>
Уточнити наявність у постачальника
2699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

688 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
18+
0 шт.

Опис

"У нескінченність і до зірок" - Базз Лайтер (мульт. Історія іграшок)

Космос... такий далекий і незвіданий, але водночас притягує увагу не тільки вчених, а й простих людей. Незалежно від того, чи фанатієте Ви від нього, чи просто шукаєте комплект, збірка з якого прикрасила б інтер'єр, набір LEGO "Повісті космічної ери" ідеально підійде для цього. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21340 був випущений в рамках серії LEGO Ideas. Він містить 688 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 18 років. Тематика набору - космос. 

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задумку на спеціальному сайті і якщо вона набере достатньо голосів, то може бути видана. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети та багааато іншого. 

Ідея для картини

Оскільки ідеї для наборів серії подають самі фанати, набір ЛЕГО 21340 не став винятком. 16 листопада 2021 року користувач під ніком JohnCarter виклав на сайті прототип набору і того ж дня він отримав 100 підписників. Минуло не так багато часу і 25 січня 2022 року ідея отримала заповітні 10000 підписників і її відправили на розгляд команді дизайнерів ЛЕГО. 25 жовтня 2022 року її було затверджено як один із наступних наборів. Компанія трохи допрацювала набір і випустила влітку 2023 року, щоб кожен мрійник міг наблизиться до далекого космосу.

Ось, як про цей набір говорить сам творець: "Мрія про космос - одна з великих об'єднавчих мрій людства. Протягом століть ми дивилися вгору, на світи, що так сильно відрізняються від нашого. Будучи схибленим на космосі та науковій фантастиці, я хотів би поділитися цією мрією з іншими шанувальниками LEGO.".

Космічні повісті

Цим набором передбачено складання 4 окремих картин. Їх можна збирати самостійно або розділивши процес ще з кимось. Також можна вибирати спосіб демонстрації - всі разом або окремо. З боків кожного зображення є отвори для технічних штифтів, що забезпечують точки з'єднання між ними. Позаду додані опори Technic і підвісні елементи, завдяки чому картини відразу можна повісити на стіну. Говорячи про розміри, вони мають 14 сантиметрів заввишки, 9 завширшки і 3 завдовжки. 

Як уже було згадано, складання набору зосереджене на 4 картинах:

  1. запуск ракети. Присутня маленька ракета, хмари білого диму і зірки на тлі чорного космосу (утворюють сузір'я Великої Ведмедиці). Фон рожевий;
  2. метеор, що летить. Має білий метеор, який входить в атмосферу і спалюється, його невеликі уламки та супутникові тарілки, які відстежують процес. Фон блакитний;
  3. місячні затемнення. Картина складається з подвійного місячного затемнення, гір, планетохода і його бази. Фон помаранчевий;
  4. чорна діра. Зображує чорну діру, планету й інопланетну цивілізацію, що спостерігає за явищем у космосі. Фон зелений. 

Додайте у себе вдома картини в ретро-стилі, які відображають різні примітні космічні явища в наборі ЛЕГО "Повісті космічної ери" і наблизьтеся до нескінченності. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари