>
В наявності
9499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

647 шт.
0 шт.
35.2 × 11.5 × 19 cm
16+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

+ =
9668 грн
9641 грн
+ =
9968 грн
9893 грн
+ =
11298 грн
11011 грн
+ =
9798 грн
9751 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Стань ближче до фантастичного всесвіту
Ти фанат культового фільму Зоряні Війни? Тоді конструктор LEGO Star Wars 75276 Stormtrooper тобі точно сподобається. Цей набір є абсолютною копією шолома легендарного і небезпечного штурмовика, що знищує все на своєму шляху. Він відмінно прикрасить домашній інтер'єр і не тільки. Можна зібрати всі колекції ЛЕГО Зоряні Війни і насолоджуватися їх унікальним зовнішнім виглядом при кожному погляді. Розробники здорово попрацювали, щоб у деталях відобразити шолом героя, і у них це вийшло. Такий конструктор буде відмінним подарунком на новий рік чи день народження.

Бездоганний дизайн
ЛЕГО Зоряні Війни 75276 Шолом штурмовика порадує не тільки фанатів безсмертної саги, але і тих, хто не дивився фільм. І це не дивно, адже зовнішній вигляд шолома, просто заворожує. Опрацьований до найдрібніших деталей, забарвлений в глибокий білий колір з бездоганними контурами і лініями конструктор, немов всім своїм виглядом нагадує про небезпечні пригоди таких героїв як Люк Скайуокер, принцеса Лея, робот R2-D2, Хан Соло і багатьох інших. Можете бути впевнені, збираючи конструктор, ви отримаєте море позитивних емоцій і зможете, нарешті, відволіктися від справ.

Про набір
Набір досить простий, тому буде цікавий навіть тим, хто не знайомий з ЛЕГО. У коробці вас чекає 647 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. Деталі досить міцні, тому їх не вдасться пошкодити або поламати. При цьому варто звернути увагу на те, що вони абсолютно безпечні, адже зроблені з екологічного пластику. Набір розрахований на дітей віком від 16 років і відмінно підходить як для гри наодинці, так і разом з друзями.

Купити оригінальний і сертифікований набір LEGO Star Wars 75276 Stormtrooper можна, оформивши заявку в інтернет-магазині. Наші фахівці грамотно вас проконсультують і оперативно доставлять набір.

  • 5.0

    9 кві, 2021
    Я выбрал этот набор по нескольким причинам. У шлема разумная цена, а я еще и взял по акции. Он не займет много времени. И к тому же я обожаю Звездные войны. Что ж, я должен сказать, что не разочаровался! Это действительно что-то другое, чем лего, которое я помнил по детству, гораздо более продвинутое. Я не торопился, и мне очень понравился процесс. Я бы не сказал, что это было сложно, но время от времени это требовало некоторого внимания. Я бы хотел, чтобы он был немного больше, но такого размера он поместится на большинстве полок или столов. Кроме того, поскольку это симметричная голова, сборка немного повторяется.
    Достоинства:
    Внимание к мелким деталям и углам шлема - то, над чем лего поработали отлично. В целом, очень прочный, и конечный результат меня очень порадовал.
    Недостатки:
    Набор как для кого. Детям может быть сложно, опытным строителям слишком легко.
  • 4.0

    9 кві, 2021
    Предупреждение о наклейках! Да, в этом наборе есть наклейки, особенно на боковых частях. Ничего особенного, но я ненавижу добавлять наклейки. Хотя в этом случае они делают шлем лучше. Очень доволен используемыми техниками сборки, особенно использованием ярких кирпичей, которые помогут вам при соединении частей. Когда я строил его, я не понимал, что у меня лицевая панель на одну шпильку ниже, поэтому на моих фотографиях он выглядит немного странно. Уже позже я понял это и исправил.
    Достоинства:
    Как оказалось, сборка довольно сложная, я даже немного сбился. Однако, я люблю такие вызовы. Особенно когда в конечном итоге получается такой результат.
    Недостатки:
    Наклейки!
  • 4.0

    9 кві, 2021
    Мы устроили семейный вечер сборки, когда по телевизору показывали 4-ю серию. Некоторое время назад я купил все три бюста для шлема и решил, что пора разобрать коробки. По размеру они чуть выше нового айфона. Штурмовик очень крутой с четкими белыми и черными акцентами. К инструкциям прилагается информация об персонажах. Определенно это шикарный экспонат, но он не подойдет для игры.
    Достоинства:
    Время сборки заняло даже больше, чем серия. В конечном итоге получился крутой белый шлем с черными вставками.
    Недостатки:
    Я думаю, что детям набор не будет интересен. Разве что они фанаты сериала или фильмов.

Рекомендуємо подивитися ці товари