>
В наявності
2999 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

478 шт.
4 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Корвет типу "Мародер" — те, що потрібно для відтворення епічних битв у всесвіті ЛЕГО Зоряні війни. Одного разу до корвету проявив інтерес Уряд Корпоративного сектора і поповнив ними свій флот, тепер же Ваша черга придбати набір ЛЕГО "Імперський броньований мародер" і доповнити ним свою колекцію.

Знайомимося з корветом

Космічний корабель з набору ЛЕГО "Імперський броньований мародер" з'являється в 12 епізоді серіалу "Мандалорець" — "Облога", коли друзі штурмують імперський об'єкт на Наварро. Саме його Ви бачите, як новий вид військової техніки. Після охолодження реактора, герої викрадають корвет і на ньому забираються звідти.

Тепер же, в зменшеному вигляді, корвет з'являється в наборі ЛЕГО 75311. Виконаний світло-сірих і темно-сірих кольорах, він виглядає досить суворо, прямо як в серіалі. До того ж, зовнішній вигляд повністю відповідає тому самому корвету. Наприклад, замість вікон навколо кабіни є лише вузькі проміжки, через які пілот бачить, що відбувається навколо. Словом, якщо Ви дивилися "Мандалорця" або любите Зоряні війни, набір ЛЕГО 75311 Вас точно вразить.

Функції корабля

Незважаючи на порівняно невеликі розміри, корабель в наборі ЛЕГО "Імперський броньований мародер" отримав досить багато ігрових функцій.

  • мініфігурки можна розмістити всередині корвета, через люк нагорі, а також на оглядовому майданчику;
  • рухливі панелі забезпечують доступ пілота до системи управління;
  • бічні люки відкриваються і дають доступ до внутрішнього простору;
  • всередині корабля можна розмістити боєприпаси в спеціальних відділеннях;
  • спереду на корветі встановлено 2 шипомета, які можуть обертатися. Ще 2 Ви виявите на задній турелі.

Решту цікавинок Ви виявите безпосередньо під час збірки та гри. Проте ми можемо Вас запевнити, з такими функціями Ви точно не нудьгуватимете!

Хто ж на борту?

Який же корвет без пасажирів на борту. Набір ЛЕГО 75311 порадує Вас відразу 4 мініфігурками:

  1. Гриф Карга. Бізнесмен і Глава гільдії мисливців за головами буде радий вітати Вас на "Мародері". Він носить бордовий светр, сірий жилет і коричневі штани. Як зброю, Карга використовує короткий бластерний пістолет. В цілому він працює по совісті, тому корвет в надійних руках;
  2. Артилерійський штурмовик. Основна його відмінність від звичайних штурмовиків — броня з жовтими акцентами. Мініфігурка доповнена мінометним рюкзаком і ракетною установкою;
  3. Два штурмовика. Вони — основа армії Галактичної імперії, які можуть виконати будь-який наказ. На штурмовиках білосніжна броня і такий же шолом. У обох є бластерна гвинтівка.

Увага! Мініфігурка артилерійського штурмовика в наборі ЛЕГО 75311 є ексклюзивною.

З набором ЛЕГО "Імперський броньований мародер" Ви зможете відтворити те саму втечу з Наварро і втекти від погоні, або ж бути спійманими. Вирішувати вам. Позитивні емоції як під час складання, так і під час гри гарантовані.

Купити набір ЛЕГО "Імперський броньований мародер" (75311) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавою збірки!

 

  • 5.0

    17 сер, 2021
    Модель выглядит солидной. В мародере есть место для всех четырех минифигурок, а также множество пушек, закрылков, люков и дверей, с которыми можно поиграть. Так много мелких деталей на маленьком наборе. Единственная проблема заключается в том, что задняя башня не может поворачиваться по вертикали и потребовала незначительной модификации для поворота на 360 градусов. Тем не менее, снимаю шляпу перед лего за прочную, функциональную и доступную модель.
    Достоинства:
    Цена набора соответствует его наполнению и качеству. Как я уже сказал, много функций, открывающихся штук и прочего.
    Недостатки:
    Если хотите полного поворота задней башни, набор придется доработать самостоятельно.
  • 5.0

    17 сер, 2021
    Я давно хотел добавить эти имперские транспортные средства для перевозки войск в свою коллекцию. Купил сразу два комплекта, и нисколько не жалею. Я немного боялся, что Мародер будет узким, но он аж 12 точек в ширину. Это отличная сборка, и я весело провел время, собирая ее, пересматривая эпизоды. Также приятно получить двух обычных штурмовиков, хотя я предпочитаю старые каски.
    Достоинства:
    Хорошая возможность дешево получить патрульные корабли. Дизайн как в фильмах. Достаточная ширина. Много шутеров для сражений.
    Недостатки:
    Определенно старые каски были лучше.
  • 5.0

    17 сер, 2021
    Было весело и интересно собрать воедино эту лего-головоломку имперского бронированного мародера из «Звездных войн». Это определенно не для маленьких. Каждый этап был хорош. Было круто увидеть, как мародер собрался вместе. Он довольно сложен, есть движущиеся части, открывающиеся и закрывающиеся двери, отсеки и тд. Однако не все детали держатся вместе так хорошо, как того хотелось бы.
    Достоинства:
    Не самый маленький космический корабль. Относительно сложная сборка с интересными решениями. 4 фигурки на борту.
    Недостатки:
    Не все детали хорошо держатся при сборке.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари