>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

430 шт.
4 шт.
38 × 7 × 26 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Розіграйте епічну битву

Станьте частиною пригод Манкі Кіда з набором LEGO Monkie Kid Танк Залізного Бика (80007). Клони Бика нападають на хлопчика, використовуючи свій броньований танк. Боротися з такою технікою - непросте завдання, але з Манкі Кидом його вірний друг - велетень Сенді. Використовуйте магію Чарівного посоха Царя мавп - і перемога в ваших руках.

Фішки набору

Клони Бика гарненько озброїлися перед боєм. Їх головна зброя - це танк. Він виконаний в темних тонах з вкрапленнями оранжевого і фіолетового кольорів. Кабіна розрахована на 1 мініфігурку, але позаду є ще одне місце біля гармати на 6 снарядів для стрілка. Крім того, вежа обертається, для того щоб підбирати зручний для стрільби ракурс. Кабіна водія піднімається, і з-під неї викочуються бочки, які збивають ворога з ніг.
Манки Киду належить бігати по бочках і ухилятися від куль для того що захопити танк і перемогти Клонів Бика. Кожен раз придумуйте нові сценарії і грайте їх поодинці або з друзями.

Серія, перейнята культурою Китаю

У наборах серії ЛЕГО Манкі Кід ви можете побачити втілення великого китайського твору «Подорож на захід», написаного в 16-му столітті. Ця історія була вибрана не випадково, тому що лінійка створювалася виключно для китайського ринку. Дуже давно Цар Мавп протистояв Царю Биків. Його головною зброєю був чарівний посох. Пройшли роки з тих пір, і ось випадковим чином цей посох потрапляє в руки звичайного хлопця - Манкі Кіда. Герої старокитайської легенди виявляються в сучасному світі. Що чекає їх тут, в 2020 році? Дізнайся про це від LEGO і придумай продовження історії разом з серією конструкторів Monkey Kid.

Характеристики набору

1. Складається з 430 деталей - не важка, але цікава збірка.
2. У комплекті 3 мініфігурки героїв: Гранта, Рора, Манкі Кіда, а також велика фігурка Сенді.
3. Розміри танка: 16 см у висоту, 19 см в довжину і 15 см в ширину.
4. Розвивайте навички конструювання за допомогою інтерактивних інструкцій. Вони доступні в безкоштовному додатку LEGO Life і дозволяють розглядати моделі з різних сторін і міняти масштаб.
5. Буде цікавий дітям від 7 років.

Купити набір LEGO Monkie Kid Танк Залізного Бика (80007) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    12 чер, 2020
    Если Ваш сын такой же подвижный и активный как и мой, то этот набор ему обязательно понравится. Здесь есть и "стрелялки" и "бросалки". Полем боя стал письменный стол.Лично мне понравилась идея с голубым великаном-тореадором. Он яркий , не потеряется, если упадет. Его сразу видно среди других фигурок.
  • 1 чер, 2020
    Этот набор есть в наличии?
  • 5.0

    1 чер, 2020
    Этот товар есть в наличии?

Рекомендуємо подивитися ці товари