>
В наявності
1499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

166 шт.
4 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
8+
0 шт.
3.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
6298 грн
5531 грн
+ =
5298 грн
4691 грн
+ =
6498 грн
5699 грн
+ =
7498 грн
6539 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Епічне та більшою мірою несподіване повернення Люка Скайуокера відбувається не лише у другому сезоні серіалу “Мандалорець”, а й у конструкторі LEGO Star Wars з набором LEGO “ТМ Атака Темного піхотинця”. Станьте свідком цього повернення і розберіться з темними солдатами так, як це зробив би тільки Люк Скайуокер.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75324 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 166 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – битва.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду та знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Протистояння добра та зла

Набір LEGO "ТМ Атака Темного піхотинця" дасть змогу відтворити одну з фінальних серій серіалу "Мандалорець". Насамперед це стає можливим через наявність якісних фігурок:

  • Люка Скайуокера, який прилетів, щоб відповісти на заклик Грогу і врятувати його. У нього 2 вирази обличчя: задумливе та доброзичливе. Що стосується одягу, то на Люку темна багатошарова мантія, яка підтримується ременем із металевою пряжкою та застібкою для світлового меча. Мініфігурка також включає плащ і капюшон. Зі зброї у героя його улюблений зелений світловий меч;
  • 3-х чорних штурмовиків третього покоління - дроїдів, розроблених Імперським уламком моффа Гідеона. Штурмовики з'являються у текстурних шоломах (які можна зняти) та броні, яка має червоний індикатор потужності. Озброєні дроїди двоствольними бластерними гвинтівками.

Сцена бою

Фінальна сцена битви відбувається між Люком Скайуокером та темними штурмовиками у невеликому коридорі на борту корабля моффа Гідеона. Сам коридор має розміри понад 10 сантиметрів заввишки, 18 завдовжки та 9 завширшки, тому його досить легко транспортувати. Темні та приглушені кольори збірки одразу натякають на імперську архітектуру. Ті, хто дивився серіал, одразу впізнають вугласті стійки біля стіни та турболіфт. Функцій тут відразу 2:

  • поворот кабіни ліфта за допомогою деталі Technic;
  • ковзання деталі підлоги для притягування ворогів та відбивання від них.

На екранах Люк легко розбирається зі штурмовиками, демонструючи, що вони йому зовсім не загрожують. Те ж саме можете відтворити і Ви, доставивши Люка Скайуокера в коридор, схопивши світловий меч і надававши тумаків темним штурмовикам, які до цього схопили і утримували малюка Грогу. А потім можете пофантазувати про майбутнє Люка та Грогу, які об'єднуються і Люк виступить як наставник-джедай для малюка Йоди.

Візьміть участь у епічній появі та битві Люка Скайуокера проти темних штурмовиків у наборі LEGO “ТМ Атака Темного піхотинця” та багато в чому вплиньте на майбутнє всіх джедаїв.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 1.0

    28 кві, 2022
    Очень завышенная цена. Цена данного товара 900 грн максимум, (с пересчёта на доллары) а не 1500 грн.
    Недостатки:
    Завышенная цена.
  • 5.0

    20 кві, 2022
    Наконец-то мы получаем доступных темных штурмовиков, 3 фигурки за 1500 гривен в целом нормально. Отличная форма шлема с открытым козырьком и головой минифигурки под ним тоже интересна, плюс часть брони. Люк в свою очередь получает новую часть торса. Фактическая сборка в порядке, но много наклеек. Легко расширяется, чтобы создать больший коридор.
    Достоинства:
    Стоит взять хотя бы ради дешевых фигурок штурмовиков. Люк получил красивый плащ. Сборка также оказалась веселой и подходящей для игр и демонстрации.
    Недостатки:
    Наклеек просто тонна и я не могу сказать, что они очень необходимы.
  • 5.0

    20 кві, 2022
    Я купил два набора и просто экспериментировал со всеми доступными деталями, пока не собрал коридор, который бы мне понравился и примерно соответствовал фильму. Как любитель, я добавил несколько самодельных светодиодов для светового меча, глаз темного солдата и освещения коридора, чтобы получить окончательный результат. При этом я не сохранял игровые функции, но они все равно интереснее для детей.
    Достоинства:
    Красивый набор, с интересной сценой. С ним было правда интересно поиграться, чтобы создать такой результат. Низкая цена позволила взять 2.
    Недостатки:
    Не самая интересная функция, которую я видел. Именно по этому и не старался оставить.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари