>
Під замовлення
3599 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

434 шт.
3 шт.
38.5 × 6 × 26.5 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Всесвіт Чіми - це дивовижний світ, який населяють звіролюди. Колись все племена звірів-воїнів жили в мирі та злагоді, допомагали і підтримували один одного. Але одного разу спалахнув конфлікт все змінив і поклав початок запеклій боротьбі за енергію Чи.

LEGO Chima 70132 являє собою набір, який демонструє протистояння кількох кланів між собою з метою роздобути кристал з дорогоцінної енергією Чи. Тут Краггер пліч-о-пліч з Лаваль вступили в нерівний двобій зі згодувати, керуючим смертоносної бойовою машиною.

Персонажі в наборі

  • Краггер - принц клану Крокодилів. Є кращим другом Лавала. У битві з згодувати його тіло захищає важкий сріблястий обладунок з мерехтливої на ньому Чи-енергією. Озброєний воїн-крокодил серйозного виду зброєю, здатного завдавати ударів противнику в ближньому і дальньому бою.
  • Лавал - друг і соратник Краггера. Належить до племені Львів, вождем якого йому належить стати. Добре підготовлений до бою з згодувати: одягнений в потужний обладунок, посилений енергією Чи, і доповнений реактивним ранцем для маневрування в бою. В якості зброї у нього грізний меч з мерехтливим клинком, а також міцний щит.
  • Згодували - грізний король Скорпіонів. Його обладунки відлиті з золота, а шолом прикрашений бойовими малюнками і виглядає страхітливо. В його руках немає зброї, але це не означає, що він беззбройний: за його спиною хвіст з гострим жалом. Жорстокий ватажок Скорпіонів прагне захопити всю енергію, що залишилася в Чіме. Чи вийде це у нього? Вирішувати вам.

ЛЕГО жалячих машина скорпіона згодувати

Жалить машина - це триколісний засіб пересування у вигляді скорпіона, яке є технікою для ведення бою. Як працює?

  • Машина оснащена величезними гострими клешнями з боків, які управляються з кабіни і можуть схопити зазівався воїна.
  • Над клешнями встановлені корродори - особливий вид зброї, що використовується згодувати для ведення вогню по противникам.
  • Кабіна, з якої управляється машина, відкрита, що дозволяє добре розглянути її пілота.
  • Величезна гармата, що має вигляд смертоносного жала скорпіона, рухлива і готова наносити удари своїм вістрям або ж спеціальними снарядами.
  • По обидва боки жалких машини з набору ЛЕГО 70132 розташовуються власники боєприпасів для хвостовій гармати.
  • Корпус бойової машини виконаний у вигляді голови скорпіона, оснащеної потужними щелепами і червоними очима для того, щоб вселити більше страху в серця супротивників.

Яким буде результат цієї битви? Хто переможе? Яке місце в легендах Чіми займе цей бій? Відповідь знаходиться лише в вашому сценарії гри. Чи готові ви взяти на себе роль вершителя долі цілого світу? Набір конструктора LEGO 70132 чекає вас, його можна купити в нашому магазині.

  • 5.0

    23 бер, 2021
    Сначала не планировал его покупать, однако сравнил с 70130 и этот мне понравился гораздо больше. Набор получается довольно большой, хотя деталей относительно немного - 434. Функция клешней настолько хорошо работает, что я сомневаюсь в том, что кланы смогут вернуть чи. Есть также 5 шариков для стрельбы.
    Достоинства:
    Минифиги хороши, сделаны в стилистике серии. Думаю, детям будет интересно собрать и пострелять.
    Недостатки:
    Мне не очень нравится, что наборы сугубо игровые. На полку не поставишь.
  • 5.0

    23 бер, 2021
    Може мені хтось пояснити що це взагалі за набір. Син дуже просить його придбати, але я щось сумніваюсь. Не знаю, наскільки буде цікаво з ним грати. З того, що я побачив, то в ньому величезна машина - скорпіон і мініфігурки. До речі, машина мені візуально не дуже подобається, перемудрили. Поділіться хтось досвідом, чи варто брати сину в 7 років такий набір. Чи краще щось інше. P.S. поки що поставлю 5 зірок.
    Достоинства:
    Мініфігурки наче непогані, прийнамні крокодил сподобався.
    Недостатки:
    Машина виглядає такою собі. Наче занадто багато всього.
  • 5.0

    23 бер, 2021
    Это же единственный набор, в котором появлялся Скорм и наконец-то я его купил. По истории, он захватил Чи и кланы хотят её вернуть. Однако все не может быть так просто и сначала придется увернуться от огромной жалящей машины. Машина стреляет зелеными шарами, от которых Краггеру и Лавалу придется увернуться. Все 3 минифигурки одеты в броню и имеют собственное оружие.
    Достоинства:
    Краггер со своим оружием просто огонь. У меня его также не было до этого набора, как и Скорма. Зеленые шарики также входят в набор.
    Недостатки:
    Силы немного не равные, только Краггер и Лавал против Скорма и его огромной машины.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

330 шт.
7+