>
Під замовлення
16999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 156 шт.
4 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
7+
0 шт.

Опис

Генетичні експерименти над собою природа не прощає. Дослідники з наукового центру Парку Юрського періоду зайшли занадто далеко, вивівши штучним шляхом цього дійсно Жахливого ящера. Перед його величчю меркне навіть тиранозавр Рекс. Його блідо-біла шкіра відливає мертвотним сяйвом, а його паща з легкістю вмістить в себе двох мініфігурок! І ось Судний день настав - ворота його вольєра виявилися знеструмлені, і Ящір відчув довгоочікувану свободу! Чи зможе творець Жахливого ящера доктор Ву разом з помічниками - агентом охорони, ветеринаром і Заком - зупинити гігантського руйнівника?
У набір входить Жахливий Ящір, 4 мініфігурки, вольєр з командним пунктом, розсувними воротами і краном, гелікоптер охорони, електромобіль Зака ​​і роздільник деталей.

  • 26 гру, 2019
    Шановні продавці, от скажіть Ви нормальні ? На Amazon ця іграшка коштує 362,5 $. По сьогоднішньому курсу це 8428.18 грн. Добре, плюс ще доставка. Тариф Авіадоставки!!! це за 5.79$/кг. хай це ще 12$. У Вас це коштує 16999 грн. що по курсу 731,20$. Логічне запитання - не трісне???

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари