>
Передзамовлення
1679 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

289 шт.
4 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO Star Wars Finn (sw0676)

199 грн
168 грн
=
1878 грн
1847 грн
+ =
2178 грн
2099 грн
+ =
1728 грн
1721 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

На завершення третього сезону серіалу Мандалорець, повернувся мофф Гідеон, що мешкає під поверхнею Мандалора і має важку броню, відповідну його оперативній базі. Потрапити туди можна в наборі LEGO Бій «Паз Візсла й Мофф Ґідеон».

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75386 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 289 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - битва.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Мініфігурки на базі

Відносячись до категорії бойових комплектів, набір ЛЕГО 75386 включає відразу 4 мініфігурки:

  • Паз Візсла. Один з мандалорців одягнений в сіро-блакитну броню з широким коричневим поясом. Окремо є деталі шолома і наплічної броні. Вони обидва мають бойові відмітини - подряпини, а на лівому плечі броні - знак мандалорського міфозавра. За спиною реактивний ранець, а в руках великий збірний бластер;
  • мофф Гідеон. Попри неповагу до мандалорської культури, він визнає силу мандалорських обладунків і носить свою власну версію - виконану в червоно-чорному кольорі. На голові чорний шолом із ріжками. Його можна зняти і виявити самовдоволений і злий вираз обличчя. Окремо є деталь чорного волосся. Злодій оснащений реактивним ранцем;
  • 2 преторіанських гвардійці. Вони мають червону броню і такі ж шоломи з вузькими козирками. Обидва озброєні енергетичною зброєю. 

Кожна з мініфігурок набору, на момент його виходу, стала ексклюзивною. 

Таємне укриття моффа Гідеона

Бій Паза Візсли проти сил моффа Гідеона відбувається біля входу до величезного ангара, ділянка якого і відтворена в цьому наборі. Він складається з платформи, з частиною скелі, дверним отвором і ділянкою даху з туреллю. Починаючи зі скелі, вона з артилерійською установкою височіє над усією збіркою. Пара шипометів встановлена на поворотній платформі. Ззаду є пластина, що дає змогу мініфігурці керувати туреллю. Вежа може легко зніматися, відкриваючи простір для зберігання всіх запасних боєприпасів. 

Рухаючись далі, наступні на черзі - ворота. Деталь зверху воріт діє як ручка, за допомогою якої їх можна відчиняти і зачиняти, піднімаючи вгору. Коли ворота відкриваються, важіль Technic утримує їх на місці. Натискання на коричневу частину важеля Technic активує функцію клапана, внаслідок чого ворота різко закриваються. Ворота досить великі, щоб мініфігурки могли пройти через них. Друкована панель управління і кілька червоних ліхтарів деталізують збірку. Спереду також встановлено ящик із термодетонаторами.

Задня частина моделі не має великого внутрішнього простору, в основному вона демонструє задню частину головних воріт. Проте, під артилерійською вежею збоку є невелике укриття. У кімнатці є плитка із зображенням легкого крейсера моффа Гідеона, що вказує на можливу долю бази. 

Приєднуйтесь до Паза в його боротьбі проти моффа Гідеона в наборі ЛЕГО Бій «Паз Візсла й Мофф Ґідеон».

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    7 лип, 2024
    В цілому, цей набір є досить хорошим ігровим набором в сучасній лінійці LEGO Star Wars, в основному завдяки чудовому вибору мініфігурок. Базова збірка досить хороша, але ігрова цінність обмежена через обмежену площу і невеликий інтер'єр. Тим не менш, мініфігурки Моффа Гедеона та Імперської преторіанської гвардії справді виняткові, а оновлений Паз Візла також є гарним доповненням. Я передбачаю, що набір буде дуже популярним виключно на основі вибору мініфігурок. Я б однозначно рекомендував цей набір, якщо ви зможете вхопити його зі знижкою, оскільки ці мініфігурки є гідним доповненням до колекції будь-якого фаната Зоряних воєн.
    Достоинства:
    За винятком відсутності аксесуара для Моффа Гедеона, лінійка мініфігурок є ідеальною. Процес складання приємний, не надто простий. Вибір мініфігурок витримає випробування часом, в той час як збірка цілком нормальна для набору, орієнтованого на молодших шанувальників.
    Недостатки:
    Конструкція не вражає - функція воріт працює добре, але внутрішній простір крихітний, а ігрова цінність, відповідно, обмежена.
  • 5.0

    7 лип, 2024
    Не дивно, що мініфігурки є родзинкою цього набору. Обидва головні персонажі надзвичайно популярні, тому і їх фігурки вражають, особливо враховуючи новий шолом Гідеона. Два преторіанські воїни також привабливі, але, на мій погляд, вони дійсно потребують окремих елементів наплічної броні. Я також задоволений оточенням мініфігурок. Незважаючи на те, що нездатність турелі підніматися та опускатися засмучує, двері виглядають чудово, і ця модель загалом досить деталізована. Сам процес збірки доволі короткий, але усе компенсується кількістю та якістю мініфігурок.
    Достоинства:
    Винятковий дизайн мініфігурок, особливо двох головних героїв. Приваблива збірка бази. Має багатий простір для налаштування, завдяки мініфігуркам та дизайну оточення.
    Недостатки:
    Обмежений рух вежі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари