>
В наявності
4799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

544 шт.
3 шт.
38.2 × 7.5 × 26.2 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
4928 грн
4908 грн
+ =
5298 грн
5219 грн
+ =
6998 грн
6647 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У всіх сенсах швидкий і маневрений винищувач типу Ком'рк з набору ЛЕГО "Мандалорський винищувач" зможе приєднатися до Вашої колекції космічних кораблів або стати стартовим набором для збірки серії Зоряні війни. Досить великі розміри корабля і встановлені шипомети забезпечать йому перевагу майже в будь-якому бою. Вперед же, застрибуйте на борт і відправляйтесь борознити галактики.

Винищувач типу Ком'рк

Винищувач, представлений в наборі ЛЕГО 75316 був розроблений спеціально для Дозору Смерті - тих, хто виявився не згоден з реформами Джастера Мерила. В основному кораблі такого типу і використовувалися для операцій цього угруповання, а пізніше для втечі з бескарових шахт Конкордії, коли Дозор був виявлений Обі-Ван Кенобі. Відмінною рисою таких винищувачів було те, що їх крила могли перебувати в двох позиціях: вертикальный при посадці і горизонтальный під час польоту. Цей же момент Ви можете відтворити і в наборі ЛЕГО "Мандалорський винищувач", так як крила можуть бути розгорнуті вертикально для посадки і горизонтально, щоб надати "обтічної" форми в повітрі.

Ігрові функції

Набір ЛЕГО 75316 порадує Вас не тільки оригінальним зовнішнім виглядом, але і ігровими функціями, які сподобаються і дорослим, і дітям. Серед них:

  • кабіна пілотів, що відкривається, в якій можна розмістити 2 мініфігурки;
  • два шипомета для атаки;
  • два пружинних шутера;
  • крила, які можна регулювати.

Решту цікавинок Ви відкриєте для себе самостійно, під час збірки та гри з набором ЛЕГО "Мандалорський винищувач". Будьте впевнені, Вам вони сподобаються.

Хто з'являється в наборі?

Набір ЛЕГО 75316 заснований на "Зоряних війнах: війнах клонів", тому мініфігурки тут з того ж періоду. Всього в наборі ЛЕГО "Мандалорський винищувач" Вас чекають 3 новинки:

  1. Бо-Катан Крайз. Дівчина-лейтенант Дозору Смерті просто не могла не з'явиться в цьому наборі, адже вона весь час була віддана ідеї угруповання. На ній сіро-синій комплект броні мандалорців, шолом з т-подібним візором і далекомір. Плюс, можна зняти шолом і побачити її обличчя і руде волосся, стрижене під каре.
  2. Гар Саксон. Один з мандалорских суперкоммандос також приєднався до набору ЛЕГО 75316. Він одягнений в чорну з червоним броню і незвичайний шолом з ріжками, чим демонструє свою відданість Молу і Колективу Тіней. Під шоломом Ви також знайдете обличчя.
  3. Мандалорский лояліст. Один з бійців Нічних сов - елітного підрозділу мандалорців є третьою мініфігуркою набору ЛЕГО "Мандалорський винищувач". Потертості на його сіро-блакитній броні і шоломі вказують на те, що він взяв участь не в одній епічній битві.

До того ж, в наборі ЛЕГО 75316 є 5 бластерних пістолетів для масштабних перестрілок і 3 реактивних рюкзака, по одному для кожної мініфігурки.

Цей маневрений винищувач і трійця мініфігурок зможуть задати жару і взяти участь не в одній цікавій пригоді. Чим же все закінчиться на цей раз? Вирішувати вам. Позитивні емоції як під час складання, так і під час гри гарантовані.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    18 сер, 2021
    Если вы пропустили истребитель Пре Вислы, рекомендую приобрести этот. Он немного отличается, но в целом имеет право на существование. Это не самый большой корабль, но его более, чем хватит, чтобы поиграть или поставить на полку. Пружинные стрелки всегда приветствуются. Вращение крыла хорошее и четкое. Бо-Катан эпохи Войн клонов действительно хорош. А Гар Саксон выглядит невероятно.
    Достоинства:
    Множество движущихся частей, чтобы сделать его более интерактивным, и множество частей, чтобы сделать его более детализированным. У этого мандалорца также есть 2 стрелка с пружинным усилением, кабина, грузовой отсек с открывающимися трапами и многое другое!
    Недостатки:
    Как-то он не правильно приземляется, не могу понять, что не так.
  • 5.0

    18 сер, 2021
    Мы с детьми собрали его за несколько часов. Строить было очень легко. У лего всегда отличные инструкции. Мои дети любят играть со звездным истребителем и крутыми минифигурками. Гар Саксон - одна из лучших фигур в этом году. Корабль так похож на оригинальный. Определенно купим еще какой-нибудь мандалорский набор. Единственная проблема, с которой я столкнулся, это то, что он не приземляется, как в сериале.
    Достоинства:
    В этом наборе есть одни из лучших детализированных минифигурок. Отличная окраска и детализация, поворот кабины и подъем крыльев. Прочный дизайн, с которым приятно играть.
    Недостатки:
    Для правильного приземления придется его немного видоизменить и доработать. Основная проблема - отсутствие шасси, поэтому при посадке он наклоняется вперед, опираясь на носовую часть корабля.
  • 4.0

    18 сер, 2021
    Как фанат «Звездных войн», я рад видеть, как Войны клонов переносятся на полки в виде конструкторов. При постройке корабля было довольно сложно использовать темно-синие детали, я рекомендую делать это в светлой комнате. Я нахожу удивительным то, что в этой сборке движется не только кабина, но и крылья. К тому же, минифигурки Бо Катан и Гар Саксона абсолютно потрясающие.
    Достоинства:
    Сочетание цветов удачное, в готовом виде корабль выглядит очень красиво. Фигурки - одни из лучших в этой линейке. Обеспечивает часы веселья.
    Недостатки:
    Темно-синие части на инструкциях могут быть трудноразличимы. Заметно широкое пространство между окном кабины и бортами.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари