>
В наявності
8499 грн
7096 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 394 шт.
5 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
10+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO Star Wars Porg (porg01b)

169 грн
142 грн
=
8668 грн
7238 грн
+ =
8998 грн
7516 грн
+ =
10698 грн
8944 грн
+ =
8648 грн
7222 грн
+ =
8798 грн
7348 грн
+ =
9198 грн
7684 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Повстанці керували безліччю кораблів за час свого опору, один з яких можна отримати в наборі LEGO "Привид і Фантом II". На екранах шатл фігурував у мультсеріалі "Зоряні війни: Повстанці", а також серіалі "Асока". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75357 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 1394 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 10 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки космічних мандрівників

Набір ЛЕГО 75357 включає 5 мініфігурок, які керують або перебувають на борту двох зорельотів:

  • Гера Сіндулла - агент Повстання. У неї зелений колір шкіри з такими ж лекку. З одягу на дівчині коричнева куртка, помаранчеві штани й авіаційний шолом. Озброєна Гера бластером;
  • Джейсен Сіндулла - син Гери. Хлопець одягнений у блакитний светр, коричневу жилетку і сірі штани. Оскільки він ще дитина, то нижчий за стандартні фігурки;
  • Чоппер - дроїд-астромеханік, врятований Герою. Він має білий корпус, помаранчеву "голову" і стоїть на двох сірих ніжках;
  • лейтенант Бейта - пілот раси мон-каламарі. Він одягнений у льотний костюм, який поєднує блакитний і білий колір. Мініфігурка має зброю у вигляді бластера;
  • Гокінс - перший офіцер Нової Республіки. Фігурка має блакитну сорочку, а також коричневий костюм, що складається з жилетки та штанів. 

Космічні кораблі

Основна модель, яку можна зібрати в наборі - це корабель під назвою Привид. Він переважно білого кольору та має восьмикутну форму. Оскільки корабель є вантажним, то в наборі також представлено велику кабіну з різноманітними датчиками управління, ящиками та стелажами. В одному з ящиків також можна виявити дорогий фрукт мейлурун. Нагорі встановлено дві кабіни для пілота та імітаційну зброю. Внизу в корабля 3 посадочні опори, які його надійно утримують. Їх також можна зняти, проте опори не псують зовнішній вигляд корабля під час демонстрації. До безпосередніх функцій Привида належать: пружинні стріляючі гармати, знімний дах для доступу всередину, трап, що опускається, доданий контейнер із вантажем. 

Позаду корабля видніються блакитні двигуни, між якими розташоване ще одне судно - Фантом II. У нього є вантажний відсік, а кабіна може відкриватися для посадки мініфігурки. Місця всередині кабіни Фантома достатньо, щоб помістити фігурку Гери. Сам по собі корабель може перебувати як на даху Привида, так і бути окремим транспортним засобом. 
 

Нові пригоди чекають на кожного, від бувалих космічних рейнджерів і до новобранців у наборі ЛЕГО "Привид і Фантом II".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    12 вер, 2023
    Привида та Фантома 2 було представлено в липні, і я з нетерпінням чекав набір більше, ніж будь-який інший, випущений цього літа. На щастя, Привид не розчаровує! Він виглядає приголомшливо, має точне поєднання кольорів і чудову текстуру екстер’єру Модель також дуже приємна на дотик, оскільки кожна панель міцно закріплена. Є незначні проблеми, оскільки вежа розташована неправильно, і форма Фантома 2 могла б бути кращою. Я думаю, що інтер’єр також міг би бути більш детальним, хоча кількість простору велика і можна щось вигадати. Наразі це один з кращих наборів року в цій серії.
    Достоинства:
    Винятковий для гри та показу. Детально пропрацюваний зовнішній вигляд. В гарному сенсі слова компактний. Приємні функції, головна з яких - розділення та об'єднання кораблів. Просторий салон.
    Недостатки:
    Не використана можливість розмістити більше деталей всередині. Незначні неточності в дизайні.
  • 4.0

    12 вер, 2023
    У 1983 році «Повернення джедая» означало кінець «Зоряних війн». Імперія зазнала поразки, а Альянс повстанців відсвяткував свою перемогу. Хоча це був кінець, насправді це був початок чогось набагато більшого - нових історій. І якраз напередодні виходу серіалу про Асоку я вирішив поповнити свою колекцію новим набором і відповідно новою історією. Для тих, хто пропустив корабель вперше, набір пропонує ще один шанс додати його отримати. Незважаючи на те, що Фантом набагато менший за попередні набори, це полегшує його додавання до Привида, і після встановлення він набагато краще поєднується з великим кораблем. Склад мініфігурок чудовий, а Чоппер — мій улюблений у групі. Не все чудово, надто багато наклейок. Деякі з них мали би бути надрукованими. Однак, набір однозначно покращений, тому від мене вподобайка.
    Достоинства:
    Привид відмовився від стандартних сірих деталей на користь більшої кількості кольорів. Достатньо місця для розміщення всіх мініфігурок набору. Фантом можна встановити на Привида, підключивши його в задній частині корабля між двигунами. Мініфігурки мають оновлений дизайн.
    Недостатки:
    Фантом втратив можливість розташувати Чоппера за кабіною. Коли Фантом та Привид поєднуються, деякі деталі відпадають. Трохи є наліпок...
  • 5.0

    12 вер, 2023
    Це не рідкість для серії повертатися до старих наборів, змінюючи їх. Однак Привид і Фантом 2 є одними із найкращих із поточних наборів Зіркових воєн. Хоча всередині корабля не вистачає місця, готова модель виглядає щільною та міцною. І Привид, і Фантом демонструють неймовірну деталізацію, а також непоганий вибір мініфігурок. Однак якраз персонажі можуть когось розчарувати - популярні герої, такі як Сабіна Рен, були упущені на користь кількох офіцерів Нової Республіки. Тим не менше, мені особисто приємно бачити цю різноманітність. Це один із наборі, які можуть взяти як фанати повстанців, так і шанувальники Асоки та Зіркових воєн в цілому.
    Достоинства:
    Непогана конструкція, яку цікаво складати. Знімний Фантом 2 цього разу не є окремим набором. Може як демонструватись, так і бути іграшкою. Мініфігурка Гери особливо гарно деталізована.
    Недостатки:
    Дещо затісний внутрішній простір. Зникли знайомі члени екіпажу.

Рекомендуємо подивитися ці товари