>
Уточнити наявність у постачальника
15999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

716 шт.
4 шт.
54 × 7.8 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

аПриготуйтеся до захоплюючих пригод і пошуку прихованих скарбів в вулкані Ісла Нублар, з динозаврами, разом з конструктором LEGO Jurassic World 75938 "Бій тиранозавра і робота-динозавра". Збірні фігурки динозаврів: тиранозавра і поганого робота-динозавра, обидва рухливі і мають клацають щелепи. Робот-динозавр має відкривається кабіну для мініфігурки з деталізованою панеллю приладів, замикалися щелепами, рухливими частинами: головою, руками, кігтями, ногами і хвостом. Вулкан має елементи лави, функцію відкриття і скриня зі скарбами з різними скарбами всередині: 11 золотих монет, 4 золоті зливки, 1 золота чашка і 4 дорогоцінних елемента.
Іграшкова човен оснащена 2 стріляють знаряддями, транквілізатором і контейнером для зберігання боєприпасів з 4 елементами. (Зверніть увагу: човен не плаває у воді.)

  • Цей ігровий набір включає в себе 4 мініфігурки: Оуена Грейді, Клер Діррінг, Віка Хоскінса і Денні Недермейера, а також 4 макрофігуркі велоцирапторов - Блю, Дельта, Ехо і Чарлі, а також 2 фігурки кажанів.
  • Додаткові аксесуари включають в себе: рацію Оуена Греді, газовану воду Денні Недермейера і транквілізатор Віка Хоскінса.
  • Тиранозавр має розміри 11 см у висоту, 28 см в довжину і 6 см в ширину.
  • Робот-динозавр має розміри 14 см у висоту, 33 см в довжину і 13 см в ширину.
  • Вулканічні породи висотою 14 см, шириною 20 см і довжиною 13 см.
  • Іграшкова човен має довжину 13 см і завширшки 8 см.
  • 5.0

    20 чер, 2019
    LEGO Jurassic World Бой тираннозавра та робота-динозавра нас зацікавив різноманітністю сюжетів, багатим набором персонажів та декорацій. Зібрали всі елементи набору. Дітям у дворі зробили водоспад, все розставили та пригоди почались. Нам потрібні сховища, доведеться підкорити динозавра. Доки наш робот-динозавр відволікав тироназавра, нам вдалось по бурхливій річці добратись до вулкану, лава нам заважала, та відважні чоловічки всеж таки знайшли скарб. УРА! Дякую лего за дивовижні пригоди.
  • 5.0

    8 чер, 2019
    Прикольный конструктор, особенно динозавры, ребенок так воодушевился, собирать, а потом играть. Радует, что пластик прочный, по такой разумной цене, замечательная игрушка.
  • 5.0

    5 чер, 2019
    Познавательный конструктор, мой сынуля готов хоть весь день играть, все детали яркие и прочные, так что я довольна. По цене приемлемо, замечательная игрушка для детей, однозначно советую!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари