>
В наявності
2499 грн
2096 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

282 шт.
5 шт.
26 × 6 × 19 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
7298 грн
6128 грн
+ =
8498 грн
7136 грн
+ =
7498 грн
6296 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Створіть незабутню атмосферу Різдва, занурившись у галактичний світ LEGO Star Wars. За допомогою дивовижної святкової діорами LEGO Star Wars Різдво на Соколі Тисячоліття (40658). Діти і дорослі зможуть поринути в різдвяне диво далекої-далекої галактики разом з улюбленими персонажами.

Не пропустіть шанс зробити свій різдвяний сезон по-справжньому особливим, адже цей колекційний набір доступний лише з 1 жовтня до 31 грудня 2023 року. Збирайте та комбінуйте його з іншими ігровими наборами LEGO Star Wars, щоб створити неймовірні сцени та розширити ваш галактичний ігровий всесвіт.

Про набір

Цей ігровий набір - ідеальний подарунок для дітей та підлітків віком від 8 років, які обожнюють світ "Зоряних війн". Він включає 282 деталі, п'ять мініфігурок, ігрові аксесуари та покроковий ілюстрований посібник зі збирання. Святкова діаграма LEGO Star Wars подарує незабутні миті творчості під час складання та гри.

Розміри цієї діорами вражають: 8 сантиметрів заввишки, 17 сантиметрів завширшки і 12 сантиметрів завглибшки, що робить її ідеальною для гри та демонстрації. У вас є багато місця для натхненної гри та уяви.

Ігровий набір включає п'ять неповторних персонажів - мініфігурок LEGO Star Wars, які є справжнім скарбом для фанатів:

  • Рей та Фін, які одягнені у свої святкові светри та сміливо озброєні світловими мечами;
  • І, звичайно, наш вірний Чубакка;
  • Ігрова фігурка дроїда BB-8 та чарівний Порг.

Вони готові приєднатися до вашої різдвяної вечірки!

Свято на космічному кораблі

Зібравши цю дивовижну діораму, ви створите цегляну версію знаменитої вітальні та спальні всередині "Сокола Тисячоліття". Тут святкова атмосфера передана до найдрібніших деталей: вітальня зі святково прикрашеним столом, затишним спальним місцем, вогниками на ялинці та навіть книгою джедаєв Рей. Різнокольорові гірлянди, омела та тарілка з індичкою та морквою на столі надають додаткової атмосфери свята.

Так що вирушайте у захоплююче Різдво у далекій галактиці з LEGO Star Wars та створіть неймовірні пригоди та спогади разом з вашими друзями та родиною! Ігровий набір LEGO Star Wars Діорама "Різдво на Соколі Тисячоліття" (40658) перетворить ваше різдво на справжню подорож галактикою, і нехай Сила буде з вами в цей святковий сезон!

Конструктори LEGO Star Wars - це не просто іграшка, це можливість увійти у світ "Зоряних війн" та створити свої унікальні історії. Для маленьких і великих шанувальників цієї епічної саги цей набір стане справжнім подарунком на Різдво. Створіть своє власне галактичне свято із LEGO Star Wars: Holiday Special!

Окрім цього, ви можете розширити можливості гри, додавши деталі з адвент-календаря LEGO Star Wars Новорічний календар LEGO Star Wars на 2023 рік (75366).

Придбати ці та інші ігрові набори LEGO Star Wars ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    21 жов, 2023
    Як фанат продовження трилогії, я був дуже радий, коли був анонсований цей набір, і ще більше радий, що тепер він у мене є. Він має чудовий вигляд як невеличка прикраса для полички. Єдина тут - це те, що я хотів би, щоб основа була трохи більшою. Вибір персонажів чудовий, з дійсно кумедними відбитками торсів Рей та Фіна. Завдяки тематиці вони чудово поєднуються з різдвяним светром C-3PO та R2-D2 з минулорічного адвент-календаря. Друкована книга "Священні тексти джедаїв" також є крутим доповненням. Моя єдина критика полягає в тому, що колір світлового меча Рей має бути транс-жовтим, а не старим транс-зеленим. Більше сиквелу, будь ласка!
    Достоинства:
    Якісні мініфігурки та досить деталізоване оточення для невевисокої ціни. У невеликому просторі вдалося навіть реалізувати ялинку та ліхтарики. Мініфігурки легко стають навколо стола. Подарунок для любителів Зоряних війн, конструктора та Нового року.
  • 5.0

    21 жов, 2023
    Свято на Тисячолітньому соколі - це несподіване доповнення до колекції LEGO Star Wars цього року, але дуже веселе. Мініфігурки привабливі, і я вважаю, що важливо, щоб основні персонажі трилогії «Продовження» залишалися доступними, навіть якщо фільми не такі популярні, як інші фільми саги. Однак світловий меч Рей неправильного кольору викликає здивування. Діорама чудово деталізована, використовуючи унікальний підхід до місця, зображеного вже кілька разів. Мені подобаються різдвяні прикраси, але їх також можна зняти, щоб просто показати місце.
    Достоинства:
    Створює новорічний веселий настрій. Дуже деталізована діорама. Привабливі прикраси, але їх легко зняти. Великий вибір персонажів для такого невеликого набору. Куряча ніжка прямо таки призначена для того, щоб опинитися в руках Чуї.
    Недостатки:
    Світловий меч Рей повинен бути жовтим. Святкові джемпери, мабуть, занадто схожі на ті, що є в адвент-календарях.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари