>
В наявності
7499 грн
6159 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 083 шт.
5 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
9+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

+ =
7628 грн
6268 грн
+

LEGO Star Wars AT-ST (30495)

499 грн
420 грн
=
7998 грн
6579 грн
+ =
9698 грн
8007 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Участь у власних місіях чекає на фанатів конструктора ЛЕГО і Зоряних воєн у наборі LEGO "Винищувач корусантської гвардії". Станьте однією з гвардій, яка віддано захищає Республіку та її правителів. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75354 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 1083 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки на борту винищувача

Серед представлених у наборі ЛЕГО 75354 мініфігурок персонажі мультсеріалу "Війни клонів":

  1. канцлер Палпатін (Дарт Сідіус) - політик, який прославився своїми інтригами і управлінням Конфедерацією Незалежних Систем. Чоловік у наборі носить довгий бордовий балахон, який закриває навіть ноги. Зброя відсутня;
  2. Падме Амідала - королева планети Набу. На ній світло-коричневий костюм, ремінь і червона жилетка. Зброя - бластерний пістолет;
  3. командир Фокс - голова Корусантської гвардії. Штурмовик має традиційно-білу броню, проте більша частина її виконана в червоному кольорі. До неї ж входить і шолом із візором. Зброя - пара пістолетів; 
  4. два корусантські гвардійці - солдати гвардії. Ідентичні мініфігурки також мають біло-червону броню, проте з більшою кількістю білого. Броня також продовжується у вигляді шолома. Зброя - бластерні гвинтівки. 

Корабель для польотів

Модель корабля з набору - Республіканський бойовий корабель, що борознить космос за часів Війн клонів. Він належить до серії канонерок LAAT. Більша частина його корпусу зібрана з бордових деталей, оскільки саме цей колір відрізняв Корусантську гвардію. Також на корпус нанесені наклейки з прапором Галактичної Республіки. Повні розміри винищувача сягають 15 сантиметрів заввишки, 37 завдовжки та 41 завширшки.

Корабель із набору може похизуватися не тільки своїми розмірами, а й доданими функціями:

  • потрапити всередину можна, зсунувши бічну панель;
  • всередині достатньо місця, для того, щоб розташувати всі мініфігурки з їхньою зброєю;
  • скло кабін для двох пілотів відкриваються і закриваються, що дає змогу розмістити мініфігурки;
  • люки позаду і з боків також відкриваються, щоб дати доступ до інтер'єру корабля;
  • спереду встановлено дві гармати, які можна регулювати і залишати за своїм бажанням;
  • на обох крилах розташовані по два шипомети, що стріляють салатовими детальками;
  • для зручного перенесення винищувача, на його даху передбачена ручка. 

Не дайте Корусанту загрузнути в злочинності і займіться більш глобальними проблемами, на кшталт боротьби з Конфедерацією Незалежних Систем в наборі ЛЕГО "Винищувач корусантської гвардії".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 жов, 2023
    З 2013 року, коли мені було 8 років, я завжди мріяв про подібний військовий корабель. Оскільки у мене тоді не було грошей, довелося чекати і чесно, воно того варте. Цей набір просто дивовижний, він повертає мене в той час, коли я мав увесь час у світі, щоб грати з моїм братом. Процес складання дуже приємний. У мене ніколи не виникало жодних проблем, це було і просто, і складно водночас. Я дуже ціную червону колірну схему Корусанта, вона виглядає дуже гарно. Трохи розчарований тим, що корабель не має двох розсувних дверей відсіку з кожного боку, як у попередніх моделях. Чесно кажучи, я не звертаю уваги на неточності у фігурі Фокса. Штурмовики класні, а Падме і Палпатін є прекрасним доповненням.
    Достоинства:
    5 мініфігурок (3 детальних штурмовика, Падме і Палпатін). Гарний червоний колір корабля, який вирізняється серед більшості сірих. Набір ідеально підходить для виставки. Може бути виставлений як із закритими частинами, так і відкритими. Пограти також є з чим, якщо будете брати для дитини - багато відсіків, мініфігурки, пушки.
    Недостатки:
    Немає необхідних розсувних дверей.
  • 4.0

    18 жов, 2023
    Корабель гвардійців Корусанта - класний корабель, проте мініфігурка командира Фокса абсолютно неточна. Друк на грудях якимось чином абсолютно неправильний, а надрукована, а не фізична накидка вказує на зниження якості. Інші мініфігурки виглядають чудово, хоча й Падма має неправильний відбиток на торсі. Корабель спроектований добре, за винятком однієї речі: кульових башт на крилах. Той факт, що Lego не змогли пожертвувати додатковою кроною прибутку, щоб включити надруковані прозорі пластикові башти, а не стрільців зі шпильками, розчаровує.
    Достоинства:
    Корабель міцний і досить важкий. Темно-червоні, білі та сірі кольори додають приємної яскравості та різноманітності загальному дизайну. Двері відкриваються, що дає змогу доволі легко потрапити всередину. Хоча стрільці неправильні, вони точно сподобаються дітям.
    Недостатки:
    Нестача вантажного простору для розміщення більшої кількості солдатів. Економія на кульових баштах. Неправильні принти у мініфігурок.
  • 4.0

    18 жов, 2023
    Я з нетерпінням чекав на нове відображення корабля і цей набір з винищувачем - це точно не те, про що я думав. Загалом я вражений цим дизайном, який забезпечує гарний баланс між деталями та розміром. Пропорції моделі точні, і на борту також є достатньо місця для перельоту мініфігурок. Однак є області для вдосконалення, і я маю змішані почуття щодо вибору лівреї. Хоча кольори привабливі, і я вітаю LEGO за спробу чогось нового. Корабель далеко не ідеальний, однак загалом виконаний добре. Зі знижкою, це крута покупка, ще й з додаванням 5 мініфігурок.
    Достоинства:
    Точні пропорції та кольори. Хороший розмір для гри. Чомусь нечасто кораблі можуть вмістити всі мініфігурки, а цей саме такий. Мініфігурки Палпатіна та Падме.
    Недостатки:
    Порожній простір під кабінами. Не впевнений щодо лівреї. Досить дорогий. Транспортний засіб менший за своїх безпосередніх попередників.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари