>
Уточнити наявність у постачальника
9999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 330 шт.
16 шт.
52 × 12 × 47.5 cm
10+
0 шт.

Опис

Ласкаво просимо до унікального світу творчості та пригод з ігровим набором Місто Мегаполіс LEGO Monkie Kid (80054). Цей конструктор, присвячений п'ятиріччю Мегаполісу, не залишить байдужими ні хлопчиків ні дівчаток віком від 10 років, а також всіх шанувальників Monkie Kid.

Про набір

Ігровий набір LEGO Monkie Kid Місто Мегаполіс (80054) складається з 2330 елементів ЛЕГО, 16 мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

На вас чекають чудові мініфігурки, кожна з яких уособлює унікального персонажа, готового взяти участь у захоплюючій сазі. Аксесуари та зброя допоможуть вам створити епічні битви та битви, що наповнили світ Monkie Kid хвилюючими пригодами. Пориньте в захоплюючий світ Monkie Kid разом з 16 мініфігурками популярних персонажів, включаючи Мей, Monkie Kid, Короля мавп, Сенді, Павучу королеву, Білого кістяного демона, містера Тана та інших. Крім того, на вас чекає фігурка кота LEGO Mo, щоб додати ще більше веселощів та різноманітності.

Створіть своє власне унікальне іграшкове місто з моделлю, що налаштовується та складається з 20 деталізованих модулів. Ця збірна модель також володіє працюючим ліфтом і обертовим колесом огляду, що додає інтерактивності та можливостей для різноманітних ігрових сценаріїв. З 2330 деталей Місто Мегаполіс має розміри:

  • 57 сантиметрів заввишки;
  • 40 сантиметрів завширшки;
  • 22 сантиметри завглибшки.

Модулі можна компонувати в необмеженій кількості конфігурацій, що дозволяє створювати нові та дивовижні світи за кожної нової гри.

Рольова гра та конструювання стануть незабутнім досвідом для всіх фанів Monkie Kid. Пориньте в захоплюючі історії, створюйте дивовижні пригоди та розкривайте свої творчі здібності!

5-та річниця Мегаполіс-сіті

Ігровий набір LEGO Monkie Kid Місто Мегаполіс (80054) вражає також своїми конструкціями та моделями, що відображають красу та різноманітність міста. Відтворіть його вулиці, будівлі та пейзажі, щоб поринути в атмосферу Мегаполіс-Сіті та відчути себе частиною світу Monkie Kid.

П'ята річниця Мегаполіс-сіті в серії конструкторів LEGO Monkie Kid - це важлива подія, що відзначається захоплюючим ігровими наборами, що відкриває перед фанатами серії нові можливості та пригоди. Даний ігровий набір є не тільки відображенням п'ятирічного шляху серії Monkie Kid, але і є чудовим способом відсвяткувати її успіх. З безліччю мініфігурок, унікальних деталей та захоплюючих моделей цей конструктор обіцяє принести багато радості та веселощів усім шанувальникам LEGO Monkie Kid.

Відзначте п'ятирічний ювілей Monkie Kid із цим неймовірним ігровим набором LEGO, який відкриє перед вами нескінченні можливості для створення унікальних історій, дослідження міста та битви з ворогами. Насолоджуйтесь креативністю та натхненням, пориньте у світ Monkie Kid та святкуйте ювілей у стилі LEGO!

 

Придбати ігровий набір LEGO Monkie Kid Місто Мегаполіс (80054) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари