>
Уточнити наявність у постачальника
7199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 103 шт.
4 шт.
48 × 11.2 × 37.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Ностальгія - чудова річ, і у шанувальників конструктора LEGO вона викликає приємні спогади про минулі теми. Настільки, що деякі з них повертаються. Так, набір LEGO "Селище вікінгів" пропонує вирушити в ностальгічну подорож селом скандинавських воїнів. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21343 був випущений в рамках серії LEGO Ideas. Він містить 2103 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задумку на спеціальному сайті і якщо вона набере достатньо голосів, то може бути видана. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети та багато іншого. 

Ідея для набору

Цей набір має трохи незвичайну історію появи. Користувач під ніком BrickHammer опублікував ідею поселення вікінгів на сайті і набрав необхідні 10.000 голосів для розгляду командою дизайнерів ЛЕГО. Однак набір не був схвалений і мав так і залишитися лише задумкою. Ситуацію змінило те, що село стало одним з 3 наборів, які були обрані для повторного голосування, завдяки партнерству з американським ритейлером Targets. Після голосування фанатів, саме ця ідея була обрана в якості майбутнього набору, що підтверджує тезу про те, що ніколи не потрібно здаватися.

Жителі поселення

У набір ЛЕГО 21343 входять 4 мініфігурки, які відображають суворих жителів села. Серед них є:

  • вождь. Літній чоловік має одяг, зібраний із різної тканини та шкіри, наплічники та шолом із великими рогами. Вождь має зброю у вигляді щита та меча;
  • лучник. Друга мініфігурка має схожі за стилем принти, а також шолом із рогами, що дивляться вгору. Зброя - сагайдак і лук;
  • дівчина-воїн. На ній срібна кольчуга та сині штани. У руках фігурка може тримати власний щит і сокиру;
  • дівчина-коваль. Вона одягнена в чорну майку з помаранчевими штанами і коричневим фартухом. Аксесуари останньої героїні - це молот і кисть. 

Село вікінгів

Щоб зібрати цей набір, необхідно побудувати одну за одною три основні секції: кузню, великий зал і сторожеву вежу. Потім вони з'єднуються разом, утворюючи село вікінгів на асиметричній основі. Цілісності збірці додають елементи природи, як-от вода навколо, скелі, хвойні дерева та подекуди снігові елементи. Різного розміру круглі деталі сірого кольору також створюють доріжки в поселенні. 

  1. кузня. Будівля частково обгороджена, виконана переважно з дерева, але має кам'яний камін і димар. Всередині знаходяться необхідні аксесуари, доступ до яких легко отримати, знявши дах. У кузні зберігаються деякі з поточних робіт, зокрема незакінчений щит і шолом вікінга. Однак найвидатнішими деталями інтер'єру є ковадло, меха і камін. Натискання в спеціальному місці змушує помаранчеве полум'я підніматися;
  2. великий зал. Центральна будівля більш прикрашена і вкрита солом'яним дахом. Над вікнами розміщені золоті роги, а біля масивних дверей невеликі смолоскипи. Як і в коваля, дах легко знімається, відкриваючи трон вождя, банери, місце для багаття і трохи їжі всередині;
  3. 2 сторожові вежі. Вони з дерева, з'єднані мотузковим мостом і стоять на узвишші. Уся задня стінка вежі знімна, відкриваючи простір внизу. Всередині сходи і кілька елементів їжі. Не дивно, що риба і пиво були невід'ємною частиною раціону вікінгів, тож і те, і інше можна знайти в селі та зберігати під вежами. Збоку також можна знайти печеру з корисними копалинами.   

Набір ЛЕГО "Селище вікінгів" потішить будь-якого любителя скандинавської міфології та складання будівель. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 лис, 2023
    Цей набір вражає. Як тільки я побачив його, я зрозумів, що саме він мені і необхідний. Модель чудова, ціна дивовижна, а процес складання був просто захоплюючим. Як і я, я впевнений, що фанати в захваті від того, що немає наклейок. 4 мініфігурки просто чудові, але хотілося б, щоб їх було хоча б на 2 більше. Той факт, що його можна роз'єднати, на окремі будівлі відкриває нові можливості для демонстрації. Грабельність чудова, легкий доступ до всіх будівель та інтер’єрів. Майбутнє розширення може складатися з ринку і ще кількох будівель, але їх я буду будувати пізніше, поки що фото самого набору.
    Достоинства:
    Рівень деталізації, модульність і можливість нескінченної гри роблять цей набір тим набором, який чудово виглядає як експонат на полиці, а також дозволяє проводити незліченну кількість годин уявної гри. Традиційна асиметричність та відсутність наліпок. Мініфігурки також значно покращені у порівнянні з попереднім набором вікінгів, 31132.
    Недостатки:
    Трохи не вистачає мініфігурок.
  • 5.0

    14 лис, 2023
    Це витончена, відшліфована модель, наповнена безліччю чудових деталей, з якими ви зіткнетеся в міру того, як будете будувати. Зокрема, досвід побудови - це чиста насолода, з дуже традиційним підходом до укладання цегли на цеглу, доповненим сучасними методами будівництва. Що дійсно виділяє Селище Вікінгів з точки зору дизайну, так це масштаб. Він якраз правильного розміру, і готова модель виглядає досить великою, але не надто великою та громіздкою. Крім того, все виконано в дуже знайомому масштабі мініфігурок, що нагадує часи до випуску LEGO Creator Expert, коли набори були меншими. Мені просто подобається, що дизайн не надто намагається бути розумним, але при цьому, безперечно, блискучий майже у всьому.
    Достоинства:
    Привабливий асиметричний дизайн і правдоподібна архітектура вікінгів. Приваблива кольорова гама. Надзвичайно весела конструкція, що поєднує в собі олдскульність і сучасність водночас. Деталізовані мініфігурки та друковані елементи в достатку. Низька ціна як для такого набору.
    Недостатки:
    Немає фігурки кози.
  • 5.0

    14 лис, 2023
    Лінія Ideas продовжує створювати одні з найвеселіших та найвигадливіших дизайнів. Селище вікінгів - це щось середнє між ігровим набором та експонатом, він гарно виглядає на вашій полиці та має безліч деталей у стилі лялькового будиночка, якими можна насолоджуватися під час гри. Мініфігурки та друковані елементи просто чудові, а площа набору досить велика, як для набору з 2000 деталей з такою кількістю дрібничок. Конструктор складається з трьох легко створюваних частин, що робить процес збирання цікавим і захоплюючим від початку до кінця. Є багато структурних цеглинок, які, я впевнений, стануть вам у пригоді, коли ви будете створювати свої власні проекти вікінгів, використовуючи деталі цього набору.
    Достоинства:
    Видатна модель для демонстрації. Привабливе планування селища. Відхід від основи - квадрату/прямокутника. Послідовно та всебічно деталізований. Реалістична архітектура. Різні мініфігурки зі збоєю або іншими деталями.
    Недостатки:
    Всього чотири мініфігурки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари