>
Уточнити наявність у постачальника
4199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 111 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
18+
0 шт.

Опис

Комахи - одні з найдивовижніших істот у світі, яких можна знайти в будь-якій формі та кольорі. Набір LEGO "Колекція комах" лише торкається їхнього дивовижного світу, проте пропонує зібрати метелика морфо, жука-геркулеса та китайського богомола. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21342 був випущений у рамках серії LEGO Ideas. Він містить 1111 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 18 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задумку на спеціальному сайті і якщо вона набере достатньо голосів, то може бути видана. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети і багааато іншого.

Ідея для набору про комах

Ідея дизайну для майбутнього набору ЛЕГО 21342 була опублікована користувачем під ніком hachiroku24 8 лютого 2021 року. Він розповів, що не так давно спробував побудувати бджолу з деталей ЛЕГО і процес йому настільки сподобався, що він вирішив розширити колекцію. Ідея знайшла підтримку, у квітні 2021 року отримавши 5000 підписників, а в лютому 2022 року - 10000. Після цього він потрапив на розгляд команді LEGO і був схвалений у жовтні 2022 року. З невеликими змінами та адаптацією, набір був виданий і тепер доступний для кожного. 

Тріо комах

До цього набору додано 4 друковані інструкції. 3 з них присвячені комахам, а остання знайомить з фанатом-дизайнером і командою ЛЕГО. Збірки складаються з двох компонентів: невеликих основ і самих комах:

  • метелик морфо. Використання різних відтінків синього і нашарування елементів відтворюють крила комахи, а кілька вигнутих пластин із принтом додають деталей краям. На рожевій квітці знизу також оселилася невелика бджола;
  • жук-геркулес. Із чорних деталей у нього збирається тулуб, лапки та голова з великим рогом. Будучи одним із найбільших літаючих жуків у світі, він ховає пару крил під яскраво-жовтими надкрилами. Помаранчеві крила можна додати або зняти. Знизу на підставці також лежать невеликі білі личинки;
  • китайський богомол. Незвичайна комаха відтворена за допомогою салатових деталей тулуба, зазубрених мечів - передніх лапок і великих круглих очей. Модель рухлива і може бути розміщена безліччю способів. Компанію богомолу складають 3 сонечка. 

Як уже згадувалося, комахи розміщені на восьмикутних чорних основах. На них встановлюються деталі землі, рослинності, а також великі збірні моделі кори, на які комахи можуть спиратися. Так, метелик сидить на вигнутій гілці, жук на колоді, а богомол на квітучому кущі. 

Відкиньте всі страхи і забобони, пов'язані з комахами, і перегляньте своє ставлення до них у барвистому наборі ЛЕГО "Колекція комах", де кожна модель супроводжується рослинною основою. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари