>
В наявності
1699 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

147 шт.
2 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1868 грн
1841 грн
+ =
2168 грн
2093 грн
+ =
1998 грн
1951 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відкрийте для себе продовження дуельних наборів ЛЕГО Зоряні війни. На цей раз в наборі ЛЕГО "Дуель на Мандалорі" зіткнулися Асока Тано і Дарт Мол. Він перенесе Вас на час останнього сезону Воєн клонів, коли на Мандалорі бушувала битва і Мол зіткнувся з Асокою. Чи зможе тогрутка протистояти йому або на цей раз пальма першості перейде до темного владики ситхів? Вирішувати виключно Вам.

Дуель Асоки і Мола

Сутичка, відтворена в наборі ЛЕГО Стар Ворс 75310 сталася в 10 епізоді 7 сезону серіалу "Зоряні війни: Війни клонів". Серія має назву "Прихований учень". У ній відбувається епічний бій з Дартом Молом, в ході якого Мол намагається бігти, але все ж виявляється полоненим Асокою. Пізніше його заковують в мандалорскую капсулу і відправляють на зустріч з Радою джедаїв.

Зустрічайте — Асока Тано

Будучи падаваном Скайуокера, дівчина брала участь у багатьох епічних боях, включаючи битву на Татуїні, битву на Марідані і бій над Девароном. Асока досконало володіє фехтуванням світловим мечем, тому в наборі ЛЕГО 75310 у неї є 2 блакитних світлових меча. Дизайн мініфігурки заснований на 7 сезоні Воєн клонів. У неї синій торс, що переходить в ноги і унікальна деталь з елементами лекко на голові. Тіло помаранчеве, а на обличчі білі відмітини.

Зустрічайте — Дарт Мол

Темний владика ситхів також має не менш вражаючий список битв, в основному проти джедаїв — його головних ворогів. У наборі ЛЕГО "Дуель на Мандалорі" він виглядає більш, ніж страхітливо: червоно-чорна шкіра, роги на голові і чорна мантія з відкритими грудьми. Озброєний подвійним червоним світловим мечем, він і правда може створити проблеми.

Увага! Дизайн Мола в наборі ЛЕГО 75310 є ексклюзивним.

Додаткові збірки

Крім видатних мініфігурок, набір ЛЕГО Зоряні Війни "Дуель на Мандалорі" також порадує Вас побічними збірками. Серед них є:

  • мандалорський трон. Кутові деталі навколо трону і колірна гамма відмінно повторюють справжній тронний зал. З великими підлокітниками, він просто створений для величного правителя. Є також функція спини, що відкривається - шарнірної пластини, яка передає момент, коли Мол проривався через нього. Місця якраз вистачає, щоб через отвір пройшли мініфігурки;
  • потайний ящик. Трон в наборі ЛЕГО "Дуель на Мандалорі" має ящик з бластерним пістолетом. Те, що потрібно для того, щоб переломити хід битви;
  • камера для ув'язнення. Мандалорці часто використовували сховища такого роду, щоб розмістити ув’язнених, що володіють Силою. Одна така камера з'являється і в наборі ЛЕГО 75310 для того, щоб розмістити Мола. Спереду є навіть невелике вікно, щоб бачити ув’язненого і мандалорская фреска.

В першу чергу, набір ЛЕГО "Дуель на Мандалорі" приверне Вашу увагу знаковими мініфігурками, одна з яких є унікальною. Також, фанатам Зоряних воєн сподобається ідея відтворити дуель Асоки Тано і Дарта Мола. Позитивні емоції як під час складання, так і під час гри гарантовані.

  • 5.0

    17 сер, 2021
    Сериалы «Мандалорец» и “Войны клонов” позволяют нам найти множество персонажей, которых мы мельком видели в оригинальных фильмах «Звездных войн». Лего взялись за это и дают нам здесь симпатичный маленький набор с двумя знаковыми персонажами. Также здесь есть небольшой декор (включая очень удачный шкаф для размещения Мола, с его единственным ужасающим взглядом, видимым из вне). Для фаната здесь есть все, что нужно.
    Достоинства:
    Известные минифигурки со световыми мечами и бластерным пистолетом. Серая с ярко-рыжим цветовая схема. Ящик, чтоб упрятать Мола (или Асоку).
    Недостатки:
    Декораций можно было добавить больше, а наклеек меньше.
  • 5.0

    17 сер, 2021
    Хороший набор, с точки зрения других дуэльных наборов, этот намного дешевле. Особенно выделю Мола - у него здесь восхитительные принты. Фигурка Асоки тоже неплоха, но вы можете получить её из набора ААТ. У обоих есть световые мечи для разыгрывания сражений. А начать сражение лучше всего пролетев через вращающуюся спинку трона.
    Достоинства:
    Функция пролета через трон для эпичного появления. 2 фигурки для того, чтобы изобразить дуэль. Тайник с пистолетом и ящик для Мола.
    Недостатки:
    У серии наборы сейчас стают все дороже и дороже.
  • 5.0

    17 сер, 2021
    Это отличный набор для детей, которые увлекаются Звездными войнами. Асока - хорошая фигура, но ничего нового, однако фигура Мола превосходна. Было бы неплохо, если бы они удлинили рукоять его светового меча, используя деталь из набора Monkey Kid. Постройка небольшая, но что еще нужно детям. На удивление, я даже наклейки приклеил ровно.
    Достоинства:
    Простота сборки и невероятно высокая детализация минифигурок. Крутая фигурка Мола. Фигурка Асоки, основанная на 7 сезоне Войн Клонов.
    Недостатки:
    Нужен Оби-Ван в мандалорской маскировке.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари