>
Уточнити наявність у постачальника
14999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 065 шт.
2 шт.
57.6 × 12.4 × 47.3 cm
18+
6 шт.

Опис

Не кожен зважиться оселитися далеко від міста на маяку, щоб допомагати кораблям, що проходять повз. Але ті одиниці, які приймають цей стиль життя, знаходять у ньому навіть деяку романтику: затишний невеликий будинок і шум моря. Так, подружня пара в наборі LEGO "Моторизований маяк" обрала спокійне життя серед бурхливого моря.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21335 було випущено у рамках серії LEGO Ideas. Він містить 2065 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лінзу Френеля, батарейний блок, світлодіоди, середній мотор та призначений від 18 років. Тема набору - будівля.

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є своєрідною унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задум на спеціальному сайті і якщо він набере достатньо голосів, то може бути виданий. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети та багато іншого.

Ідея Сандро Кваттріні

Набір, що вийшов у 2022 році, став 43-ю моделлю, випущеною в рамках серії LEGO Ideas. Початкова ідея була опублікована 4 травня 2020 року і почала швидко набирати шанувальників. Вже 29 жовтня набір набрав необхідних 10000 підписників і перейшов у стадію огляду, де його перевіряли співробітники компанії. Трохи більше, ніж за півроку, проект був затверджений і почалася його розробка. У передмові інструкції, що вийшла, представлена ​​інформація про маяки, лінзи Френеля, а також про фанатів і дизайнерів LEGO, які брали участь у наборі.

Фігурки на маяку

Як і на справжніх маяках, на цьому небагато людей, аби вистачило на його обслуговування. Тут цим займаються:

  1. доглядач маяка. Немолодий чоловік одягнений у синю уніформу, з якої виглядає кишеньковий годинник. Ймовірно, вони необхідні для контролю часу прибуття кораблів. Також у нього є синій кашкет;
  2. дружина доглядача. Жінка одягнена якраз для вологого клімату і має теплий светр, коричневі штани, зелену куртку та великий капелюх.

Дістатись скелястого берега можна тільки морем, тому їм надається весловий човен. У неї навіть є назва – Леда. Крім звичайних фігурок, також є чайка та сіре кошеня.

Масштабний маяк

Маяк з набору LEGO 21335 - досить велика конструкція: кінчик громовідводу нагорі приблизно на 53 см вище за опорну плиту. Скелястий острів обслуговує невелика пристань. Котедж наглядача примикає до вежі, а отвір усередині забезпечує доступ між ними. Червоний дах додає настільки необхідний контраст із суворою, але реалістичною кольоровою гамою. Котедж досить невеликий усередині, але впорядкований. З одного боку плита та письмовий стіл, з іншого — ліжко та тумбочка з олійною лампою. Піч підсвічується світлодіодом і його світіння видно через вікна у затемненій кімнаті. Піднятися вгору маяка можна за допомогою сходів.

Під будинком знаходиться невелика печера, всередині якої скриня з коштовностями. Вимикач для увімкнення батарейного відсіку також можна використовувати зсередини. Акумуляторна скринька та двигун приховані всередині основи. Двигун рухає маленьку шестерню через вісь, яка проходить по висоті вежі. Один із двох світлодіодів прикріплений прямо під поворотним столом, а дзеркальна наклейка, нанесена на плитку, спрямовує промінь світла через лінзу Френеля, і при обертанні він дійсно відкидає промінь світла по кімнаті.

Відчуйте себе наглядачем маяка, плаваючи навколо на човні, відпочиваючи в затишному будинку і направляючи кораблі в наборі LEGO "Моторизований маяк".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари