>
В наявності
2499 грн
2396 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

593 шт.
2 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2628 грн
2505 грн
+ =
2998 грн
2816 грн
+ =
4698 грн
4244 грн
+ =
2648 грн
2522 грн
+ =
2898 грн
2732 грн
+ =
2958 грн
2782 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Озброєний до зубів РАБ І (а саме так називається корабель Джанго Фетта, а пізніше Боби Фетта) з набору ЛЕГО "Зореліт Боби Фетта" прекрасно доповнить Вашу колекцію космічних кораблів або стане першим набором серії Зоряні війни. Швидше застрибуйте на борт і вперед, підкорювати галактики. Настільки круто модифікованого зорельота Ви ще не бачили.

Потужний атакуючий корабель

РАБ І з набору ЛЕГО 75312 неодноразово модифікувався і поліпшувався обома Феттами, тому в кінцевому підсумку був перетворений в один з кораблів з найкращим озброєнням. Недарма він використовувався Гільдією мисливців за головами і став найстрашнішим кошмаром злочинців-втікачів. Зовні він нагадує такого собі равлика або молюска з черепашкою.

В оригіналі, РАБ І приземлявся на нижню поверхню, а при польоті повертався так, що нижня поверхня виявлялася ззаду. Це ж Ви можете відтворити тут, адже в набір ЛЕГО "Зореліт Боби Фетта" входить транспортер, який можна використовувати для перевезення, а також в якості підставки, щоб демонструвати корабель вертикально.

Ігрові можливості

Космічний корабель з набору ЛЕГО 75312 має в собі не тільки привабливий зовнішній вигляд, але також і кілька функцій для цікавої гри.

  • РАБ І оснащений ручкою для більш зручних польотів і перенесення;
  • кабіна зорельота відкривається, тому буде зручно розмістити пілота і грати з ним;
  • крила корабля повертаються і можуть бути розміщені так, як Вам сподобається;
  • для атаки і захисту є 2 шипомета;
  • в наявности також 2 обертових бластера (не стріляють);
  • в трюмі Ви виявите карбонітовий блок.

І багато іншого, що Вам належить дізнатися самостійно, збираючи і граючи з набором ЛЕГО "Зореліт Боби Фетта". Але в одному ми впевнені, нудно не буде!

Хто на борту?

Зрозуміло, настільки крутий корабель, як в наборі ЛЕГО "Зореліт Боби Фетта" не може бути безхазяйним, тому тут Ви виявите 2 мініфігурки:

  1. Боба Фетт. Клон Джанго Фетта і за сумісництвом його прийомний син в наборі ЛЕГО 75312 з'являється в чорній мандалорскій броні з малюнком термального детонатора, в жовтих наплічниках і наколінниках, а також зеленому шоломі з т-подібним візором. На шоломі антена з далекоміром. Зі зброї у мисливця за головами бластер;
  2. Мандалорець Дін Джарін. Тут на ньому броня з другого сезону, а якщо бути точніше коричневі потерті пластини, що нагадують класичну броню мандалорских воїнів. Також має наплічники, наколінники і шолом з т-подібним візором. В якості зброї колишній мисливець за головами і теперішній борець проти імперських сил використовує бластерную гвинтівку і спис з бескара.

З такими мініфігурки, як в наборі ЛЕГО "Зореліт Боби Фетта" Ви зможете і злочинців-втікачів вистежити, і проти імперії побитися. Тим більше, РАБ І дозволяє не тільки захищатися, а й атакувати.

Позитивні емоції як під час складання, так і під час гри гарантовані.

  • 5.0

    17 сер, 2021
    Дизайнери зробили фантастичну роботу, зменшивши великі та дорогі набори до розумного розміру, який можна виставити на більшості полиць. Текстурування хороше, тому я не використовував більшість наклейок. Зоряний корабель безсумнівно зірка шоу. Поворотні крила - цікава ідея, проте навряд чи вони витримають енергійну гру. Я також був вражений транспортером, який виглядає вірним стилю "Зоряних воєн" і чудово виконує роль підставки.
    Достоинства:
    Зоряний корабель було весело будувати. Побудова не така складна. У наборі є пара персонажів, які дуже добре поєднуються з кораблем.
    Недостатки:
    Не зрозуміло чому корабель не назвали його справжньою назвою. Невже слово “раб” стало настільки дискримінаційним.
    • 17 сер, 2021
      Доброго дня. Точно невідомо, чому компанія ЛЕГО відмовилась від назви, проте директор з дизайну серії ЛЕГО Зоряні Війни - Йенс Фредеріксен коментує цю ситуацію так: "Всі так роблять. Ймовірно, це не те, про що варто оголошувати публічно, але це назва, яку Дісней просто більше не хоче використовувати". Сподіваємось, що перейменування не сказалося негативно на вашому досвіді складання та Ви і далі будете збирати цю серію.
  • 5.0

    17 сер, 2021
    Я сравнил его с другими кораблями Бобы Фетта, которые у меня есть (6209, 8097, 75060 и 75243). И я пришел к тому, что я определенно поклонник меньшей формы. Мне понравилась сборка, и я считаю, что база, способная ее удерживать, тоже довольно крутая. Я не из тех, кто говорит слишком много о минифигурках, они просто потрясающие и все. В целом, я считаю, что это отличный набор для всех, кто хочет использовать его в качестве дисплея или игрового набора.
    Достоинства:
    Набор ничего не потерял от того, что он небольшого размера. Очень хорошая форма и сборка, отличные минифигурки. Прекрасное дополнение к любой коллекции.
    Недостатки:
    Я бы хотел, чтобы доспехи и шлем соответствовали друг другу.
    • 6 тра, 2022
      Здрааствуйте, можете пожалуйста сказать по какой цене вы его покупали?
      • 2 чер, 2022
        Если Вы об этом наборе, то насколько я помню, по такой же цене как и сейчас. Хотя точно не скажу уже.
  • 5.0

    17 сер, 2021
    Я так рад, что дизайнеры LEGO черпали вдохновение из положительных отзывов фанатов о выпуске, посвященном 20-летнему юбилею. Как и у Slave 1, выпущенного к 20-летию, у него симпатичная ручка, которая отлично переключается, а грузовой отсек в карбонитовых блоках. Мне нравится использовать пулеметы, потому что я большой поклонник как пружинных ракет, так и пулеметов одновременно. Ставлю 5 звездолётов из 5 этому набору.
    Достоинства:
    Этот набор выглядит очень хорошо, и в нем есть небольшая подставка для дисплея, которая делает его еще лучше. Модификация Лего меня полностью устраивает)
    Недостатки:
    Я немного смущен печатью на шлеме Бобы Фетта, цвет немного странный.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари