>
Передзамовлення
969 грн
766 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

280 шт.
1 шт.
14.1 × 7.2 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1918 грн
1507 грн
+ =
2018 грн
1595 грн
+ =
3268 грн
2698 грн
+ =
1918 грн
1507 грн
+ =
2018 грн
1648 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Porsche 963, що дебютував як гоночний автомобіль під час 24 годин Дайтон 2023 року, зайняв 14 позицію, чим показав непоганий результат. І поки компанія готується відправити перші машини покупцям, саме час зібрати невелику модель у наборі LEGO "Porsche 963".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76916 було випущено у рамках серії LEGO Speed Champions. Він містить 280 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тематика набору – автомобіль.

Особливості серії. Серія Speed Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

Мініфігурка гонщика

Більшість мініфігурок Speed Champions одягнені в гоночні комбінезони, які по можливості точно відтворюють справжні комбінезони. Таким чином, ця мініфігурка включає точний гоночний костюм Porsche Motorsport білого кольору з чорними і червоними смугами по обидва боки тулуба і ніг. Мініфігурка в наборі ЛЕГО 76916 також має чорний шолом і елемент світлого волосся, яке можна надіти, коли немає шолома. Щодо аксесуарів, гонщик оснащений гайковим ключем.

Складання спорткара

Розділена на кілька пакетиків з деталями, збірка Porsche 963 починається з пластин, що формують каркас автомобіля. Далі йдуть спеціальні кроки, які допомагають відтворити чіткі контури гоночного автомобіля. Серед них є й складні, наприклад, задня частина зі спойлером. Однак нагородою за працю стає ідеальне поєднання двох частин.

У наборі також є нові деталі, які інтегровані в загальну збірку і роблять її на порядок вищою. До такого можна віднести прозорі напівкруглі плитки, які використовуються для виготовлення фар. Або ж інший приклад - краплеподібна форма кокпіту точно відтворена з клинами, що підходять до ліній нового елемента вітрового скла, незважаючи на те, що вони розташовані під кутом 90 градусів один до одного.

Готовий автомобіль

Коли складання закінчено, модель досягає розмірів 4 сантиметрів заввишки, 17 завдовжки і 7 завширшки. Porsche 963 постає у комбінації червоних, білих та чорних кольорів. Автомобіль відтворює характерне поєднання плоских поверхонь і опуклих кривих, що традиційно асоціюється з автомобілями для гонок на витривалість. Реалістична форма найбільш помітна збоку, де розпізнається характерна горизонтальна лінія між колесами. Всередині інтер'єр простий, включаючи тільки кермо і достатньо місця для водія, адже більшого під час гонок і не потрібно.

Час створити автомобіль із набору ЛЕГО “Porsche 963” та влаштувати домашні перегони, в яких водій гарантовано переміститься з 14 позиції на почесне 1 місце.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 кві, 2023
    У нашій сім’ї дуже люблять набори Lego, а цей просто вражаючий! Якщо ви або ваші діти захоплюєтеся автомобілями, вам сподобається цей набір. У ньому багато деталей, і щоб його зібрати, потрібні певні навички, що мені подобається, адже він спонукає думати і вирішувати проблеми. Мій чоловік допоміг сину з цим набором і їм було дуже весело збирати його разом. Ви також можете використовувати додаток Lego Builder, який є дуже зручним. Коли все було готово, вони з задоволенням гралися. Їм дуже сподобався маленький водій, який йде в комплекті з машиною. Вони уявляли, що він ганяє на машині, міняє колеса, миє її тощо.
    Достоинства:
    Шедевр дивних форм у невеликому масштабі з використанням лише цеглинок LEGO. Рідкісна модель автомобіля для LEGO Speed Champions. Безпрограшне поєднання кольорів. Мініфігурка водія, з яким можна вигадати безліч ігор та сценаріїв.
    Недостатки:
    Значною мірою покладається на наклейки в дизайні.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари