>
Передзамовлення
1049 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

230 шт.
1 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
10+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1348 грн
1301 грн
+ =
2548 грн
2309 грн
+ =
4848 грн
4241 грн
+ =
1348 грн
1301 грн
+ =
2548 грн
2309 грн
+ =
4848 грн
4241 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Футуристичний автомобіль, який спочатку був віртуальною моделлю для гри Gran Turismo, стає доступним у реальному світі для кожного фаната з набором LEGO “Суперкар Lamborghini Lambo V12 Vision GT”.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76923 був випущений в рамках серії LEGO Speed Champions. Він містить 230 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 10 років. Тематика набору - автомобіль.

Особливості серії. Серія Speed Champions дає можливість зібрати колекцію і взяти участь у домашніх міні-гонках на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Усі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у перегонах.  

Дівчина-водій

Автомобілем з набору ЛЕГО 76923 має хтось керувати. І цим кимось стає мініфігурка дівчини. Вона одягнена в болотно-чорний костюм для перегонів, принти якого продовжуються навіть на спині та ногах. Спереду на торсі є логотип Lamborghini. Вона має світле довге волосся, забране у хвіст. Під час їзди на автомобілі його можна зняти і замінити на чорний шолом із прозорим склом, що піднімається. Її аксесуар - це гайковий ключ, щоб самостійно перевірити машину перед гоночним заїздом. 

Складання автомобіля

Після з'єднання кількох деталей мініфігурки, увага переходить до машини. Її створення починається із заднього моста, який поступово продовжується вперед. На цьому етапі використовуються чорні, болотні та кілька блакитних деталей. Порожниста передня частина являє собою окремий збірний модуль, який потім з'єднується з віссю Technic. Носова частина прикрашена емблемою Lamborghini і яскравими блакитними смужками. Ручка використовується як кермо. Другий етап складання повертає до геометричного заднього крила і масивної секції дифузора з подвійними вихлопними трубами і Y-подібними задніми фарами. Два типи клинових елементів використовуються для задньої частини кузова, а лобове скло і колеса з шестикутниками завершують модель.

Готова версія Lamborghini Lambo V12 Vision GT

Після складання машини, можна оцінити її зовнішній вигляд - низька посадка з тонким переднім нахилом і величезною секцією вихлопної системи, яка надає агресивного вигляду. Все, як у віртуальній моделі, створеній для відеогри Gran Turismo. Бонусна особливість - видима деталь двигуна, представлена парою шарнірних блоків ззаду. Помістити мініфігурку всередину можна, піднявши лобове скло і відкинувши капот. При чому перебувати всередині вона може і в шоломі. Однак головна особливість гоночного автомобіля - можливість їздити, хоча для цього він і потребує рівної поверхні. 

Розміри автомобіля становлять 3 сантиметри заввишки, 16 завдовжки і 7 завширшки. 

Виступіть послідовно в ролі конструктора, а потім гонщика, який збере і вирушить на гоночний трек у наборі ЛЕГО “Суперкар Lamborghini Lambo V12 Vision GT”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

262 шт.
8+