>
Уточнити наявність у постачальника
13499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 339 шт.
22 шт.
58 × 11.5 × 37 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Настільний футбол - гра, яка дарує яскраві емоції та пробуджує дух суперництва. Починаючи з дружньої гри, матч може перерости у справжні перегони за лідерство. Набір LEGO “Настільний футбол” поєднує це з цікавою збіркою конструктора та робить гру ще більш незабутньою.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21337 було випущено у рамках серії LEGO Ideas. Він містить 2339 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 18 років. Тематика набору – настільна гра.

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задум на спеціальному сайті і якщо він набере достатньо голосів, то може бути виданий. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети та багааато іншого.

Ідея для набору

Ідея для настільного футболу з'явилася у рамках конкурсу "Ми любимо спорт", проведеного у 2021 році. У ньому фанати вигадували різні збірки, пов'язані зі спортивною тематикою. Серед фаворитів виявились представники різних видів спорту, у тому числі сумоїсти та велосипедист Тур де Франс, але переможцем виявився настільний футбол. Його автор - користувач під ніком Donat переміг із відривом більш ніж у 600 голосів.

Під час етапу тестування дизайнерам LEGO довелося підправити набір, зменшивши його розмір. Це стало необхідним через тиск на поперечні осі та вильоти м'яча у недосяжні місця. Тому, кінцевий результат має менші розміри та команду з 5 осіб.

Мініфігурки спортсменів та спортсменок

Набір ЛЕГО 21337 отримав відразу 22 мініфігурки, яких більш ніж достатньо для комплектації команд. Є чоловічі голови та жіночі голови з шістьма різними відтінками шкіри, а також широкий вибір волосся. Є голови з посмішками, гримасами, окулярами, бородами, слуховими апаратами і навіть одна з вітіліго. Після того, як Ви ретельно вивчите всі варіанти, Ви можете почати збирати команди своєї мрії! Для гри потрібно 10 польових гравців і два воротарі. Останніх можна визначити по рукавичках на руках.

Настільний футбол з конструктора

Стіл має розміри близько 40 см завдовжки. Ігровий майданчик складається із чотирьох плиток 8x16. До міцних ніжок прикріплено шину, яка запобігає ковзанню столу під час гри. Сам стіл також надзвичайно міцний: ніде немає вигинів, що дозволяє грати жорстко. На кінцях є лотки, щоб ловити м'яч після забитого голу. У кожному кутку встановлені прапорці, щоб м'яч у них не застряг. П'ять лічильників над воротами дозволяють вести рахунок забитих м'ячів. Гравці кріпляться до осей, що утворюють керуючі стрижні. Частини позаду них не дають ногам згинатися назад під час гри, а їх вага також забезпечує додатковий імпульс при обертанні осі.

Поруч зі столом знаходиться підставка для додаткових гравців та трофей, за який борються їхні команди. Її можна трактувати як лаву запасних або місце для фанатів. Під трибунами є відділення, в якому можна зберігати додаткові голови та шиньйони.

 

У разі набору ЛЕГО “Настільний футбол” вирішує не розмір, а вміння ним користуватися, тому гра виходить веселою та динамічною. Тим більше, стіл легко транспортувати і він може подорожувати в гості до друзів.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 лис, 2022
    Сам стіл має розміри близько 40 см на 19 см. Він надзвичайно міцний та ніде не прогинається. На кінцях є підноси для лову м’яча після забитого голу. П’ять лічильників над воротами дають змогу зберегти рахунок у грі «від першого до п’яти». Дивно, але незважаючи на мініатюрні розміри столу, грати все ще весело. Я навіть не знайшов мертвих місць, до яких не можна дістатись. Поряд зі столом є підставка для розміщення додаткових гравців і кубок, за який змагаються їхні команди. Це досить непогана споруда, хоча важко розсадити та прибрати гравців на задньому ряду, не знявши даху. Під нею є відділення, в якому можна зберігати додаткові голови та зачіски.
    Достоинства:
    Вибір мініфігурки. Грати приємніше, ніж очікувалося. Міцний і красивий дизайн. На ніжках знизу прикріплена шина, яка запобігає ковзанню.
    Недостатки:
    Лічильники очок занадто жорсткі для переміщення (використовуваний з’єднувач надто щільно затискає горизонтальну вісь).
  • 5.0

    17 лис, 2022
    Просто нагадування: це набір Lego, а не стіл для настільного футболу. Гра буде обмеженою та залежатиме від реалій Lego — ви не зможете крутити ручки чи розгойдувати стіл. Цінність чудова, якщо врахувати, що тут надано деякі нові голови та волосся, а не лише ті самі 8-12 комбінацій, які зараз використовуються в наборах Lego city. До комплекту входить 22 мініфігурки, тож цілі команди забезпечено. Якщо додати до цього декілька змінних зачісок та саме поле, на якому можна спробувати зіграти, то взагалі супер.
    Достоинства:
    Класна ідея, яка раніше чомусь не була втілена. Окрім поля для гри є також лавка запасних/місце для фанатів та кубок. Безліч змінних голів та зачісок для спортсменів та спортсменок.
    Недостатки:
    Знову ж нагадування, повноцінно зіграти не вийде.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари