>
В наявності
16999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

863 шт.
6 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відчуйте себе пілотом страхітливого імперського шаттла в наборі LEGO "Імперський шаттл Кренніка", з яким більшість кораблів галактики зовсім не хотіла б зустрічатися.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75156 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 863 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 9 років. Тематика набору - космічний корабель.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Додані мініфігурки

У наборі ЛЕГО 75156 є 6 мініфігурок таких персонажів:

  • Паодок'Драба'Такат (Пао). Він одягнений у костюм пісочного кольору, з більш темною жилеткою. На голові у нього каска-капюшон, а за спиною збірний рюкзак;
  • Бодхі Рук. Він має сірий костюм, доповнений коричневою жилеткою. За спиною також рюкзак, проте іншого дизайну;
  • Орсон Креннік. На ньому білий імперський мундир, чорні штани та є тканинна накидка за спину;
  • два штурмовики смерті. На відміну від стандартних білих штурмовиків, ці повністю в чорному костюмі і чорному шоломі. На шию кріпляться невеликі тканинні деталі;
  • дроїд K-2SO. Збірний персонаж також повністю виконаний з чорних деталей.

Цікавий факт! На момент виходу набору в 2016 році, кожна з його мініфігурок була ексклюзивною. А оскільки його випускали з 2016 по 2018 рік, то весь набір зараз вважається раритетним.

Імперський шатл

Складання цього корабля побудовано так: для внутрішньої структури використовується безліч технічних деталей, з них по черзі збирають окремі частини і потім з'єднують між собою. Далі вся внутрішня частина закривається чорними деталями. Таким чином постає чорний корабель, з бічними крилами, вдвічі довшими за задній плавник. До слова, крила мають довжину в 37 точок.

Коли корабель зібраний, він може вмістити приблизно 5 мініфігурок. У Орсона Кренніка та штурмовиків смерті вже є свої місця для сидіння, однак це не заважає додавати ще двох. Верхня частина кабіни є ексклюзивною деталлю і піднімається, відкриваючи крісло Кренника. Також сама передня панель корабля разом з обома сторонами може підніматися, щоб надати доступ всередину. Крім цього, корабель має задні вантажні двері і невелику рампу спереду, через яку Кренник може увійти в корабель. Для більш цікавої гри, у шаттла є два пружних шутера, шасі, що забирається, а великі крила можуть складатися вгору і вниз. Весь корабель переносити за допомогою спинного плавця, що свідчить про його міцність.

 

Які Зоряні війни без лиходійського шатла? Зберіть один із них, показаний у фільмі "Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія", скориставшись можливостями набору ЛЕГО "Імперський шаттл Кренніка".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари