>
В наявності
7499 грн
6325 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

598 шт.
5 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
7848 грн
6594 грн
+ =
9348 грн
7749 грн
+ =
11498 грн
9685 грн
+ =
7848 грн
6594 грн
+ =
8998 грн
7585 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Приготуйтеся до розвівання волосся і шуму у вухах, адже в наборі LEGO "Всюдихід Аарона 4x4" лицар має намір прокатати всіх охочих на своєму швидкісному автомобілі. Якщо тільки ці охочі - не кам'яні монстри. У такому разі з ними поговорить встановлений на всюдиході арбалет.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70355 був випущений в рамках серії LEGO Nexo Knights. Він містить 598 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для дітей від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія Nexo Knights створена за мотивами однойменного мультсеріалу. У ньому показуються пригоди п'ятірки лицарів, які захищають своє королівство - Найтонію. Набори серії пропонують стати з ними пліч-о-пліч, щоб захистити фантастичний світ і ближче познайомиться з його жителями. 

Аарон vs Кам'яні монстри

Набір ЛЕГО 70355 в сумі містить 5 мініфігурок, які разом призводять до захопливої гри. Серед них:

  • Аарон Фокс. Єдиний лицар набору одягнений у зелену броню. На плечі можна надіти, а також зняти окрему деталь наплічників. Теж саме можна зробити і з зелено-помаранчевим шоломом;
  • бот Аарона. Помічник лицаря має відповідні йому кольори, тому він сірого кольору, але спереду на торсі є зелений логотип, а на голові зелений шолом;
  • Лорд Спрутоглав. Колишній маг, піднятий з мертвих Джестро з кам'яним сірим тілом, з блакитним ременем і підвіскою. На голові маска зі щупальцями, а за спиною чорний плащ;
  • кам'яний солдат. Простий воїн армії кам'яних монстрів не носить одягу, тому у форматі мініфігурки має лише блакитно-сіре тіло з принтом рельєфу м'язів;
  • Брікстер. Невеликий кам'яний монстр виконаний не як стандартна мініфігурка, оскільки має блакитно-сіру квадратну голову, невеликі руки та квадратні ноги.

Автомобіль-трансформер Аарона

Щоб протистояти армії кам'яних монстрів, потрібно бути не тільки сильним духом і тілом, а й мати технічну перевагу. Нею в наборі стає позашляховик Аарона, який збирається з синіх, салатових і помаранчевих деталей. Він має робочу підвіску, через що може проходити перешкоди. Також у задній частині може підніматися арбалет і стріляти довгими помаранчевими деталями. Однак підвіска та встановлений арбалет - не єдина особливість автомобіля, адже він може трансформуватися, залежно від необхідності:

  • нижня передня частина кабіни від'єднується, утворюючи невеликий літаючий засіб для Аарона;
  • задня частина також від'єднується, стаючи великим окремим арбалетом.

Противником Аарона і його автомобіля виступають не тільки кам'яні монстри, а й звір Лорда Спрутоглава. Він збирається із сірих і фіолетових деталей, у деяких місцях маючи блакитні блискавки. Звір може рухати лапами, виляти хвостом і відкривати пащу. На спину збірної фігури можна посадити Лорда Спрутоглава з його мечем-блискавкою.


 

Отримайте універсальний автомобіль у наборі ЛЕГО "Всюдихід Аарона 4x4", здатний переслідувати кам'яних монстрів на землі та в повітрі, завдаючи ударів пострілами арбалета.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 жов, 2023
    На початку літа я отримав схожий набір Lego, який був досить складним набором "Зоряних воєн", але цей новий набір у деяких аспектах кращий, тому що його можна перебудовувати. Коли ви витратили багато часу на складний космічний корабель, ви не дуже схильні розбирати його на частини і починати все спочатку, якщо це єдине, що ви можете побудувати з нього. Тому я радий, що Lego має кілька підзбірок у цій коробці. Що саме? Машина може від’єднувати арбалет та передній трансопртний засіб з роботом. При цьому все виглядає органічно і машина від цього не страждає. По поганцям у наборі кам’яні монстри. Особисто мені сподобався Брікстер, однак відмічу також Лорда Спрутоголова. Лорда можна посадити на величезного звіря, який рухає лапами, хвостом, щелепою та крилами.
    Достоинства:
    Цей набір - це щось середнє між концепцією 3 в 1 і звичайним набором. Машина може бути як цільною, так і розбиратись на 3 частини. Стріляє не тільки арбалет на машині, однак і той, що в руках у Аарона. Кам'яний звір дуже рухливий, хоча і являється побічною збіркою. Навіть розділювач деталей доданий.
    Недостатки:
    Я так розумію, ці щити тепер не потрібні? Не можу знайти гру у Play Market.
  • 5.0

    6 жов, 2023
    Всюдихід Аарона - це досить хороший ігровий набір за ті гроші, які ви платите. До нього входять 4 мініфігурки (Аарон, Аарон-бот, Лорд Кракенскулл і Кам'яний воїн). Він також включає в себе Брікстера і Боулдрона, які зроблені з цеглинок. До набору додається "Кракен-звір" для лорда Кракенскулла, що є досить приємним доповненням. Тепер про зірку - всюдихід. Перш за все, ця штука набагато більша, ніж я очікував. Він має відкривну кабіну, в якій можуть сидіти Аарон та Аарон-бот, а також знімний флаєр спереду. Машина також має трохи робочої підвіски, яка може допомогти Аарону їздити по вибоїстій місцевості. Ще одна знімна деталь - арбалет, який схожий на спойлер.
    Достоинства:
    Доволі великий корабель, хоча по офіційним фото так і не скажеш. Якісь частини можна відкрити, якісь покрутити, щось від'єднати, а згодом взагалі перебудувати у стріляючий арбалет. Машина має робочу підвіску. Нові мініфігурки, адже Лорд скоріше за все унікальний.
    Недостатки:
  • 5.0

    6 жов, 2023
    Набір Lego 70355 - це один із наборів серії Nexo Knights, яка пропонує захоплюючі ігрові можливості у магічному середньовічному світі з лицарями, чарівниками та різноманітними монстрами. Основним героєм набору є лицар Аксель і його всюдихід. Набір містить багато деталей і компонентів, які дозволяють створити вражаючий механізм. Деталі мають якісний вигляд і кольори, і легко з'єднуються разом. При цьому всюдихід може змінюватись і ставати великим арбалетом, з якого стріляє робот. Загалом - 9 з 10, чисто за трохи дивне поєднання кольорів.
    Достоинства:
    Має вбудовані амортизатори з гумовими шматочками, завдяки яким кожне колесо має власну підвіску, і виглядає дуже акуратно. Ви можете досить сильно натиснути на машину, і вона буде прогинатися і підстрибувати. Що вороги мають збірного монстра, що лицарі мають машину. Фігурки різні, однак деталізація у них, можливо, навіть найкраща серед всього Lego.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари