наближати і все це на будь-якому етапі збирання. Покрокова інструкція допомагатиме легко зібрати довгоочікувану іграшку.

Ігровий набір LEGO Super Heroes DC Batman™ Бетмен та Селіна Кайл: погоня на мотоциклі (76179) стане найкращим подарунком на будь-яке свято кожному любителю мотоциклів та фанату Бетмена.

Купити LEGO Super Heroes DC Batman™ Бетмен і Селіна Кайл: переслідування на мотоциклі (76179) ви можете у нашому інтернет магазині.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари