>
Уточнити наявність у постачальника
12999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 316 шт.
6 шт.
58 × 11.5 × 37.5 cm
18+
0 шт.

Опис

Класика Геловіна - котедж салемських відьом Вінніфред, Мері та Сари тепер доступний у форматі конструктора LEGO. Вирушайте в гості до сестер Сандерсон у наборі LEGO "Фокус-покус Disney: Котедж сестер Сандерсон", допоможіть їм розібратися з тим, як усе змінилося за час їхньої відсутності, а дітям - врятуватися.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21341 був випущений у рамках серії LEGO Ideas. Він містить 2316 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 18 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задумку на спеціальному сайті і якщо вона набере достатньо голосів, то може бути видана. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети і багааато іншого. 

Ідея для створення набору

Оскільки в серії кожен комплект створений фанатом, то набір ЛЕГО 21341 - не виняток. Ідею для нього подала дівчина під ніком TheAmbrinator, яка опублікувала її на офіційному сайті 8 лютого 2021 року. Першого ж дня задум підтримали перші 100 користувачів, а 18 жовтня 2021 року набір досяг заповітних 10000 підписників і його відправили на розгляд команді дизайнерів ЛЕГО. 12 липня 2022 року було урочисто оголошено про те, що будинок сестер Сандерсон стане одним із наступних наборів серії ЛЕГО Ідеї.

Ось як про це говорить сама авторка: "У дитинстві я багато часу проводила за переглядом "Фокус-покус". Не тільки на Геловін, а й протягом усього року. Коли я переглянула фільм і мигцем побачила котедж сестер Сандерсон, у мене в голові виникло тільки одне запитання. "Чому цього набору LEGO ще немає? Я б точно купила!".

Мініфігурки в будинку

Цей набір наповнений мініфігурками, які є головними героями оригінального фільму "Фокус-покус" 1993 року. 

  • Вінні Сандерсон - старша сестра, наймогутніша. Вона одягнена у фіолетову із зеленим сукню, а також має зелений плащ;
  • Мері Сандерсон - середня сестра, здатна відчувати дітей. У неї помаранчева кофта, червоний корсет, помаранчева спідниця, фіолетовий фартух і червоний плащ;
  • Сара Сандерсон - молодша з сестер, легковажна. Вона має бузковий корсет, фіолетову сукню та фіолетовий плащ;
  • Макс Деннісон - хлопець, сім'я якого переїхала до маєтку Сандерсон. Хлопець одягнений у синю кофту, коричневу куртку та сірі штани;
  • Дені Деннісон - молодша сестра Макса. Дівчинка у святковому костюмі відьми, що включає червону накидку, червоні штани та чорний ковпак;
  • Еллісон Вотс - однокласниця Макса, в яку він закоханий. Вона має білу футболку, світлу кофту та блакитні штани.

Кожна з мініфігурок має двосторонню голову, а також власні аксесуари. Наприклад, у Вінні - це салатові блискавки, а у Еллісон - сіль. Виставити всі мініфігурки з їхніми аксесуарами можна біля воріт - секції, яка слугує підставкою.

Також до набору додано Текері Бінкс у вигляді чорного кота.

Ласкаво просимо в маєток Сандерсон

Збірка набору складається з двох частин - уже згаданого входу і самого маєтку. Модель паркану складається з коричневих воріт із табличкою "зачинено", кам'яних стовпів, залізних решіток, колючих лоз. Усередині знаходиться старе дерево з кількома квітками, порожня бочка і 3 надгробки. 

Зі свого боку, котедж Сандерсон займає більшу частину збірки. Кольорова гама коричневого і темно-коричневого кольорів створює бажану похмуру атмосферу і робить відсилку на Середньовіччя. Деталі, використані для його створення, встановлені нерівномірно, що надає будинку зістареного і напіврозваленого вигляду. Виноград росте з боків котеджу. Дах сірий, з димоходом, з якого з'являються рожеві хмари диму, коли обертається водяне колесо збоку. Спереду маєтку встановлено табличку "музей відьом". 

Будинок не має дизайну лялькового будинку, тому повністю закритий з усіх боків. Щоб Ви могли взаємодіяти з деталізованим інтер'єром, задні стіни відкриваються назовні, а дах також піднімається, щоб Ви могли потрапити на горище. Бічна кімната кріпиться за допомогою штифтів Technic. На першому поверсі розташований музей, зі всілякими магічними аксесуарами (як-от чорна свічка) і головною деталлю - книжкою із заклинаннями під склом (всередині заклинання, що перетворило Текері на кота). Посередині казан із зіллям, деталь вогню під яким підсвічується. У невеликій прибудові знаходиться камін і крісло, призначене для жертв сестер. На другому поверсі встановлено величезне ліжко, мітли, пилосос, скелети та інші предмети. 

Відвідайте маєток Сандерсон, де відьми намагаються пристосуватися до нового життя, а діти - впоратися з гостями в наборі ЛЕГО "Фокус-покус Disney: Котедж сестер Сандерсон".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари