>
В наявності
1999 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

676 шт.
2 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Що може бути краще, ніж одна машина серії LEGO Speed Champions? Дві машини LEGO Speed Champions, та ще й від знаменитого німецького виробника, доступні кожному фанату в наборі "Автомобілі для перегонів BMW M4 GT3 і BMW M Hybrid V8".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76922 було випущено в рамках серії LEGO Speed Champions. Він містить 676 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія Speed Champions дає можливість зібрати колекцію і взяти участь у домашніх міні-гонках на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Усі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у перегонах. 

Мініфігурки - любителі швидкості

У набір ЛЕГО 76922 входять дві мініфігурки гонщиків: хлопець і дівчина. Вони обидві одягнені в однакові гоночні костюми, що відрізняються тільки базовим кольором - червоний у хлопця і блакитний у дівчини. Принти спереду і ззаду на торсі також ідентичні і пов'язані з компанією BMW. Обидва гонщики мають різного типу коротке волосся, яке можна зняти і замінити на шоломи. Хлопець отримує білий шолом, а дівчина - чорний, обидва зі склом, що піднімається. Вираз обличчя у хлопця спокійний, а у дівчини злегка задерикуватий. 

Єдиний аксесуар, доданий до набору - це гайковий ключ, тож мініфігуркам доведеться його розділити. Залишається сподіватися, що у них не буде потреби закручувати гайки одночасно. 

Обидві мініфігурки можна розмістити всередині автомобілів, причому BMW M4 GT3 належить дівчині, а BMW M Hybrid V8 хлопцеві. Легко посадити їх у кабіну можна, знявши дах, а потім встановивши назад.

Гоночні автомобілі

Оскільки цей набір складається з двох автомобілів, то і збираються вони по черзі. Вони виконані в одній чорно-біло-блакитно-червоній кольоровій гамі, оскільки представляють одну німецьку компанію-виробника. Перші пакети з деталями розраховані на створення BMW M4 GT3. Збірка починається з кабіни з контролером замість керма. Потім вона переміщається до заднього бампера, який кріпиться до шасі планками. Ця частина автомобіля деталізується задніми фарами, логотипом BMW і плавним нахилом даху. Автомобіль не буде завершеним, поки до нього не додати капот, затемнене скло та колеса. Оскільки це гоночні моделі, вони обидві оснащені гладкими шинами без протектора. 

Друга машина представлена як BMW M Hybrid V8. Її складання відбувається по іншому - замість кабіни спочатку збирається довге шасі. Шпильки зі стрижнями використовуються для кріплення зовнішніх частин автомобіля. До моделі додаються фари, скло кабіни, задній спойлер, колеса і вона готова. 

Розчищайте трасу і вперед влаштовувати домашні перегони з набором ЛЕГО "Автомобілі для перегонів BMW M4 GT3 і BMW M Hybrid V8", всередині якого можна виявити 2 машини з їхніми водіями. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    24 бер, 2024
    Я був впевнений, що мені не сподобається цей набір, оскільки вважаю сучасні решітки радіатора BMW надзвичайно потворними, але, на мій превеликий подив, він виявився навіть дуже непоганим. Збірки автомобілів є цікавими та складними, формуючи унікальні решітки з використанням багатьох передових технік. Самі ж фінальні збірки також цікаві, як за формами, так і за вкрапленнями неймовірних кольорів, що підкреслюють ці машини. На жаль, вам доведеться наклеїти близько 70 окремих наклейок, щоб зробити кути правильними, і це трохи засмучує.
    Достоинства:
    Обидві машини виглядають гарно, хоча і не бездоганно. Використано схожі кольори, тож вони легко можуть зійти за учасників однієї команди. На додачу є мініфіги гонщиків. Хороша ціна з точки зору вартості за деталь
    Недостатки:
    Для наборів Speed Champions не є чимось незвичайним наявність великої кількості наклейок, але в цьому випадку це скоріше переривання збірки, ніж деталізація моделі.
  • 5.0

    24 бер, 2024
    Один з моїх найулюбленіших будівельних досвідів за останній час. Те, як деякі деталі були складені разом, використовувало техніки, яких я ніколи раніше не бачив. Я збираю лего вже більше 5 років, і цей набір легко входить в топ-5 моїх найулюбленіших конструкторів. Кольори надзвичайно яскраві. Мені також сподобались мінфігурки у наборі, вони чудово пасують до цих машин. Цей набір обов'язково повинен бути у кожного “чемпіона” або фаната автоспорту. Я сподіваюся, що в майбутньому з'явиться більше таких наборів з двома настільки чудовими машинами.
    Достоинства:
    Візуально виразні автомобілі. Цікава збірка та вдало підібрані кольори. M Hybrid V8 - гарний аналог минулорічного Porsche 963.
    Недостатки:
    Так багато наклейок - і вони не особливо вдалі.

Рекомендуємо подивитися ці товари